GOTT NYTT ÅR!!!


Jag och grabbsen önskar Er ett riktigt  G O T T   N Y T T   Å R   !   : ) 










Nyårsafton


Hej på er!

Sista dagen på år 2008... Jag tycker att det ska bli skönt att börja på ett nytt år! :)
Vi har precis varit och köpt fyrverkerier inför tolv-slaget ;).

Nu sitter jag och äter cheezballs och dricker julmust. Smaskens :).
Snart ska vi köra och lämna lite grejer i Björns lägenhet, där vi ska tillbringa kvällen/natten. Jag ska bland annat ha med en "hage" till hundarna, där dom kan vara lite emellanåt.

Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll!
Happy New Year! ;)



En Lime :)


L i t e   g o t t   o c h   b l a n d a t   f r å n   L i m e .   ♥

1 vecka.

 3 veckor.


5, 5 veckor.




6 veckor.




8 veckor.




9 veckor.




3 månader.


4, 5 månader.


5 månader.


6 månader.



Stickat till en liten prins


Efter händelsen som inträffade i förrgår får Disse ha en varm, stickad tröja på sig när vi promenerar ute i kylan. Visst är han fruktansvärt söt i den? :)








Näst sista dagen på år 2008


Hejsan!

Nu återstår bara en dag av år 2008 och snart är vi inne på år 2009. Jag ser fram emot det nya året och hoppas att det blir bättre än vad år 2008 har varit.

Doggarna och jag har varit i Rydebäck idag. Vi har bland annat varit ute på långpromenad med mami, papi och alla hundarna. Lilla Disse fick ha sin varma tröja på sig under tiden vi var ute. Emellanåt tog jag upp honom innanför jackan, så att han inte skulle bli för kall. Egentligen är jag inte speciellt glad för kläder på hundar. Däremot kan jag tycka att det är bra när det FYLLER EN FUNKTION, som till exempel skydd mot kyla.

Igår kväll var jag riktigt flitig och städade lägenheten samt bytade våra sängkläder :). Att lägga sig i en renbäddad säng är en underbar känsla. Sen att mina sängkläder är rosa är bara ett plus ;).

Igår var vi även iväg och handlade godsaker inför nyårsafton, som vi ska fira tillsammans med Evie & Björn, Martin & Josse, Kelli och mina grabbs. Det ska bli grymt kul! :)

Kram

Våra renbäddade sängar :).





Sovande små darlings


Så här ser det ut i vår soffa just nu :).




Väla


Jag och brossan var på Väla i förmiddags, där det blev en del shopping. Det första vi gjorde när vi kom dit var att gå in på Systembolaget. Martin köpte någon slags lakrits-shot och jag bytade min Vanilla vodka mot en Bacardi apple.
Jag köpte även tre par leggins, maskara och knästrumpor :).

Snart ska jag och mami gå en sväng med hundarna. Lille Diesel får stanna hemma idag. Jag tycker att det är bättre att han får vila sig. Dessutom är han inte speciellt glad för att ut och traska när det är så här kallt.

Ha en skön måndag! :)

Häxa päxa.  ♥



Rädsla


Hejsan!

Igår eftermiddag hände något som gjorde mig fruktansvärt rädd. Det var så att lille Diesel började kissa inne, och det var inte lite kan jag säga... Han kissade stora mängder flera gånger med bara en halvtimme mellan gångerna. Jag kunde inte förstå varför han gjorde så och att det var så stora mängder. Plus att det var så ofta. Min första tanke var att det kanske kunde vara diabetes. Fast jag tyckte ändå att det inte stämde, eftersom han inte drack särskilt mycket. Dessutom var han inte ett dugg slö. Han busade på med Lime precis som vanligt.

Vi bestämde oss för att avvakta under natten och se hur det var med honom idag. Jag tror att det var bra att vi inte åkte in med honom till djursjukhuset igårkväll, eftersom han inte har kissat inne alls idag. Han har kissat ute och lika ofta som han brukar göra. Dessutom har han inte druckit alls mycket.

Jag tror att han blev nedkyld när vi var på långpromenad igår. Han är ju så liten och inte lika starka som Jasny & Lime. Han tåler inte lika mycket. I fortsättningen kommer jag att bära Diesel emellanåt när vi går långa promenader.


Diesel 6 veckor med en vikt på 510 gram...
Idag väger han 1,4 kg och ser med andra
ord ut som en 4 mån valp :P.



7 veckor med en vikt på 605 gram.



Två små killar


Lime blir "pussad" i örat av Disse :).


Disse blir "pussad" av Lime... hehe.


♥  ♥  ♥  ♥


Trötta efter dagens långpromenad med mycket spring och bus.



Skog och ängar


Hejsan!

Niklas, jag och hundarna är precis hemkomna efter en lååång promenad nere i skogen. Vi passerade även Stenbrottet, som jag har berättat om tidigare. Hundarna sprang lösa hela rundan, och visade en glädje som är obeskrivlig! Vi hade även med oss Irja, som är Niklas föräldrars hund. Hon är jättesnäll och går bra ihop med mina grabbs.

Gårdagskvällen tillsammans med Martin och Josse var jättetrevlig :). Vi åt först pizza och sen körde vi mot Väla, där vi tittade på provskjutning av raketer. Där var en hel del finingar, som var sjukt dyra. Jag har svårt att förstå hur till exempel EN raket kan kosta 1700 kr?? Vem vill lägga tusenlappar på raketer? Man kan i princip jämföra det med att tända eld på pengar...

När provskjutningen var slut körde vi till Rydebäck och tittade på film och åt glass. Trevligt, trevligt.
Nä, nu får det blir en gó fika. Vi har färska frallor här hemma :). Mums.

Ha en skön söndag!


Niklas med Lime & Jasny i hälarna.


Irja, Jasny & Lime.




Lime & Disse kämpar för att komma över isen.



























I hagarna


Vi har precis varit ute en runda med hundarna. Dom fick springa av sig i hagarna.

Ikväll ska vi hitta på något med Martin och Josse. Vi ska bland annat äta något tillsammans också har vi pratat om att kanske köra och titta på provskjutning av raketer på Väla.

Nu ska vi tillbringa en stund i soffan med en rolig film och daim-glass :).  

 






















Sova länge


Hejsan!

De senaste dagarna har vi sovit ut ordentligt. Vi har vaknat mellan kl 11.00-12.00. Det är underbart att kunna sova hur länge man vill.

Idag har vi inget alls planerat, förutom att vi ska köra och handla. Sen vi får se vad dagen bjuder på :).

Igår kväll åt vi först våfflor med glass och sylt. Därefter tittade vi på Gladiator (en av de bästa filmerna som gjorts) och en annan film. Under kvällen fick vi även i oss en hel del godis, cheezballs och julmust. Mums.

Hoppas att ni får en underbar lördag!




Annandag jul

Hejsan!

Då var det annandag jul idag. Jag tycker att denna julhelgen har gått så himla fort. Fast vilken helg gör inte det egentligen?...

Som ni vet så var vi ju och åt julbord på båtarna igår. Farmor bjöd oss och det var jag, Niklas, familjen och syskonens respektive, kusinerna och givetvis farmor. Det blev även en tripp inom butiken på båten, där vi köpte en hel del godis. Mumma.

Gårdagskvällen spenderade vi tillsammans med Evie & Björn och lilla Kelli. Vi åt hämtemat och tittade på en sjukt rolig film med Björn Gustafsson :).

För en stund sedan var vi och hundarna ute och körde en runda uppe på åsen. Det är så vackert med frosten, särskilt när solen lyser över den.

Nu ska vi titta på film med tända ljus och julgodis :). Mys.

Jag och Niklas darling på båten.


Evie och Björn.



Mysiga julafton


Godafton!

Nu är vi hemma efter en mysig och trevlig julafton. Först var vi hos Niklas mormor & morfar, där även hans familj och kusiner var. Vi åt supergoda kakor och bullar samtidigt som vi tittade på Kalle anka.

Därefter körde vi och grabbsen vidare till min mormor & morfar. Familjen och deras hundar var också där. Det blev en hel del julmat och en massa annat gott. Sen blev det julklappsutdelning utan någon tomte... hehe.
Jag, mami, Niklas och Martin gick även en runda med hundarna i mörkret. Det finns ju ingen belysning ute på landet där mormor & morfar bor, så vi hade ficklampor med oss medan vi trasskade.

Imorgon eftermiddag blir vi bjudna på julbord av farmor på båtarna. Det ska bli trevligt, fast jag känner att jag redan börjat tröttna på julmaten...

Hoppas att ni också har haft en fin julafton! 

Mormor & morfars mysiga hus.




Jag och Evie.


 Julklapparna som jag fick av Niklas. Visst är de fint inslagna? :)


Häxa trivs i soffan.


Jag och minsta syrran Julia.


Jag (och morfar i bakgrunden).




Trötta pojkar efter en lång dag.



Merry Christmas!


Jag och grabbarna önskar Er alla en riktigt GOD JUL!!!! :)










Lille hjärtat Jasny


Jasny är för rolig :). För en stund sedan stod han precis innanför ytterdörren, där alla våra jackor och ytterkläder hänger. Rätt som det var ställde han sig på bakbenen och började dra i min scarf. Han drog tills den trillade ner på golvet. Sedan la han sig på den och somnade. Hur söt får man bli?




Skönhet


Min vackra prins 1 år!!!  ♥ 
Dessutom har han ett av världens vackraste chihuahuahuvud enligt mig. Hans uttryck är helt otroligt... :)




"Mini-Disse" 1 år!


Godmorgon!

Idag blir min älskling Diesel 1 år! :) Tänk att han har blivit så stor... Däremot är han inte stor till växten. Han är en "mini-kille" med en vikt på endast 1,4 kg. Jag hoppas på att han kroppar på sig något när han är i 2-års åldern.

Vi gick upp kl 8.45 idag då Niklas skulle köra iväg och tvätta min bil och jag skulle storstäda här hemma. Dock har jag inte börjat på städningen än, eftersom jag först hade tänkt att gå ner en runda i skogen med doggsen. Det är kallt idag, men väldigt friskt väder, så det ska bli skönt att komma ut en runda.

Senare ska vi köra och handla lite nu inför julen. Jag ska även köpa något extra gott till lille Diesel och dom andra två hjärtegrynen.
Ikväll ska vi troligtvis bege oss till Niklas föräldrar och syskon, som ska bjuda oss på mat. Tror även att vi ska spela "Julklappsspelet", som jag inte har en aning om hur man gör.

Nä, nu ska jag gå ut med hundarna och sen ta tag i städningen!

Kram

Diesel 1 år.  ♥





Dan´ före dan´ före dopparedan´


Godkväll!

En dag kvar till julafton... Det känns konstigt och overkligt på något sätt. Jag kan inte förstå att det är jul nu? Har inga direkta julkänslor. Hoppas att de dyker upp till julafton i alla fall...

Jag, brossan och Josse var en sväng på Systembolaget i förmiddags. Vi inhandlade lite mumsig dricka till nyår. För min del blev det Vanilla vodka, Baja päron, Smirnoff ice, Barcardi breezer och en Cider. Mumma.
Det ska bli grymt kul på nyårsafton, som vi ska fira tillsammans med Martin, Josse, Evie, Björn och givetvis hundarna :).

I eftermiddags har jag bakat massvis med lussekatter, som vi ska ha på julafton. Dock har jag redan ätit hälften...eller nästan i alla fall :P.

Sitter här med mitt lilla hjärtegryn Lime i knäet och pussar på honom lite då och då. Han är så obeskrivligt GOOOOOO´!

Kram

Shoppingen idag :).




Movienight


Nu tittar jag, Niklas och vovvarna på film nummer 2, som heter Inside man. Den går på 3an om det är någon som undrar :P. Jag tycker att den verkar ganska bra.

underbart det känns att vara ledig i två veckor nu!!! :) :)

Ha en skön kväll!




Fjärde advent


Hejsan!

Vi vaknade kl 10.45 och jag kände mig faktiskt utvilad för en gångs skull. Till frukost åt vi nybakade frallor. Mums.
Efter frukosten gick jag en lååång runda med hundarna i skogen. Det var härligt väder, inte så kallt och blåsigt. 

Under eftermiddagen har vi fixat lite som behövde göras här hemma. Skönt att ha det undan nu. Jag har även packat in de sista julklapparna.

Snart ska vi koppla av med en film och Paradis-choklad. Hundarna är trötta efter den långa promenaden. Dom ligger och vilar alla tre. Diesel ligger här hos mig medan Jasny och Lime ligger i soffan med varsin filt.

Kram




Små sjörövare


Häxa :).


Lime ;).



Pinglan is back :)


Godafton!

Så underbart med lördag idag :). Vi gick upp kl 10.00 och åt thékakor till frukost. Mumma.
Sen gick jag och doggsen ut en sväng. Därefter blev det en tur till Familia, Elgiganten och ICA. Jag köpte lite nytt smink, eftersom mitt gamla börjar ta slut. På Elgiganten köpte vi en julklapp till svärfar och på ICA blev det lite onyttigheter som stora kanelbullar, cola och choklad.

Jag och mami har varit en runda hos Gunilla Ryhle och hämtat hem lilla Pinglan. Jisses, så glad hon blev när vi kom! Härligt att ha henne hemma igen :). Det har känts konstigt utan henne dessa dagarna.

Snart ska vi börja på kvällsmaten och senare ska vi troligen hitta på något med Evie och Björn.

Trevlig lördagkväll gott folk!

Disse ligger och myser hos Niklas.





En liten Diesel


Jag satt och tittade bland alla mina bilder och fick syn på denna söta bilden på lille Diesel. Han är bara 4-5 månader gammal här.
Sötaste plutten ever :).




Fredagsgott :)


Hejsan!

Nu är jag hemma efter ytterliggare en skoldag... Dagen bestod endast av en föreläsning mellan kl 9.15-12.00, så det var ganska lugnt.

Jag sitter här med mina älskade hundar i knäet och knaprar på salta karameller ;). Mums.
Ikväll ska jag och Niklas beställa pizza och ha en riktig myskväll med tända ljus, lite groggar, film och gottis.

Lilla Pinglan är vääääldigt saknad här hemma. Tur att vi ska hämta hem henne imorgon :). Jag kan knappt berga mig tills jag får se hennes små blivande valpar! Det ska bli så roligt.

Ha en underbar helg!




Torsdagsfilm


Vi har precis tittat på Sällskapsresan 1. Det blev många skratt till denna film då den är så sjukt rolig :).
Nu ska vovvarna gå ut och kissa, sen blir det sängen.

Gonatt!




Vilken lättnad


Usch, vilken jättelång dag det har varit idag... Jag var inte hemma förän kl 18.00. Dock började jag ju kl 13.15. Fast på något sätt känns det som att dagarna blir längre när man kommer hem sent på eftermiddagen, trots att man börjat vid middagstid.

Redovisningen gick okej. Jag var lika nervös denna gången. Hjärtat pumpade fort som bara den under tiden jag pratade... Det är alltid en lättnad när det är avklarat.

Min kära syster och älskade Niklas är på Väla och handlar julklapp till mig :). Spännande, spännande. hehe.
När dom kommer tillbaka ska jag hjälpa Evie med att slinga hennes hår. Det ska bli kul ;).

Trevlig kväll!




Helgen är på väg...


Godmorgon!

Jag vaknade för 20 minuter sedan. Kunde inte sova längre trots att jag har sovmorgon... Dock ligger hundarna fortfarande och sussar. Jag tänkte väcka dom strax, för att sedan gå ut på en skön promenad. Därefter får det bli duschen, innan det är dags att ta tåget till skolan. Måste hinna med att äta något också.

Önska mig lycka till på redovisningen! :P haha. Det går säkert bra (hoppas jag i alla fall).
Snart är det fredag, helg och ledighet! Så skönt det ska bli! :)

Ha en fin torsdag!




It´s gone


Äntligen är utväxten borta! Skönt som attan! Det blev faktiskt riktigt bra :).

Jag, mami, papi, brossan och doggisarna har nyligen kollat på Bonde söker fru. Det programmet är sååå bra!
Just nu tittar vi på Efterlyst, där det är paus för tillfället.
Som ni kanske förstår så ska jag och grabbsen sova här i Rydebäck inatt. Det är alltid lika mysigt.

Imorgon börjar jag inte förän kl 13.15. Skönt med sovmorgon någon gång. Däremot slutar jag kl 17.00, vilket inte är någon höjdare. Fast vi har bara redovisning imorgon, så det får ju gå an.



Slingning


Nu sitter jag med blekning i håret. 
 Slingar bara utväxten, som var cirka 4 cm bred... Usch, jag tycker inte alls om att gå omkring med stor utväxt. Ska bli underbart att bli nyslingad nu till jul och allt :).


Hjärtekillar ♥


Mina små läckerbitar... :)

Både två lägger sitt vänstra öra likadant... haha :).


Jag är så otroligt stolt över mina fina killar.
Menar givetvis även Jasny, som inte är med på bild i detta inlägg.
Det finns ingen som kan ta deras plats hos mig! Jag älskar dom så djupt!...



Det börjar närma sig


Har ni tänkt på att idag är det precis en vecka till julafton? :) Mysigt.
När jag var mindre tyckte jag inte alls om julafton, eftersom det var en sådan lugn, "trist" dag. Nu har jag ändrat uppfattning helt och tycker att julafton är supermysigt. Man är ju tillsammans med sin underbara familj, älskade hundarna och goa släktingar. Det brukar vara trevligt och mysigt. Sen att julmat inte är så gott är en annan femma.




Julklappar


Goddag!

Idag är jag ledig. Det känns toppen :).
Hela förmiddagen har jag, mami och Julia varit iväg och handlat de sista julklapparna. Skönt att äntligen vara klar med det... På hemvägen körde vi in om Maxi, där jag handlade hårfärg och lite andra nödvändigheter.

När vi kom hem blev det en god fika innan vi slog in alla klapparna.
Snart ska vi ut på promenad med hundarna. Därefter ska jag plugga lite. Vi har nämligen redovisning imorgon på vårt andra grupparbete.

Ha en bra dag!




Ingen pingla


Hejsan!

Vaknade tidigt imorsse av att hela sängen skakade. Jag blev rädd och förstod inte vad det var. Pappa låg i soffan och kände hur det skakade och mami och Evie var i köket. Vi satte på TV´n och inväntade nyheterna. Där sa dom att det hade varit ett kraftigt jordskred i Skåne. Det var det kraftigaste jordskredet sedan 100 år tillbaka. 4,7 på richterskalan... Så obehagligt... Tur att det inte var värre, så att någon blev skadad.

Gunilla Ryhle (Honey Paj´s) och hennes goa flickor har precis varit här och fikat samt hämtat lilla Pinglan. Pinglan ska nämligen paras nu i veckan med snyggot Rico, som även är Limes pappa. Det ska bli spännande! Längtar efter att få se dom små kommande valparna...
Vi ska hämta hem Pinglan på lördag igen. Hon kommer vara saknad här hemma kan jag säga... Hoppas dagarna går fort :).

Ha en fin kväll!

Pinglan som sovande valp.



Fullspäckat


Hejsan!

Idag har det inte varit lugnt för fem öre... För det första har jag varit i skolan mellan kl 9.00 och 15.00. Vi har hållt på med det nya grupparbetet som innebär att vi ska skriva ett arbete om en valfri barnfilm.

Så fort jag var hemma från skolan körde jag, mami, brossan och minsta syrran en sväng till mormor & morfar. Vi blev först bjudna på god mat och sen goda kakor. Ni som följer min blogg vet att mormor & morfar nyligen har flyttat in i sitt nybyggda hus. Idag var det första gången jag såg det med alla möblerna på sin plats. Det har verkligen blivit sååå underbart fint!

Vi har precis kommit hem. Resten av kvällen blir det bara lugnt. Förresten så ska jag och hundarna sova här i Rydebäck inatt. Hur mysigt som helst.
Funderar på om jag ska sätta mig en stund vid TV´n med alla doggisarna. Tror nästan att det får bli så :).

Kram




Häxa & Diesel


Jag har några fina bilder på Häxa och Diesel när dom ligger och myser i sängen, som jag tänkte ta och dela med mig av :). Dom är så obeskrivligt góa och söööööööta, dom små liven. Riktiga små charmtroll :).










Tredje advent


Hejsan!

Vi vaknade ungefär kl 10.15 idag. Strax därefter gick jag ut med hundarna och sen blev det frukost.

Senare under kvällen igår var vi på kalas hos Niklas brossa som fyllde år i torsdags. Det var trevligt. Vi kom inte i säng förän lite efter kl 02.00. 

Tidigare idag var vi iväg och handlade frallor, choklad, cola och lite annat gott, som vi har fikat med under eftermiddagen :). 
För en stund sedan körde vi upp i skogen för att ta reda på om där fanns någon liten julgran som vi hade kunnat ha. Tyvärr hittade vi ingen som vi fastnade för, så antingen får vi leta vidare en annan dag eller så får vi helt enkelt  köpa en.
Jag och hundarna har även varit ute på långpromenad i skogen. Härligt, härligt.

Nyligen har vi tittat på filmen Hitta Nemo. Vi ska nämligen skriva om den filmen i vårt grupparbete i skolan imorgon.

Strax ska vi beställa pizza och troligtvis titta på några nya Prison break-avsnitt :).

Trevlig kväll!




Ost & kex


Jag, mami, papi och brossan har nyss ätit ost och kex. Jag åt inte lite kan jag säga... Det var SÅÅÅ gott!
Snart ska vi placera oss i TV-soffan och titta på film. Mys, mys.

Trevlig kväll! :)


På måndag...


...blir mitt hjärta Lime 6 månader. Tiden har gått så enormt fort. Det känns som denna goding har varit med mycket längre än dessa månader jag har haft honom. Han växer på bra och är nu uppe i en vikt på 2 kg. Det känns väldigt bra, eftersom han är så massiv i kroppen. Dessutom är han pigg, glad, social och trevlig, vilket känns toppen :).
Här nedanför är några ståbilder, som är tagna idag.









 Om jag får säga det själv, så är han
redan en riktig snygging och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över att denna fina hund är min...


Lucia


Hejsan!

Då var det lördag och det är ju inte fy skam :). En av veckans bästa dagar enligt mig. Det är ju inte vilken lördag som helst, för det är ju dessutom Lucia idag :).
Vi sov lääänge i förmiddags och sen blev det lussekatter som smakade mums till frukost.

Gårdagen var trevlig och mysig med lussekattsbakning, god mat, Idol-final, bra film, gottis och underbart sällskap. Vi var ju som sagt  i Rydebäck hos mina föräldrar hela kvällen.

Senare i eftermiddag och ikväll ska Niklas bowla och äta på båtarna med sitt jobb. Då ska jag och vovvarna till Rydebäck igen och ha det riktigt härligt. Att få vara med familj, hundarna och alla man tycker om är det bästa som finns.

Trevlig lucia!

Lussekattsbakning igårkväll... ;)


Redo för att gräddas i ugnen.


Färdiggräddade och utan russin.


Med russin.



Hem, ljuva hem


Äntligen är jag hemma från skolan och kan ta det lugnt en stund. Vi slutade tidigare från den sista lektionen, vilket kändes tacksamt med tanke på att det är fredag ;).

Lille Diesel ligger innanför min tröja och myser. Han klättrar själv upp och lägger sig där och jag tror det har att göra med att jag har haft honom där enda sedan han var liten, så han blivit van vid det.
Jasny ligger och vilar sig medan Lime ligger bredvid och tuggar ben.

Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite!

Kram




It´s lunch


Hejsan!

Så underbart det är med fredag!
:) Jag sitter i skolan nu och har en väldigt lång lunch... Tråkigt att sitta och vänta på att nästa lektion ska börja och att den dessutom slutar kl 16.00. Hoppas att vi får sluta tidigare nu när det är fredag :).

Ikväll ska jag, Niklas och doggsen bege oss till Rydebäck för att äta gott och titta på Idol-finalen. Jag och mami ska även baka lussekatter. Mumma.

Återkommer kanske senare. Fast om inte, så får ni ha en riktigt fin fredagkväll!


Food


Niklas och jag har varit och handlat. Det blev två fulla kassar med mat plus ett flak cola. Vi har precis packat upp allt och nu håller Niklas på att laga kvällsmat till oss. Det blir spaggetti och några slags korvar med starka kryddor i.

Niklas lillebrossa fyller år idag, så vi ska dit och fira honom en stund sen med fika och present.

Kram


Jasny & Häxa


Jag hittade en gammal bild på Jasny och Häxa. Jag har faktiskt ingen aning om hur gamla dom är på denna bild, fast gissar på att Jasny är omkring 1 år och Häxa 2 år. Gose-hundar :).




Ruggigt och råkallt


Goddag!

Jag är nästan precis hemkommen från skolan. Det är sååå skönt att sätta sig vid datorn med hundarna nära sig när man har kommit hem. Då kopplar jag av kan jag tala om :).

Vi hade ju redovisning av vårt första grupparbete idag, som handlade om "Perspektiv på barndom". Det gick väl hyfsat. Jag var nervös som bara den, men när det väl var avklarat kändes det bra.

Strax ska jag och vovvarna ut på promenad i kylan. Det är riktigt ruggigt och råkallt idag med frost nästan överallt. Jag fick skrapa rutor både imorsse och när jag hoppat av tåget efter skolan, vilket inte kändes så där våldsamt kul  :(. Fattas bara att jag får göra det sen när vovvisarna och jag ska köra hem till Åvarp också...

Imorgon är det fredag och jag längtar riktigt mycket! :)

Ha en skön torsdag!




Gottekväll


Min goa pappa och jag har precis varit iväg och köpt lite gottis, som vi ska ha nu ikväll när vi infinner oss i TV-soffan :). Det är ju både Bonde söker fru och Efterlyst ikväll. Nice.

Nu ska jag kolla in lite olika shopping-sidor på nätet, innan vi placerar oss vid TV´n- jag, familjen och doggisarna :).




4-årsförlovning ♥

Hejsan!

Tänkte börja med att berätta att idag har jag och Niklas varit förlovade i 4 år :). Vi skulle ha haft lite extra mysigt ikväll, men eftersom jag och hundarna ska sova i Rydebäck idag så får det bli på torsdag eller fredag istället.

Jag är ledig idag och det känns verkligen jätteskönt, med tanke på att vi har så mycket i skolan nu. Ska försöka ta vara på dagen och göra det bästa av den ;). Hundarna och jag ska snart köra till Rydebäck och när vi är framme ska jag först släppa ut alla hundarna i trädgården. Sen tänkte jag ta en långpromenad med mina killar, om det inte regnar...
Därefter får det väl bli lite pluggande och förberedelser inför redovisningen som vi ska ha imorgon.

Ha en riktigt härlig onsdag!

Jag och Niklas i somras. ♥





Snälla...


...Ett under kan väl ske?






Sweet as candy


Hejsan!

På dagens schema står det mentorsträff, vilket vi har haft hela dagen. Vi pratade om praktiken och så fick vi berätta om våra observationer och olika frågeställningar.
Efter att jag hoppat av tåget imorsse gick jag en sväng inom Pressbyrån, där jag köpte nybakade lussekatter och cola till frukost :). Mumma.

Imorgon är jag ledig. Underbart! Då ska jag plugga, förbereda inför redovisningen på torsdag och såklart vara med mina fantastiska doggisar.

Diesel står på bakbenen och krafsar på mig nu. Han är så guda-söt så det finns inte :). Ska ta upp honom här i mitt knä och pussa massvis på honom.

Ha en bra dag!




Pussgurkor


Hejsan!

Det har varit en lååång dag i skolan idag. Vi har hållt på med grupparbetet hela dagen. Det är minsann inte lätt att ha ett grupparbete med 10 st personer i gruppen... Fast det har ändå gått hyfsat bra idag.
Hundarna blev otroligt glada när jag kom hem. Dom hoppade som små galningar på mig och jag fick massor med pussar när jag lyfte upp dom :). Så obeskrivligt härligt.

Jag och vovvarna ska sova i Rydebäck inatt. Det blir att vi kommer att sova här lite mer i veckorna nu framöver, eftersom det annars blir så långa sträckor för oss att köra på morgnarna. Jag kommer både att tjäna in tid och bensinpengar, vilket känns toppen :).

Snart ska vi äta kvällsmat och därefter blir det en promenad med vovvisarna.




Tre darlings ♥


Grabbsen i sin nya bädd, som dom stormtrivs i :).




Middagsbjudning


Hejsan!

Vi gick upp vid kl 10.15 idag. Niklas körde och köpte nybakade frallor till oss medan jag gick ut med hundarna.

Kalaset igår var helt okej. Vi stannade inte så länge, eftersom vi hade lite annat för oss sen.
Senare idag blir vi bjudna på god middag i Rydebäck. Mina syskon och deras respektive ska också vara med. Trevligt som attan :).

Kram

Jag igår innan kalaset.



Fikatime


Vi har varit ute och kört en sväng nu. Det blev en runda inom Elgiganten, där vi tittade på kameror och TV-apparater.
Snart kommer mina föräldrar hit och fikar. Mysigt :).

Nu tänkte jag ta en dusch och fräscha till mig lite.


Helg :)


Godmorgon!

Härligt med lördag idag. Vi vaknade redan kl 8.40, fast låg kvar i sängen och drog oss ett bra tag :).

Hundarna blev riktigt glada för sina nya grejer från Ullared. Dom fick en stor, mysig bädd, leksaker, filtar och lite olika ben. Jasny låg i bädden hela kvällen igår.

Senare ska vi nog ut och köra en runda. Vet inte var vi ska köra, så antagligen blir det att vi bara kör ut och ser var vi hamnar.
Ikväll ska vi på kalas till Niklas kusin som fyller år. Det skulle egentligen ha varit igårkväll, fast blev ändrat till idag av någon anledning.

Nu ska jag vika tvätt...

Kram




Ullared


Tjena!

Jag, Evie och Björn har nyss kommit hem från Ullared. Känner mig trött som bara den... Det blev en hel del shopping, bland annat julklappar, hundbädd och massa hundgrejer, lite kläder, gottis m.m.

Vi ska äta pizza nu, så jag återkommer senare eller imorgon!  :)

Ha en underbar kväll!



Mängder av skum


Större delen av eftermiddagen har jag spenderat tiden med att plugga och ta hand om hundarna. Dagen har gått väldigt fort. Fast det är kanske inte så konstigt att man känner så, med tanke på att det blir mörkt redan vid 16.00-tiden?

Minsta syrran Julia gjorde fotbad innan i någon slags "fotbads-apparat". Hon hällde i duschkärm och jisses vilket skum det blev :). Jag tyckte det var lite fräckt, så bildtokig som jag är fottade jag det :). Kika på bilderna här nedanför.

Jag och grabbsen ska sova i Rydebäck inatt. Mys.
 Nu ska jag och Evie ut på kvällspromenad med doggsen. När vi kommer tillbaka ska jag hålla mina underbara föräldrar sällskap i TV-soffan.

Trevlig kväll!






Utvilade


Tjenamås!

Jag och grabbarna sov till kl 10.15 idag. Det var riktigt härligt att få sova ut ordentligt. Jag är ju ledig idag, så då får man passa på att sova lite längre.

Nu infinner vi oss i Rydebäck :). Alla hundarna har varit ute i trädgården en stund och busat. Mina tre små gryn har placerat sig här i sängen bredvid och ligger och kopplar av. Mamis hundar och Kellan ligger också och slappar i sina bäddar.

På fredag ska jag kanske till Ullared :). Evie och Björn ska nämligen köra dit, och så fick jag äran att åka med om jag var sugen. Jag har inte bestämt mig till hundra procent än, men tror nästan att det blir att jag hänger på. Man behöver ju faktiskt inte handla sådär enormt mycket som de flesta gör...:)

Nu ska jag plugga lite, så jag slipper det sen.

Kram

Såhär låg grabbsen i soffan igår kväll  :).





Gottis


Det blev att jag bakade chokladbollar, som går snabbt och lätt, vilket är bra när man är sockersugen :). Vi tittar på Bonde söker fru och njuter av de nybakade chokladbollarna nu. Mys.






Sockersug


Hejsan!

Jag har varit i skolan hela dagen, eftersom vi har hållt på med grupparbetet. Det kändes drygt att vara där så länge, men nu har vi i alla fall kommit en bit på vägen.

Hundarna har nyss fått kvällsmat och nu ligger dom och slappar i soffan med Niklas. Jag har ett väldans sug efter något sött, så jag ska ta och baka något strax :). Vi har inget i "godis/choklad-väg" hemma, så därför får det bli att baka istället. Är sugen på choklad, så jag bakar nog chokladbollar eller kladdekaka :). Mums.

Ha en skön kväll!




Godingar ♥


Jag fick precis en fin bild av Evie på Kelli och Jason, från i somras när Kelli var liten. Det är verkligen en underbar bild. Titta själva och avgör :).




Happy B-day


Goddag!

Jag har nyligen kommit hem från skolan. En av föreläsningarna idag blev inställd, så vi slutade tidigare :).

Mina tre små darlings ligger här i knäet hos mig och slappar. Jag hade tänkt att vi skulle gå ut på promenad, men det regnar för fullt, så vi väntar nog en stund till och hoppas på att det blir uppehåll. I värsta fall får vi ju bege oss ut i regnet...

Vad händer annars idag? Jag hade tänkt att plugga en del. Har väldigt mycket som ska läsas, så det är väl lika bra att läsa en del av det... Jag brukar "skumma igenom" det som verkar vara viktigast.

Imorgon har vi först basgruppsmöte och litteraturseminarium, då vi träffas hela klassen. Sen ska vi stanna kvar med gruppen och prata om vårt grupparbete. Ska bli skönt att komma igång med arbetet och få det gjort. Fast efter detta arbetet väntar ytterliggare två grupparbeten och när grupparbetena är klara ska vi ha en hemtenta... Det är mycket nu, fast man får kämpa på så gott det går.

Jag avslutar med att säga STORT GRATTIS till underbara Josse, som fyller 20 år idag!!!! Hoppas att du får en riktigt fantastisk dag :).

Kram
Stiliga Lime  ♥


Lille mini-Disse  ♥


Älskade Jasny högst upp på kuddberget, medan lillebror
Lime föredrar att ligga nedanför ;).


Häxa & Disse.



Julkänslor


Jag och älsklingen har varit enormt duktiga ikväll. Vi har nämligen stor-städat hela lägenheten plus julpyntat, så nu är här julfint hemma hos ;). Det blev faktiskt riktigt mysigt. Hundarna verkar också gilla det. Dom ligger och tuggar ben på mattan vid TV-soffan och lyssnar på radio.

Nyligen har vi ätit kvällsmat och duschat. Nu ska vi sätta oss framför TV´n och koppla av. Vilka julkänslor jag har nu, efter kvällens pyntning...

Lite bilder från ikväll:
















Vilodag


Hejsan!

Jag stannade hemma från skolan idag, eftersom jag har fått ont i halsen. Antagligen är det bara något virus.

Jag och hundarna gick upp kl 8.00 och strax därefter körde vi till Rydebäck. När vi kommit fram släppte jag ut alla hundarna i trädgården. Sen fick mina prinsar frukost, då dom inte ätit något innan vi körde.

Evie slutade ganska tidigt från skolan idag, så när hon kommit hem gick vi en runda med doggarna. Jag klädde på mig rejält med varma kläder, eftersom jag inte vill bli ännu mer sjuk.
Resten av dagen har jag och vavvorna bara legat i sängen och slöat. Jag läste lite i en tidning medan vavvorna tuggade på sina tuggpinnar. Det blev även att vi somnade en stund.

Imorgon måste jag till skolan vare sig jag har ont i halsen eller inte. Det går inte att missa för mycket.

Ha en skön måndag!


 "Syskon-bus" :)




Lime får en puss på örat av Disse.




Har ingen aning om vad dom gör här?... :)




Kolla in Disses min ;).



RSS 2.0