Äntligen....klar :)

Hej på er!

Vilket regnväder det är idag. Känns extra tråkigt att det regnar nu, eftersom det är fredag och snart helg.

Har varit med mami och minsta syrran en sväng på stan i förmiddags. Vi hamnade även på Maxi, eftersom kylen behövde fyllas på i Rydebäck. Jag köpte en mysig filt till hundarna (som om dom inte har några filtar..., har typ 1000 st :P) och lite annat smått och gott.

Nu är jag äntligen färdig med examinationen! Härligt, härligt kan ni tro :). Ska skicka in den till plagiatkontroll nästa vecka, samt lämna in den till handledaren på tisdag.

Det blir en mysig hemmakväll för mig, Niklas och vovvarna idag. Vi ska skämma bort oss med fläskfilé, pomes fritts, chips, godis, läsk och öl. Ölen är däremot endast för Niklas. Jag tycker inte alls om öl :). Hundarna ska få varsin rökt grisknorr att mumsa på. Det är något som dom verkligen tycker om.

Ha en underbar fredag!







Jasny och bollen


Så här såg det ut i förmiddags när Jasny, min lilla darling busade med sin boll. Han är för söööt :).











Miljöträning

Hejsan!

Vilken härlig dag det har varit hitentills idag. Det är så skönt att vara ledig :). Jag och doggarna sov till kl 9.15 i förmiddags. En stund efter att vi gått upp körde vi till Rydebäck. Båda mina systrar är lediga från skolan denna veckan (höstlov), så vi har passat på att umgås idag. 

Jag och Evie körde till Råå innan, för att miljöträna Lime och Kelli. Det gick superbra. Båda var jätteduktiga och tyckte att det var spännande med nya doftor o.s.v. På vägen hem körde vi in om en frisörsalong, där Evie handlade en volym-produkt. Sen körde vi vidare mot "Foderboden", där jag köpte hundmat och lite annat gott till mina små gryn :). Vi körde även en sväng in om Maxi och handlade läsk, bullar och choklad.
När vi kom hem blev det en god fika och strax där efter gick jag, Jasny och Diesel ut en runda.

Imorgon har vi en lektion i skolan, men jag skippar den och blir hemma istället. Det verkar inte vara många som ska dit heller. De flesta stannar nog hemma och skriver på examinationen. Jag är nästan helt klar med den nu :). Härligt!

Nu ska jag ta och göra mig lite varm oboy och krypa ner i soffan med en tidning, täcke och mina hundar ;).

Kram






Solig eftermiddag

Hejsan!

Har varit på förskolan mellan kl 8.45 och 13.00 idag. Perfekt arbetstid enligt mig :). Dessutom har vi varit på teater på "Dunkers" i stan idag, så dagen har gått riktigt fort. Skönt när det "flyter på".
Teatern hette Pärtan och var ganska rolig :). Barnen tyckte nog också om den, för dem skrattade väldigt mycket.

Har inte hunnit göra mycket mer än ätit och kelat lite med hundarna sen jag kom hem. Tänkte att jag skulle ta vovvisarna på en promenad nu, i solen :).
Imorgon är jag ledig. Känns underbart. Ska fixa det allra sista på min examination och vara med hundarna såklart ;).

Här nedanför kommer en del av bilderna från gårdagens skogspromenad ;).

Ha en skön eftermiddag!



Gänget (alla förutom Jason).



Vackert på Pinglan och naturen ;).



Mami och vavvorna. Diesel har samma färg som löven,
så han syns inte särskilt mycket :P.



Lilla Häxa :).




Jasny, my boy.


Vavvorna. (Kolla in Diesel... hehe.)


Kelli.


Grabbsen.





Förskola & skogspromenad

Hejsan!

Har varit en lång dag idag känns det som. Var på förskolan mellan kl 7.30 och 13.00. Där var inte så många barn idag, eftersom det är höstlov nu. Många är ju bortresta och lediga. Jag ska dit imorgon också. Då ska vi iväg och titta på teater. Ska faktiskt bli spännande att se hur det går till när man åker iväg med en barngrupp.

Tidigare i eftermiddags körde jag, mami och Evie till en skog med alla hundarna :). Vi tog en lång promenad och njöt av det fina vädret. Det var nämligen soligt den stunden vi var ute ;). Jag hade med kameran och tog några bilder på hundarna. Såg tyvärr att en hel del av dem blivit suddiga... Fast jag kommer att lägga upp några av dem senare. Blir antingen ikväll eller imorgon :).

Är i Rydebäck nu, men ska strax bege oss hemåt. Då blir det kvällsmat och mys vid TV´n.

Kram




A nice day

Hejsan!

Idag är jag ledig (vilket jag har varit de flesta dagarna i förra veckan också ;)). Känns skönt att vara ledig så mycket nu. Har nämligen en hel del lediga dagar nu framöver :). Imorgon och på onsdag ska jag dock iväg till förskolan (där jag har min praktik) och ha två fältdagar, som det heter.

Mami har också varit ledig idag, så vi har varit en sväng hos Gunilla Ryhle på Honey Paj´s och haft jättetrevligt :). Fikade, satt och pratade och fottade hundarna. Blev även miljö- och socialträning för våra hundar. Vi hade med alla våra vavvor, förutom Jasny. Han kommer nämligen inte så bra överens med Ricco, plus att Gunilla hade löptikar nu.

Vad händer annars idag då? Inte mycket för vår del. Tänkte att jag skulle ut på en promenad med hundarna snart, och fråga mami om hon är sugen på att hänga på med sina hundar. Sen blir det nog bara lugnt, innan det är dags för oss att köra hem till lilla Åvarp.

Kram


Lime & Ricco- far och son :).

Identiska? Och snygga!! (Lime t.v och Ricco t.h)

Lime och Ricco tyckte väldigt mycket om varandra.
Busade som bara den.

Annvinn & Häxa. Sötaste halvsystrarna :).


Ett gäng goa vavvor.







Lime


Lime 4 månader och 1 vecka gammal.
Visst är han snygg?!







Hundar är livet

Fy, så tråkigt det är att det bara regnar hela tiden... Hade i alla fall kunnat bli uppehåll en enda gång, så man hade kunnat gå ut på en promenad.


Vi har suttit framför TV´n de två senaste timmarna och kollat på "Mannen som talar med hundar". Jag älskar det programmet. Han (Ceasar) är sjukt duktig på att hantera hundarna.

Imorgon ska jag, mami, Diesel, Lime och Pinglan till Gunilla Ryhle (Honey Paj´s). Ska bli trevligt. Hundarna får miljötränas och umgås med Gunillas hundar. Vi ska även fika och prata hund :).

Ne, nu ska jag ta mig en cola och lägga mig på soffan och läsa en tidning. Vad kan man annars göra när det är sånt här vädret?


Kram


Jasny. Kan man bli ljuvligare än såhär?




Regn-söndag

Hej på er!

Vilket fruktansvärt tråkigt väder det är idag. Det ösregnar, blåser och är kallt :(. Var ingen höjdare att vakna till ett sådant väder. När jag var ute med hundarna gjorde dem vad dem skulle snabbt som bara den, för att få komma in fort.

Vad händer idag då? För vår del har jag ingen aning. Vi får se vad dagen bjuder på. Fast jag gissar på att vi kommer hålla oss inomhus vid TV´n och datorerna. Kanske jag är duktig och bakar något också ;).

Niklas ligger på soffan och äter ostbågar nu, medan jag sitter här med mina tre små gryn i knäet. Vi ska ta och förflytta oss till soffan till Niklas, så att han inte hinner äta upp alla ostbågarna. haha.

Troligen återkommer jag senare idag :).

Bye bye!


Diesel gömmer sig i buren :).




Fullt ös

Har nyss varit ute med vovvarna i en av hagarna. Det brukar vara poppis och så var det även idag :). Dom kutade rundor som små galningar och busade för fullt med varandra. Är så härligt att se dom så pigga och glada.

Nu ska jag ta en dusch, innan vi ska ta och börja på kvällsmaten. Resten av kvällen ska spenderas i soffan vid TV´n med godis, ostbågar och cola :).

Trevlig kväll! 


Jag i bilen tidigare idag, när vi var iväg och fixade lite grejer :).




Färgglatt och grannt

Hejsan!

Jag skrev precis ett långt inlägg, som försvann av någon anledning. Känns trist när man skrivit så mycket :(... Får försöka skriva lite igen av det jag skrev innan.

Vi vaknade lite efter kl 9.00 idag. Det första jag gjorde var att gå ut med grabbsen. Vädret var strålande, så det blev en lång promenad nere i skogen. Passade på att ta lite fina höstbilder på hundarna och naturen.
Det känns verkligen att hösten har kommit nu. Alla löv som ligger på marken och olika färger på löven på träden. Jag tycker att det är riktigt vackert när träden är så färgglada och solen skiner :).

För en stund sedan har jag och Niklas varit iväg på lite olika ärenden. Jag har bland annat köpt mig en bärbar hårddisk, som verkar vara riktigt bra :).

Resten av eftermiddagen blir nog lugn. Har man varit ute och flängt på olika ställen i några timmar kan det vara ganska skönt att ta det lugnt sen.
Ikväll ska vi tillaga vår "specialar-mat", som består av potatisgratäng, lövbiff och bearnässås ;). Mums!

Nu blir det fika! Niklas har bakat jättefina Skrabbeluckor, som det heter ;).

Kram


Tre glada killar ;).

Vackert.




En smutsig Diesel ;).


Lilla tjockisen ;).


Diesel har en tendes att alltid klättra upp på stubbar...haha.


Smala, men stiliga Jasny :).


Lime "drar bak" öronen på denna bild, så
han ser lite rolig (men söt) ut :).








Mysfredag

Hejsan!

Härligt med fredag idag :). Jag är dessutom ledig, vilket innebär mys med hundarna hela dagen ;). Ska försöka få klart examinations-uppgiften idag, och då kommer så klart hundarna hålla mig sällskap. Dem är i stort sätt alltid hos mig när jag pluggar. Efter ett tag brukar vi ta en paus och gå ut en sväng.

Gick upp vid kl 8.15 idag, för att jag skulle städa lägenheten. Tänkte att det var lika bra att få det gjort tidigt, så kan man ägna dagen åt annat sen.

Nu sitter jag här med Jasny liggandes i knäet och en cola framför mig. Diesel & Lime ligger i sängen här bredvid och vilar sig. Jag ska strax ge mig på pluggandet. Tycker att det är krångligt med referenserna. Har lite svårt att förstå hur man gör i vissa sammanhang, fast det löser väl sig.

Ikväll ska vi äta gott och ha grymt mysigt! ;) Annars har vi ingenting speciellt planerat inför helgen. Vi tar den som den kommer och får helt enkelt se vad som händer.

Ha en underbar fredag!


Min kärlek till dessa små killar går inte att beskriva...
Älskar dem så oerhört mycket!


Lite "småtrötta" :).




Vacker höstdag

Hejsan!

Idag är det ännu en ledig dag för mig. Likaså imorgon :). Underbart!

Jag och mami har varit ute med hundarna på promenad för en stund sedan. Vädert är riktigt skönt idag. Soligt och fint.
När hundarna var ute i trädgården passade jag på att ta fram kameran och fotta dem lite. Det var inte så lätta att få till bra bilder på dem idag, eftersom dem mest sprang omkring och busade. De små liven verkar vara på riktigt bra humör idag. Kanske är det för det är fint väder? :)

Snart ska jag fortsätta att plugga på examinationen. Den ska lämnas in vecka 45, så det är ganska lugnt. Fast jag känner att det är lika bra att försöka få den färdig nu, så kan man vara ledig de andra dagarna ;).

Nu ska jag iväg och posta ett brev och inhandla lite choklad och cola, som kan vara gott att ha i samband med pluggandet! ;)

Ha en bra dag!

Bilder tagna idag:

Jasny njuter av solen :).


Finaste grabbarna.


Mmm, gott med pinne :).


Så här kan man också göra... haha. Älskade Lime :).


Två småkillar på vift :).


Busiga.


Pinglan under solens strålar.


Pinglan & Lime busar.





Kellan


Här är syrrans lilla Kelli, 4 månader gammal.
Visst är hon otroligt vacker? :)




Avundsjuk lillkille :)

Hej på er!

Då var man ledig idag. Känns hur härligt som helst :). Har varit tillsammans med mami och alla doggsen hela dagen. Vi har bland annat varit ute och kört en sväng. Körde inom Maxi på vägen hem och handlade lite smått och gott ;).

Jag har precis legat och vilat en stund, eftersom att jag fortfarande har ont i magen. Alla vavvorna höll mig såklart sällskap, och det kan ju inte bli bättre :). Mys!

Diesel måste vara världens avundsjukaste hund :). Han blir så avundsjuk när man klappar eller gosar med någon av de andra hundarna.
Om Diesel & Lime ligger i mitt knä, och Lime råkar ligga längst in mot min mage, så sträcker Diesel fram sina framtassar och visar att han vill komma närmare. Han är så sjukt gó att man inte kan låta bli att stoppa honom i tröjan :). Då blir han nöjd! Denna lilla hund är väldigt speciell ska ni veta...

Senare ska jag klippa pappa, vilket han har väntat på i några dagar nu. haha. Jag har glömt att ta med mig saxen varje gång jag har kört till Rydebäck, men idag glömde jag minnsann inte att lägga ner den i väskan ;).

Kram

Lite nya bilder på vavvorna från idag:

Gänget :).




Sötaste hunden på denna jord.


Grabbsen tuggar ben för fulla muggar :).


Mmm...muma ;).



Nybakat

Nu är vi hemma i lilla Åvarp igen. Jag har nyss duschat och sitter här i min sköna pyjamas med småkillarna (Diesel & Lime) i knäet :). Det är så mysigt så. Jasny ligger i sängen här bredvid och tuggar ben och Niklas ligger i soffan framför TV´n.

När vi kom hem idag så hade Niklas en fiskgrätäng i ugnen plus att han hade bakat scones. Så sött av honom :). Har aldrig varit med om att han har bakat något till mig förut. Sconesen var riktigt goda kan ni tro. Han verkar ju ha dolda talanger min älskling :).

Nu ska vi ta och lägga oss i soffan hos Niklas och slappa.

God kväll! ;)






Magont

Hejsan!

Hur är det med er idag? Med mig är det inget vidare. Har så ont i magen och har haft det hela dagen :(.

Vi hade bara en föreläsning idag mellan kl 13.15 och 15.00, så jag passade på att sova länge idag. Innan jag begav mig mot tåget gick jag och mami en runda med doggsen. Det regnade, men var ändå skönt att komma ut en sväng. Det tyckte nog både vi och hundarna.

Har inga planer alls inför kvällen, men jag vet så mycket som att det blir lugnt :). Känner inte för att göra något när det gör så ont i magen.

Imorgon, torsdag och fredag är man ledig. Ska bli hur skönt som helst! :)
Nu ska jag lägga mig i sängen en stund med mina underbara vovvar och ett choklad, och bara koppla av.


Jag & Diesel, min lilla "mini-prins" ;). Älskar dig sååå!
Bilden är tagen tidigt i somras.




Valputställningen i Hässleholm

Här kommer bilderna från valputställningen i Qpoolen, Hässleholm, som jag lovade att jag skulle lägga upp:

Lime på bordet.




Lite suddig bild, men jag tycker om den ändå.




Jag & Lime.




Lime får en puss av mig, för
 att han var så duktig ;).


Evie & Kelli :).





Kelgrisar

Hej på er!

Har varit en tråkig dag i skolan idag. Hade två dryga föreläsningar mellan kl 8.15 och 12.00. Sen började inte nästa lektion förän kl 15.00, så jag och några till åkte hem istället. Orkade inte vänta flera timmar på att en lektion skulle börja. Så jag var hemma vid 13.30 istället :).

Har lite ont i magen idag, så det blir bara en lugn eftermiddag och kväll. Sitter här med mina älsklingar Diesel & Lime i knäet. Dom är små kelgrisar :). Finns inget bättre än mina hundar.

Nu ska jag ta mig en gó glass och lägga upp bilderna från Qpoolen valp! :)

Kraaaaam





Sunday

Hejsan!

Har städat hela lägenheten och tvättat flera maskiner. Det tar på krafterna. Är riktigt trött nu... Haha.

Vaknade ganska tidigt imorsse, redan lite efter kl 8 faktiskt. Vet inte varför vi vaknade så tidigt, kunde bara inte sova längre.
Vi har nyligen varit nere i skogen med hundarna igen :). Det blev en lång promenad, så nu ligger dom och vilar sig allihopa. Peps ska snart åka hem. Hans husse och matte kommer och hämtar honom nu vid middagstid.

Senare i eftermiddag/kväll ska vi till mormor & morfar och äta gott. Mami, papi, syskonen och deras respektive och kusinerna kommer också dit. Det ska bli trevligt :).

Ha en skön söndag gott folk! :)


Två små tröttisar.


Lite bilder

Hittade lite bilder på chiforum.se från Qpoolen valp. Bland annat dessa:

 BIR och BIM KH.


BIR: Lionheart Let Me Show
BIM: Honey Paj´s Xider Xprt Lime


My darling, Lime :)





Qpoolen valp

Hej på er!

Gick upp kl. 7.00 imorsse för att bege oss till Qpoolen valp i Hässleholm. Så där har hela förmiddagen och lite av eftermiddagen spenderats :).
Det gick jättebra för Lime. Han vann först sin klass och fick HP. Sen blev han Bästa hane och sista rundan vi var inne blev han BIM-valp. Jag är jättenöjd! Han var så duktig min lilla goding :).
Har inte så många bra bilder nu, men jag kommer nog att lägga upp bilder någon gång i nästa vecka, eftersom dom finns på mamis kamera ;).

Kelli blev 3:a i sin klass. Fast när hon stod hade hon framtassarna på ett "konstigt" sätt, vilket gjorde att hennes placering blev nerdragen. Domaren sa till Evie att om hon inte hade haft tassarna på det viset så hade hon vunnit. Men, men, det går bättre nästa gång :).

Idag och halva dagen imorgon passar jag & Niklas rhodesian-valpen Peps, som jag har berättat om i tidigare inlägg :). Han har växt till sig enormt mycket.
Vi har varit nere i skogen en runda för en stund sedan med alla hundarna. Det är verkligen poppis att springa och busa i den sköna naturen. hehe.

Ikväll ska vi laga god mat och mysa med vovvisarna.

Kram

Här är vi inne och tävlar om BIR och BIM.




Long day

Hejsan!

Har haft en lång dag i skolan idag, två långa föreläsningar. Fick karameller på den första, vilket gjorde det lite roligare :). Jag blev faktiskt mer  "på hugget" av det ;).

När jag kom hem hade syrran shoppat ett par nya, grymt fina stövlar till mig :). Jag hade sagt till henne att hon skulle handla dem till mig, eftersom hon ändå skulle in i den butiken efter skolan. Hon ska få pengar av mig imorgon :).

På lördag är det valputställning på Qpoolen i Hässleholm som gäller. Lime och Kelli ska ställas. Det ska bli jättekul :). Längtar....

Nu ska jag, Niklas och prinsarna kolla på film.

Kram


Diesel 5, 5 månader gammal.




Vaccination

Har varit ute med hundarna på en promenad precis. Fick passa på när det blev uppehåll ;).
Jag har fått gjort lite på examinationen idag, fast inte så mycket som jag hade förväntat mig. Fast dagen är ju inte slut än, så har några timmar till på mig.

Ikväll ska Jasny vaccineras. Tror även att mamis golden Jason ska ha sin vaccination ikväll.
För övrigt så ska jag och grabbarna sova här i Rydebäck inatt ;). Ska bli mysigt. hehe.

Imorgon är det en ganska lång dag i skolan. Vi slutar kl 16.00, vilket känns trist. Fast man kan ju inte alltid ha turen med korta dagar.

Nä, nu ska jag försöka att ge mig på pluggandet igen...





Hundpassning & plugg

Hejsan!

Vaknade vid kl. 8.30 idag. Hundarna sov fortfarande efter att jag gått upp. Så när jag hade gjort mig i ordning väckte jag dem. Vi skulle nämligen bege oss till Rydebäck, och här är vi nu :). Jag ska passa alla hundarna idag, vilket är ett stort nöje för mig ;). Finns inget bättre än att ha massa djur runt omkring sig och ta hand om dem.
Jag ska även försöka skriva lite på examinationen. Hoppas verkligen att jag lyckas bättre idag än vad jag gjorde igår...

Hade tänkt att gå en runda med vovvarna nu, men det ösregnar, så det får vänta. Tror inte att någon av dem är speciellt pigga på att ut och promenera i detta vädert heller. Förutom Jasny som fullkomligt struntar i vad det är för väder, bara han får komma ut och gå. Haha.

Nu tänkte jag ta något att äta innan jag börjar med pluggandet.

Kram

Diesel och Lime är i full fart med att dra i pinnen.


Dragkamp.





Tisdagkväll

Hejsan!

Idag har jag pluggat större delen av dagen. Har försökt att skriva på examinations-uppgiften. Fick dock endast ner några rader... :(. Ska fortsätta imorgon, eftersom vi är ledig då också :). Hoppas på att kunna skriva lite mer då.

Jag och brossan var en sväng hos mormor & morfar och åt middag idag. Trevligt att få träffa dom, vilket inte händer så ofta nu längre. Innan (när vi var mindre) träffade vi dom nästan varje dag.

Till kvällsmat idag åt jag och Niklas pannkakor :). Mumma. Jag gjorde säkert 20 st pannkakor, så efteråt var vi mätta och glada.

Ha en skön kväll!




Confused :S

Hejsan!

Idag har det varit en tråkig dag i skolan. Hade en helt onödig föreläsning som varade i ungefär 2 timmar. Den slutade kl 10.00 och vår nästa föreläsning började inte förän kl 13.15. De flesta struntade i att gå på den sista. Jag och de andra från Helsingborg åkte hem. Vem orkar sitta och vänta i flera timmar på att en föreläsning ska börja? Tror inte att den var så där jätteviktig heller. 

Nu under eftermiddagen har jag bara pluggat. Har försökt att förstå vår examinationsuppgift, som är något av det svåraste jag har varit med om... Jag förstår verkligen inte hur jag ska klara av den. Varför ska det vara så svårt? Det är på en nivå som är enormt mycket svårare än gymnasiet. Struntar snart i det och ger upp... :( Har en sån "klump" i magen och känner mig förvirrad och orolig.

Nu ska jag och hundarna ta en promenad. Känner verkligen att jag behöver frisk luft.

Kram

Ett av mina små hjärtegryn, Lime. I love you!





Helgens händelser

Hej på er!

Vi vaknade kl 11.00 idag. Kändes välbehövligt att sova ut, eftersom vi inte kom i säng förän vid 02.30 igår. Vi låg och kollade på en väldans massa Prison break avsnitt och det går ju bara inte att somna till den serien! Den är så grymt spännande och bra.

Vad har annars hänt i helgen? För vår del har det inte hänt så mycket. I fredags beställde vi pizza och kollade först på Idol och sedan en film, som inte var något att hurra för.

Igår var jag och mina hundar med Evie, mami och Kelli på valpkurs hos Kellis uppfödare. Det är Gunilla Ryhles (Honey Paj´s) föräldrar som har fött upp Kelli, så vi känner ju dom sedan tidigare. Därför var jag också med på kursen med Lime och Diesel. Det var kul :). Dom var jätteduktiga båda två. Mami gick med Jasny.

Senare under eftermiddagen tog jag och Niklas en god fika med frallor, chokladbollar och cola.
På kvällen lagade vi god mat som bestod av potatisgratäng, lövbiff och bearnässås. Resten av kvällen spenderade vi framför TV´n med att kolla på Prison break-avsnitt, som jag berättade i början av detta inlägg :).

Jag har nyss städat hela lägenheten och hängt upp tvätten. Känner mig jätteduktig ;)...haha. Sitter här med en cola och marabou choklad nu. Niklas är ute och tvättar bilen och doggarna ligger tätt intill varandra och sover :).
Senare ska vi kolla på film och ha det riktigt slappt (som om vi inte brukar ha det...:)).

Have a nice day!


Jag med myskläder today.



Tre snygga killar


Diesel, Lime & Jasny.
Jag ÄLSKAR dom sååååå!!












Ohyes it´s friday!

Hej på er!

Så underbart att det äntligen är fredag :).
Jag kom nyligen hem från skolan. Sista föreläsningen var så tråkig och ointressant, så jag och mer än hälften som satt och lyssnade gick i pausen. Var hemma en timme tidigare än vad jag räknat med och det är ju alltid skönt.
Hundarna blev överlyckliga när jag kom hem :). Dom sprider en sådan gjädje som gör mig så otroligt lycklig!

I eftermiddag händer det inget särskilt. Ska nog umgås med mami, som snart kommer hem från jobbet.
Kvällen ska spenderas i soffan framför TV´n med Niklas, vovvarna, godis, cola och ett underbart skönt täcke.

Nu ska jag äta daim-glass och ta en cola! ;)

Trevlig helg!


 

Häxa päxa ;). Hon snarkade så mycket inatt så att jag
vaknade flera gånger och hade svårt att somna. haha.



En torsdagkväll i Rydebäck

Hejsan!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Först var det skola. Vi hade bara en lektion idag, vilket kändes väldigt onödigt, eftersom det tog mycket längre tid att ta sig till och från skolan än att ha lektionen. Men så kan det ju vara ibland. Var ju samtidigt positivt med en kort idag.

Efter skolan gick jag en lång promenad med vovvisarna. Vi gick ner till stranden, vilket uppskattades väldigt mycket av hundarna :).
När vi kom hem igen åt jag innan jag satte igång med pluggandet. Hade även handlat choklad som jag stoppade i mig under tiden jag satt med allt plugg. Mums. 

Har även varit en sväng på Väla med mina kära föräldrar idag. Mami skulle handla byxor, så hängde jag och papi på :).

Jag och grabbarna är i Rydebäck nu. Vi ska sova här inatt, eftersom jag börjar tidigt imorgon också. Giter nämligen inte gå upp kl. 5.30 imorgon igen. Gjorde ju det idag, och det känns som att jag behöver sova lite längre imorgon. Har inte sovit så där jättebra inatt heller. Eftersom vi sover här inatt räcker det att jag går upp 6.15 imorgon. Tiden har stor betydelse på morgonen :).

För en stund sedan var jag och mami ute på kvällspromenad med alla hundarna. Det var skönt att komma ut en sväng. Det verkade hundarna också tycka.
Härligt att det är fredag imorgon! :)

Nu är det snart läggdags för oss.

Gonatt!






Nu är det på allvar

Hejsan!

Jag är fortfarande sjuk. Det är inte alls kul :(. Är det bra med er?
Har varit ledig både igår och idag. Skönt :). Har bara pluggat större delen av dagarna. Hundarna har självklart gjort mig sällskap ;). Nu känner man att det verkligen har kommit igång på riktigt med skolan. Vi har fått vår första examination, som är en hemtenta. Frågorna är riktigt, riktigt, riktigt svåra... Jag hoppas verkligen att jag klarar dem.

Har även varit hos barnmorskan idag och fått ett nytt recept på p-piller ;). Skönt att ha det gjort.
Fick även hem mina kläder från H&M idag och jag måste säga att jag är riktigt nöjd :). Det var två fina, varma och sköna koftor (en grå och en svart) och en rosa fleecejacka. Tror att jag ska ta och beställa en fleecejacka till (fast i annan färg) och ett par mjukisbyxor ;).

Ikväll blir det lugnt. Vi ska bara kolla på Efterlyst och slappa.
Imorgon är det skola igen mellan 8.15-10.00. Skönt med korta dagar. Ska dock hem och plugga efteråt. Fast först ska jag äta något och gå en promenad med vovvisarna :).

Nu är det dags för kvällsmat!

Kram

Jag midsommarafton -08.



Krasslig

Hejsan!

Har knappt sovit något inatt, eftersom jag har varit så förkyld och hostig hela natten. Därför har jag känt mig väldigt trött idag, men inte vilat något, eftersom jag vet att jag inte kan somna när jag mår så här. Det är verkligen jättejobbigt.

Har legat i sängen med alla vavvorna större delen av dagen och knaprat på halstabletter och läst i en bok, som ska vara utläst tills på torsdag. Hundarna underhöll sig genom att busa med varandra och tugga ben växelvis. Till sist blev dom så trötta av allt bus, så dom slocknade alla fem :).

Är ledig imorgon och på onsdag :). Vilken tur med tanke på att jag mår som jag gör. Då missar jag inget i alla fall, med undantag från idag. Har ju varit hemma från skolan idag. Är faktiskt glad att jag stannade hemma, för har verkligen inte alls mått prima. Känns som att jag inte hade klarat av en låg dag i skolan då.

Kvällen blir nog en "ligga-framför-TV´n-kväll" med Niklas och vovvarna. Tror även att jag ska ta en stor portion glass. Det är ju bra för halsen ;).


Lite bilder från vår stund i sängen idag:

Här ser ni vavvorna (alla utom Häxa, som ligger bakom
mig ;)) och boken jag läst i.


Lime har en bit ben i munnen. Haha.


Pinglan gömmer sig mellan Lime & Diesel och
Lime har fortfarande benet i munnen :).



Pluttarna.



Myspys.


Börjar bli lite dåsiga.







ZZzzz.




Regn, rusk & rally

Hejsan!

Vi gick upp klockan 8.00 idag, eftersom vi skulle köra och titta på rally med Evie & Björn. Det var inte alls kul att gå upp idag, eftersom det ösregnade ute och var kallt i rummet. Det blev att vi låg kvar så länge vi kunde i sängen.
När vi till slut masat oss upp från den varma sängen och gjort oss i ordning körde vi till Rydebäck där vi hämtade upp Evie och Björn, samt lämnade mina hundar :).

När vi väl var framme vid rallyt som var i Svedala så ösregnade det fortfarande. Vi körde mellan olika stationer och tittade på bilarna i regnet. Niklas och Björns morbror var en av förarna på rallyt. När det var hans tur gick vi ut och tittade. Vi blev såklart genomblöta, vilket inte kändes särskilt kul. Var skönare när vi kom hem och in i värmen. Då bytade vi till torra kläder och bäddade ner oss under täcket i soffan :). Mys.

Imorgon är det skola igen. Fast jag mår inget vidare, så ska bli hemma och vila mig. Har fortfarande ont i halsen och en väldans hosta. Har även gått och blivit förkyld :(. Kanske får det bli en sväng till doktorn imorgon?


Lime är i farten och tuggar ben.





De tre små prinsarna














Helg!!

Hej på er!

Idag vaknade jag redan lite efter 8. Känns trist att vakna så tidigt på en lördag... Dock låg jag kvar i sängen tills Niklas vaknade vid halv 10. Skönt att ligga och dra sig och bara njuta av att vara ledig :).

Kvällen igår med Evie & Björn var trevlig. Vi beställde mat och handlade godis för att sedan ha en skön kväll. Vi kollade först på Idol. Sen var vi ute och körde en sväng med alla hundarna i bilen :). Lilla Kelli var också med.

Niklas är och jobbar nu. Han skulle försöka komma hem innan middagstid, så jag behöver inte vara själv så länge till ;). Har varit ute och gått en runda med doggsen nere i skogen.
Senare idag ska vi fixa lite grejer och förmodligen ut och köra lite. Blir nog även att vi spenderar någon eller några timmar framför TV´n, eftersom vi har lite fler Prison break-avsnitt att kolla på :).

Nu tänkte jag ta och diska upp och städa lite här.

Kram

Lite bilder från gårdagen:

Grabbarna bus.


Diesel tuggar för fullt på sitt ben :).


Niklas & Jasny.


Jag glader.


Diesel & Lime är ute och busar.






Lime bäddade ner sig under filten och somnade omgående :).


Kellan (Kelli) :).





The last day

Hej på er!

Idag var det den sista praktikdagen för denna gången. Vi ska ha praktik igen i slutet av november.
Det känns lite vemodigt att jag inte får träffa barnen på ett tag. Kommer att sakna många av dom. Speciellt den lilla killen, som jag berättat om tidigare... Idag sa han att "jag är hans bästa fröken". hehe :). Så söt.

Sitter här med en Cola, kexchoklad och lille Lime i knäet. De andra två grabbsen ligger och sussar :).
Ikväll ska jag och Niklas hitta på något med Evie och Björn. Vi har bestämt att vi ska äta något och sen får vi se vad vi gör.

På söndag ska vi på rally med Evie och Björn. Varken jag eller Evie är särskilt intresserade av rally, men vi följer med för våra mäns skull ;).

Ha en trevlig helg!

Jasny, min älskling.



En hel kväll framför TV´n

Hejsan!

Har varit på förskolan mellan 9.00 och 15.30 idag. Det har gått jättebra :).
Imorgon är det sista dagen på praktiken på ett tag. Jag har lite blandade känslor. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och de rutinerna igen, men jag vet att jag kommer att sakna många av barnen. Fast sen vet jag också att jag kommer att få träffa dom igen nästa gång vi har praktik, i slutet av november :).

Jag och Niklas har nyss ätit kvällsmat. Blev bara varma mackor ikväll. Snart ska vi placera oss i soffan med doggsen och nybakade chokladbollar och kolla på Prison break. Det är 4 avsnitt, vilket innebär en hel kväll framför TV´n ;). Känns mys nu när det börjar bli höst, mörkt och kallt ute.

Kram!





Näthandlat

Har klickat hem lite kläder från nätet:




En grå, lång kofta och en likdan i svart. Plus en rosa fleecjacka. Allt kommer från H&M.



It´s raining

Så mycket det regnar och har regnat idag. Tråkigt :(. Tur att det var uppehåll innan när jag och hundarna var ute och gick. Hoppas på bättre väder imorgon ;).

Ikväll ska vi kolla på Idol och därefter en ny, bra serie med Michael Persprant. Tror att den började förra onsdagen om jag inte har helt fel för mig. Hur som helst var den ganska bra och spännande.
Såg även på TV-tablån att det ska vara någon dokumentär om världens fetaste man ikväll. Han väger 600 kg... Nice, hehe.

Nu ska jag och grabbsen bege oss hem till lilla Åvarp.

Ha en skön kväll i regnet! ;)




Prima :)

Hejsan på er!

Idag är jag lite krasslig. Har ont i halsen och har troligen lite feber :(. Inget kul nu när det är praktik. Fast jag får ta Ipren-tabletter och kämpa på ändå.

Det går jättebra på praktiken. Jag är verkligen nöjd med min plats! :) Det var inte alls som jag trodde att det skulle vara. Vilken tur att jag inte bytade plats, som jag hade tänkt göra.
Igår fick jag jättemånga teckningar av en liten kille. Han är så himla gó och har verkligen gått rätt in i mitt hjärta...
Fick även teckningar av en liten gullig tjej :).
Alla barnen är så himla goa. Många av dom bråkar om vem som ska sitta bredvid mig eller hålla mig i handen o.s.v. Haha. Dom är så söta :).

Jag och hundarna har nyligen varit ute på promenad. Vi gick en ganska lång runda idag, vilket kändes välbehövligt. Skönt med frisk luft och motion för hundarna.
Nu sitter jag här med mina tre små prinsar i knäet. Dom är världens underbaraste. Jag hade inte klarat mig utan dom.

Snart ska jag och minsta syrran ta en god fika och sen blir det lite utställningsträning med Lime. Han ska snart ställas i Hässleholm på en valputställning. Det blir hans debut :). Ska bli jättekul! Dock har vi inte tränat så mycket på ringträning. Fast det gör ingenting, eftersom jag har tänkt att ta det lugnt med honom, så att han inte tycker att det blir tråkigt.

Kram, kram

Diesel, sötaste prinsen som finns.



RSS 2.0