Strålande sol!

Hej på er!

Vi hade satt klockan på 9.00 igår, för att vi skulle komma upp i tid idag. Fast så blev det inte. Vi sov till lite i 11 :). Haha. Som det kan bli. Vi måste ha varit grymt trötta. Fast det blev sent igår. Vi var ju i Rydebäck och grillade och hade jättetrevligt :). Var inte hemma förän vid 01.00. Strax därefter skulle Niklas köra och hämta sina föräldrar på någon fest. Vi kom inte i säng förän vid halv 3-tiden...

Vädret är lika strålande idag! :) Hundarna har legat i solen på balkongen i några timmar nu. Dom trivs verkligen i detta vädret.

Idag ska vi bara ta det lugnt. Ska kolla på STCC-racet på TV om en timme. Jag ska även hinna med att gå en runda med doggsen, dammsuga, tvätta flera maskiner (har redan börjat), baka kladdekaka och ta en dusch :).

Imorgon börjar jag skolan. Det ska bli spännande :).

Nu ska jag baka! ;)

Kraaam

Diesel & Lime i solen.


Busiga killar ;).




Grillkväll

Vilket underbart väder det är idag! :) Solen skiner och man får sommarkänslorna tillbaka. Det kan ju inte bli bättre.
Ska bli bra väder imorgon också har jag hört. Hoppas, hoppas att det stämmer ;).

Ikväll ska vi grilla i Rydebäck. Man får ju passa på att grilla nu när det är så fint väder :).

Vilken härlig eftermiddag det har varit idag. Har varit ute i trädgården med alla doggsen och busat och njutit av solen. Har även ätit glass och gått en långpromenad med mami och hundarna.

Nu ska jag ta en dusch innan vi ska bege oss till Rydebäck.


Diesel ville inte alls gå upp i förmiddags när jag väckte honom... :)




Till sist stack han ut huvudet under täcket. Sötaste som finns :).


Trevliga fredagkväll :)

Hej på er!

Vaknade för bara en liten stund sedan. Hundarna ligger fortfarande och sover. Dom är riktiga sjusovare! :) Lime kan sova hur länge som helst. Han kan lägga sig vid 22.00 och vakna 10.30 dagen efter. Helt otroligt! Men jag klagar inte ;).
Niklas är och handlar frallor till oss nu ;). Han är så söt.

Igår hade vi fullt upp hela dagen. Var och gjorde en massa ärenden och ordnade saker som behövde fixas.
På kvällen var vi i Rydebäck och blev bjudna på pizza av mami och papi. Sen blev det en film med glass och pop corn.
Jag körde dit tidigare än Niklas, eftersom han skulle lämna över sin bil till dom som skulle köpa den. Ja, han fick sålt den i torsdags när här var folk och tittade på den ;). Nice!
Jag och mami var ute på långrunda med vovvarna. Gick ner till stranden där dom fick springa och busa.
Jag blev även klippt av mor min :). Klippte ca 2 cm, för det var så slitet.

Senare idag ska jag iväg och fixa tågkort, så att jag kan ta mig till skolan i Malmö. Annars har jag ingen aning om vad som händer idag.

Ska ta och väcka hundarna nu och gå ut med dom. :)

Kram

Fick denna bilden av Niklas på mig och Sally (Niklas rottis). Den är från sommaren 2006.


Bilköp :)

Då var det bästämt att Niklas ska köpa den första bilen som vi var och tittade på :). Har varit och tittat på en del andra bilar också, men ingen har varit i klass med denna. Det är en BMW e46 touring (kombi)-05. Den är verkligen grymt fin. Kommer säkert att bli bra :).

Niklas ska ju sälja en av sina andra bilar (En BMW e39 sedán -00.). Här är några och tittar på den nu faktiskt. Hoppas att han får sålt den! :) Och till ett bra pris.


An old picture

Jag hittade en gammal bild på mig och Niklas :). Den är tagen på Evies konfirmation, för 2-3 år sedan. Dessutom är jag enormt bakis på bilden, eftersom jag hade varit och festat kvällen innan. Det syns verkligen på mig... haha.
Niklas ser så himla ung ut. Och smaaal! :) Kul med gamla bilder, där man verkligen ser hur mycket man har förändrats.



Varm oboy och promenad i ösregnet

Hejsan!

Sitter här med en kopp varm oboy, lite kex och en halvblöt Jasny i knäet. Har varit ute på långpromenad med hundarna i ösregnet. Jasny var pigg och glad, som vanligt. Det bästa han vet är att få komma ut och gå oavsett vilket väder det är.
Diesel tycker inte alls om när det regnar. Han ville egentligen inte gå i detta vädret. Fast han behöver ju komma ut, så han får lära sig att promenera i regn också.
Lime satt först i bärväskan och sen fick han prova att gå lite. Det gick bra, men han tycker inte heller om regnet. Han pep lite i mellan åt. Sen fick han krypa ner i bärväskan igen. Han är ju trots allt bara 10, 5 veckor.

Lime ska vaccineras nu i september. Både den vanliga vaccinationen och rabies, så att han kan ställas ut utomlands :).

Diesel och Lime ligger och tuggar på varsitt ben på en varm och skön filt. Dom älskar ben båda två. Jasny däremot är inte lika glad för det. Visst kan han tycka att det är gott med ett ben ibland, fast han tuggar inte flera gånger om dagen som småttingarna gör.

Ikväll ska vi kolla på film (X-Men 2). Vi såg X-Men 1 igår kväll när den gick på TV. Idag visar dom 2:an :). Jag tycker inte att 1:an var speciellt bra. Hoppas att 2:an är bättre.

Strax ska jag baka en kladdekaka, som får bli tilltugg till filmen ikväll ;).


En gammal bild på Häxa & Jasny.


Fler bilder från Järevallen

Hittade lite fler bilder från Järevallen när jag, mami och papi var där tidigt i våras med alla hundarna.


Diesel står på bakbenen.



På stubben ;).


Häxa hjärtat.




Jason & Pinglan.








Storstädning!

Nu har jag och Niklas varit jätteduktiga. Vi har storstädat hela lägenheten ;). Allt från att dammsuga och damma till att rensa avlopp.. Äckligt att rensa avloppen... Fast det är sånt som också måste göras.

Är riktigt trött nu. Slappar med ett glas Cola och en sovande prins (Diesel) i knäet :).

Det har regnat hela dagen idag också. Så trist.
Ikväll ska vi äta pannkakor till kvällsmat. Mums :). Sen blir det en film med choklad och vaniljkex och kexchoklad ;). Myspys.

Jasny ligger och vilar sig på stolen :).


Stuffs

Har klickat hem lite grejer från nätet nyss:

















.






















Transportburen är från Häromi.  Behövs en större nu när dom är tre små prinsar ;).

"Sko-benen" är också från Häromi. Mina killar fullkomligt älskar dom!

Uggsen är från H&M. Supersöta och kostar endast 149 spänn! Dom är från barnavdelningen. Tur att man har små fötter ;).

Väskan är också från H&M och kostar 98 spänn på rea.

Upprop och grejer

Hej på er!

Uppropet igår gick bra ;). Träffade tre trevliga tjejer, varav en som jag redan visste vem var. Fast vet inte om vi kommer i samma klass.
Vi fick papper att fylla i med namn, adress o.s.v, samt vilken inriktning vi vill gå (Bara förskola, eller förskola och grundskolans tidigare år, eller fritidspedagog och grundskola). Jag valde både förskola och grundskolans tidigare år. Ångrar mig lite nu... Det är ju trots allt förskola jag är intresserad av. Vet inte om jag hade kunnat tänka mig att jobba som lågstadie/mellanstadielärare? Funderar på om jag ska försöka byta inriktining. Hoppas bara att det går...

Idag ska vi en sväng till stan och beställa grejer till min bil. Där är lite som behöver bytas. Tur man har en pojkvän som är bilmekaniker :).
Det är tråkigt regnväder idag igen :(. Jag är riktigt sugen på att bädda ner mig i soffan med en film, Niklas, vovvarna och massor med godis! :) Kanske blir det att vi gör det sen om vädret fortsätter så här?


Jag och Diesel i Järevallen tidigt i våras.


Schooltime

Hej på er!

Vi har varit och tittat på en till bil idag. Det var en BMW 320 M-sport 03. Den var fin men inte helt 100. Så det blir nog ingenting med den. Den andra BMW:n som vi tittade på i fredags var mycket bättre. Niklas verkar väldigt sugen på den... :)

Vi har även hunnit med att inhandla lite mat och slappa i soffan med vovvarna och godis.

Imorgon ska jag på upprop och informationsmöte på Förskolelärare/lågstadielärare-utbildningen. Terminen startar 1 september, på måndag. Jag är lite nervös, men förväntansfull :). Hoppas att jag kommer att trivas och att allt kommer att kännas bra. Det ska i alla fall blir skönt att få något att göra på dagarna och inte bara gå hemma. Tur att hundarna kommer att vara i goda händer i Rydebäck på dagarna. Förstår bara inte hur jag ska kunna klara mig utan dom så många timmar varje dag. Det blir inte lätt. Är ju van att vara med dom i stort sätt hela dagarna.

Nu ska vi äta kvällsmat.

Kram

Jag i juni-08.



Jag och alla vavvorna (utom Lime, som inte fanns då :P) i somras.



Sötaste

När Lime var trött tidigare idag, så gick han och bäddade ner sig på min pjamaströja.. :) Så underbart söt.



Omvårdnad av doggisarna

Hej på er!

Lime vaknade vid 9-tiden idag. Jag gick ut med honom och sen tyckte jag inte att det var lönt att gå och lägga sig igen, så vi stannande uppe ;). Lime fick mat och sen busade han för fullt med sin lilla anka. Haha. Niklas, Jasny & Diesel sov fortfarande. Efter en stund vaknade Jasny och strax där efter vaknade Diesel. Niklas var inte uppe förän vid halv 12!... Plus att han fortfarande var trött när han gått upp. Kan inte förstå det?

När vi hade ätit frukost körde vi och handlade lösgodis, Pepsi, ben till hundarna och lite annat smått och gott.
Niklas skulle se Formel 1 på TV som började vid 14.00. Därför ville jag ha godis så att jag inte skulle bli allt för uttråkad :P. Fast det blev inte att jag var något sällskap när han satt framför TV´n. Istället var jag och vovvarna ute på en skön promenad nere i skogen.
Förresten jag höll ju nästan på att glömma att berätta att Lime har lärt sig gå i koppel idag :). Han lärde sig det på ca 10 min. Trodde inte att det skulle gå så fort att lära honom det. Fast han får ju inte gå promenader än, eftersom han bara är 10 veckor. När han är 12 veckor ska han vaccineras och efter det får han börja följa med så smått på promenader. Fast valpar under 6 månader ska ju inte motioneras, så han får inte gå hela tiden.

Har nyss klippt klorna på alla tre hundarna och badat Jasny & Diesel. Dom blev så smutsiga efter att vi gått i skogen, så det var lika bra att bada dom. Nu är dom rena och fina och luktar så underbart gott :).


Jasny & Diesel låg i solen på balkongen tidigare idag:).
 Lime låg och sov där inne.







Lime ute på balkongen.




Regn hela dagen lång...

Hejsan!

Vilket hemskt tråkigt väder det är idag! Det har regnat konstant hela dagen. Inte varit uppehåll en enda gång...
Man har ju inte kunnat vara ute. Hundarna har knappt velat gå ut och kissa. Småttingarna (Diesel & Lime) har bara gått till trappan hela tiden och velat gå in igen. Jasny däremot bryr sig inte så väldigt mycket om det regnar. Han har gått ut som vanligt.

Sitter här med Diesel i knäet nu och myser :). Min lilla fina, goa prins. Dom andra prinsarna (Jasny & Lime) ligger och sover invirade i en filt.

Det har inte hänt något särskilt idag. Vi har bara hållt oss inomhus. Har kollat på film och suttit vid varsin dator. Vad ska man annars göra i detta vädret? Vi har även varit nere en sväng hos Niklas föräldrar och blivit bjudna på våfflor. Mumma.
Hundarna har gjort lite av varje; busat, vilat, myst hos oss i soffan under täcket och ätit gott.

Nu ikväll ska vi nog fortsätta att kolla på film och mysa framför TV´n med godis och chips.

Ha en skön kväll i det regniga vädret!

Kram




Vilken härlig dag!

Hej på er!

Idag gick vi upp vid halv 10 och åt frukost. Sen tog jag en promenad med hundarna i skogen. Lime låg i bärväskan, för att han skulle få miljöträning. Det tyckte han nog var mysigt. Han låg och knaprade på ett litet ben ;).

Jag och Niklas har varit och tittat på en bil idag som Niklas kanske ska köpa. Det är en Bmw e46 kombi- 05. Den var faktiskt riktigt fin. Fast det blir nog till att titta på fler innan han bestämmer sig. Man kanske inte ska ha för bråttom och köpa första, bästa bil?

Jag, mamma, Evie och alla hundarna (utom Jason) har varit och hälsat på mormor och morfar idag. Vi tittade på deras hus som dom har kommit väldigt långt med nu. Idag höll dom på att tapetsera. Där har verkligen blivit enormt fint.
Sen fikade vi och gick en liten runda i den mysiga naturen. Hundarna sprang omkring och busade och hade jätteroligt :). Man blir så glad när man ser att hundarna är lyckliga.

Jag har precis diskat en farlig massa disk och nu håller vi på att grilla. Niklas får sköta grillen medan jag tar hand om pomesen och det andra som ska göras i köket :).

Ikväll ska vi kanske köra och titta på lille Peps. Ni minns väl rhodesian ridgeback-valpen som jag och Niklas passade för inte så länge sedan? :) Det ska bli väldigt spännande och se hur mycket han har växt.

Bilder från idag:

Häxa och Lime.


Jasny & Pinglan.


Jasny & Lime på vift ;).


Lime :).


Diesel & Kelli.




Evie och Kelli :).


Bus.




















Lilla söta Häxa.




Älskling Jasny.




Mysigt i gräset :)...

Lime gräver.


Två småttingar :)

Lite bilder från igår på Diesel och Lime.

Gott med små "skor" ;).


På balkongen.






Jag passade på att läsa lite tidningar :).


Bus på g.




Under soffbordet... Haha.






Vackra Diesel.


Sooova

Hej på er!

Idag sov vi till kl 11.00! :) Snacka om att vi måste vara trötta hela högen... Haha. Lime vaknade däremot vid kl 7.15, så då gick jag ut med honom. Sen la vi oss igen och somnade som små stockar.

Vi har inte hunnit göra något idag. Bara ätit frukost och slappat framför TV´n :). Vi har pratat om att vi kanske ska köra en sväng senare.

Igår kväll blev det pizza och fotbollskväll. Sverige mötte ju Frankrike, och förlorade tyvärr :(.

Nu ligger alla tre vovvisarna och sover i soffan. Dom är för goa :). Går inte att beskriva hur underbara dom är...!


Grabbarna igår kväll med massa ben och grejor :).




Lime, I love you!

 Bilder på lilla underbara, fina, ljuvliga Lime:

Baby.




Tittar på hästar.


 På vift ;).





Så här söt får man inte lov att vara :)..


Buse :).






Bus ;)

Här kommer bilderna på hundarna från när vi var i Rydebäck igår ;).

Alla underbara vavvorna.






Diesel får pryl av Pinglan :P.


Lilla Kelli.


Kelli & Lime hälsar på varandra för första gången :).


Lime busar med Pinglan :).


Kelli & Diesel har dragkamp.








Diesel & Lime busar :).




Dragkamp :).




Hundbus i massor

Hejsan!

Idag vaknade Lime vid kl 7.30. Jag gick ut med honom och när vi kom in igen fick han mat :). Strax därefter somnade vi igen och vaknade vid ca 10.30. Så är det när man är trött :P.

Igår kväll var vi ju i Rydebäck och firade mami som fyllde år. Det blev fika och en massa hundbus :). Lime fick träffa Jason, Häxa, Pinglan och Kelli för första gången. Det gick jättebra.
Diesel och Kelli (Evies rottis) leker som bara den. Igår hade dom dragkamp. Diesel är stentuff! Han har förändrats enormt mycket och blivit mycket tuffare den senaste tiden. Han är en riktigt rolig och jättetrevlig hund.
Jag fottade en del när hundarna busade igår. Ska visa er bilderna senare :).

Vi har nyss kollat på en film som var riktigt dålig. Den hette Hot Fuzz. Se inte den :P.
Annars vet jag inte alls vad som händer idag. Blir nog ganska lugnt skulle jag tro. Kanske pizza ikväll?


Diesel & Lime :).


Min tre små älsklingar (Diesel tuggar ben som vanligt..:))

Pinglan och grabbarna.




Tre små killar sovande i en bur :).


Syskonkärlek

Storebror pussar lillbrossan på pannan ;).


Lek och bus kan man aldrig få för mycket av ;).







Sussar så sött.


Två små tröttisar

Så här trötta är mina prinsar just nu :).



GRATTIS Mami!!

Hejsan!

Är allt bra med er idag? Med oss är allt finfint :). Lime har sovit lika bra inatt. Han gick och la sig ca vid kl 23.30 och vaknade vid 9.40. Härligt med en sådan valp :).

Idag fyller mami år. Jättegrattis till dig älskade mamma!
Vi ska till Rydebäck senare och fira mamma lite. Blir lite fika och sånt mys.

Annars har vi inte gjort något särskilt idag. Var och handlade lite mat innan. Trevligt med lite påfyllning i kylen ;).
Har även städat och fixat lite här hemma. Och vet ni vad? Det var Niklas som städade!! Det är inte ofta man får se honom städa. Kul när det väl händer :).
Vi har sagt att vi ska ta en riktig storstädning av hela lägenheten nu någon dag under semestern. Blir kanske någon dag i veckan eller nästa vecka.
Under tiden Niklas städade vikte jag en massa tvätt och tränade Lime på stå-träning :). Han är duktig för att bara vara 9 veckor. Fast han tycker inte om när man ska titta på hans tänder. Det behöver vi verkligen träna på :).

Oh, vad jag saknar min lilla Diesel nu!! Ska bli skönt att få hem honom idag :). Längtar.


Igår kväll gick Lime och la sig mellan mina fötter, och helt plötsligt
somnade han :). Så underbart söt så det finns inte.





Här sitter "brossorna" hos Niklas. Jasny & Lime är ju halvbröder på riktigt,
eftersom dom har samma mamma :).


Snygging


Min lilla snygga Lime! :) (9 veckor gammal på bilden)



Jasny & Lime in action!

Här har det varit fullt ös för Jasny och Lime i eftermiddag. Dom har lekt och busat som bara den ;). Diesel är ju som sagt i Rydebäck, så därför har han inte kunnat vara med :(. Saknar honom jättemycket. Blir nog att hämta honom imorgon.

Fullt ös:









Trötta efter allt bus.


Båda somnade ute på balkongen :).


Puss puss.


Sovit som en stock

Hej på er!

Natten har gått superbra med lilla Lime! Han har sovit som en stock. Somnade vid ca 23.00 och vaknade inte förän kl.10.40 idag!.. Jisses. Förstår inte hur han kunde hålla sig så länge. Han är ju bara 9 veckor gammal. Har inte pipit något alls heller på hela natten. Jag är väldigt förvånad måste jag säga :). Hoppas att han fortsätter sova så här på nätterna ;).

Jasny och Lime har lekt lite för en stund sedan. Nu ligger båda två och sussar :). Haha.
Diesel är i Rydebäck idag för att träna sig att vara ifrån Jasny och mig.

Niklas har semester i två veckor nu. Härligt :). Dock har vi inga planer alls. Får se om det blir att vi hittar på något. Vi har ju varit iväg på trippen till Kolmården och Norrköping förra veckan.


En liten Lime :).





Gott att bita i filten ;).




Trött prins.



Lime är här!! :)

Nu är vår älskade lilla Lime äntligen här hos oss! :) Allt har gått jättebra. Både Jasny och Diesel är så glada för honom. Diesel vill leka med honom medan Jasny luktar och slickar på honom hela tiden. Lime blir irriterad på Jasny i mellan åt när han är på honom hela tiden. Då säger han själv ifrån. Han är så himla tuff och verkar inte vara rädd av sig alls. 

Lime åt för någon timme sedan och nu ligger han och sover. Han verkar ha väldigt god aptit. Det gillar jag ;). Mina andra två små gryn är ju så kräsna så det finns inte..

Jag är lite spänd på hur det kommer att gå inatt med lille Lime. Undrar om han kommer att sova hela natten eller om han kommer vakna och börja pipa? Han ska i alla fall sova i buren nedanför min säng med massa filtar :).

Nu ska jag lägga mig på soffan hos Niklas och kolla lite TV.

Ha en skön kväll!

Här är lite bilder från idag:


Prinsen Lime 9 veckor.




















Några bilder

Älskade grabbarna.




Jasny myser och Disse tuggar för fullt på sitt ben.




Jag igår :).






Bara några timmar kvar... :)

Hej på er!

Idag sov vi länge. Jag vaknade vid halv 11, klädde på mig och gick ut med doggsen. När vi kom in igen diskade jag upp allt från igår. Det var inte lite disk ska jag säga...
Niklas vaknade vid halv 12.

Vi har precis ätit frukost och tittar just nu på på "Mannen som talar med hundar". Det är riktigt bra det programet! :)

Gårdagen och kvällen igår var helt ok. Vi var ju ute och körde och tittade på bilar och så. Det var inte lika roligt som det har varit de andra åren, men det beror på att de hade satt in 40 extra poliser igår. Kändes trist :(. Hade ju sett fram emot denna kvällen.

Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska hämta min lilla Lime :). Längtar sååå. Gunilla berättade att Lime och Alice (Lime´s halvsyster, som är ca 5-6 månader) är dom två bästa valparna efter Rico (deras pappa) här i Sverige. Känner mig så glad! :) Hon hade inte sålt Lime om han hade varit en tik.

Ne nu ska jag fräsha till mig lite ;).

Kraaam

Här är lille Lime. 8 veckor gammal på denna bilden :).


Bil-helg

Hejsan!

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Vi vaknade vid halv 11 och gick upp och åt frukost. Sen tog jag hundarna på en promenad i skogen och Niklas gick ut och bytade däck och städade plus tvättade sin bil.
När jag och doggarna kom tillbaka från promenaden började jag städa och tvätta.

Vi har även varit ute och kört en hel del nu i eftermiddag. Körde bland annat in till stan. Eftersom det är Vallåkraträffen denna helgen är där många fina bilar ute på vägarna nu :). På hemvägen stannade vi till vid Maxi och handlade mat till ikväll. Det blev lövbiff, pomes och bearnässås ;). Mums.

Ikväll blir det till att vara ute och köra för fulla muggar. Kolla på fina bilar och ha roligt ;).
Imorgon är det Vallåkraträffen. Jag tror inte att det blir att vi går in där. Det kostar 120-140 kr inträde och ingen av oss tycker att det är värt dom pengarna.

Grabbsen har precis fått kokt färs. Det tyckte dom var mumma :).
Längtar så tills imorgon när lille Lime är hos oss...

Nu ska jag ta en dusch och göra vid mig lite. Sen ska jag ta en kvällspromenad med vovvarna, innan jag börjar på maten.





Bilder part 2

Här kommer del 2 (sista delen) av bilderna från semestern:

Inne i djurparken:

Jag och Niklas åker någon slags "linbana", som gick runt hela djurparken.



Brunbjörn.


Strutsar.


Tigrarna.


Gorilla.




Aporna.




Kameler.


Jag & Niklas.


Evie & Björn.




Delfin som simmar under vattnet.


Rådjur i Safariparken, där vi körde med vår bil och djuren gick lösa.


Något djur som gick över vägen när vi körde.. :)


Delfinshowen:









Här står både delfinen och tränaren på händer ;).


Tränaren står på delfinen och åker i vattnet.




Tropikariet:

Krokodilungar.


Krokodil.


Två små jättesöta apor :).






Pirajor med glitter på ;).


Korallrev.


Haj...



Slingor och shopping!

Hej på er!

Har varit hos frissan idag och gjort slingor på utväxten. Jag tycker inte att resultatet syns så där jättemycket. Fast det är ju bara för att jag är van vid helblondering. Resultatet av slingor ser mycket naturligare ut än en helblondering. Jag är ganska nöjd i alla fall ;).

Efter frissan körde jag och hämtade min kamera, som har varit på lagning i 3 veckor. Provade den precis och den verkar funka som vanligt igen :). Har verkligen saknat den...
Det blev även en sväng till Väla, efter att jag hämtat kameran. Köpte lite nytt smink, koppel till Lime, godis och läsk.

Nu i helgen är det Vallåkraträffen. Då ska vi ut och köra hela lördagen (både på dagen och kvällen). Det är riktigt roligt :). På söndag blir det att gå in på träffen och titta på fina bilar m.m. Ska även hämta hem min lilla Lime på söndag!! Längtar enormt mycket :)...

Väntar på att minsta syrran Julia ska bli klar. Hon lagar pannkakor till mig och henne ;). Mumma.

Bilder part 1 ;)

Här ska ni får se lite bilder från vår lilla resa ;). Lägger dock inte upp alla bilderna på en gång, eftersom det är så många.

Stugan som vi bodde i.








Baksidan av stugan.


En liten "extra-stuga" med sängar, som också tillhörde vår stuga.


Såhär såg det ut runt omkring stugan. Bakom träden ligger havet :).




Lilla jag efter en lååång bilfärd.


Evie & Björn sitter och dricker lite.


Kära syster :).


Niklas älskling.






Grillen brinner för fullt..haha. Niklas hällde på tändvätska för andra
gången.


Evie i dörröppningen.


Killarna fiskar.


Jag & Evie drack Cider ;).




Evie på klippan.


Jag på klippan.


Niklas fiskar :).




Tillbaka!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och det känns underbart! :) Vi har haft det jättetrevligt på vår lilla tripp, men det är alltid så skönt att komma hem igen. Borta bra, men hemma bäst, som man brukar säga ;).
Vi bodde i en jättemysig stuga, som låg i skogen och vid ett hav. Helt underbart läge. Har dock regnat en del, men vi har klarat oss ändå. Har varit på Kolmårdens djurpark, som var jättekul :). Delfinshowen var helt underbar och safariparken var kul.
Vi har även varit i Söderköping och ätit supergod glass på en glassbar, som är väldigt känd. Sen har vi såklart grillat varje kväll och fiskat en del. Blev inget badandet, eftersom det inte har varit väder för det.
Har varit i både Norrköping och Nyköping och tittat rundor också.
Bilder kommer inom kort.

Vi hämtade hundarna på vägen hem. Gud vad jag har saknat dom... :). Det var nog ömsesidigt, för dom blev helt överlyckliga när dom såg mig. Nu ligger dom här och vilar hos mig båda två.
Vi har även hunnit med att packa upp och sätta på en tvättmaskin. Har massor med tvätt nu, efter vår lilla tur.

Idag fyller min darling Niklas 22 år. GRATTIS Älskling! Han fick nyss sin present av mig, som var en Lacoste parfym och lite kallingar.


Norrköping here we come! ;)

Har varit och lämnat grabbarna i Rydebäck nu. Saknar dom redan...
Ni får ha det så jättebra nu i veckan, så hörs vi på torsdag eller fredag! :)

KRAAAM


Jag på Melbystrand i våras :).

Done!

Äntligen har jag packat klart allt :). Känns otroligt skönt att ha det gjort.

Snart bär det av till Rydebäck för att lämna mina små älsklingar (Jasny & Diesel). Kommer kännas så tomt utan dom. Fast samtidigt ska det bli skönt att komma hemifrån några dagar. Det behövs verkligen... Dessutom är det ju nyttigt för hundarna att vara ifrån mig ett tag också.


"Brossorna" :).


Jasny slickar Diesel i örat... haha.






Packa, packa, packa...

Hej på er!

Vilket jättetråkigt väder det är idag! Har regnat hela förmiddagen och regnar fortfarande...

Partajet igår var prima ;). Åt gott (exotisk planka, goda tårtor, kakor, chips m.m) och hade jättetrevligt. Blev en hel del vin och groggar också :). Tror att brossan är nöjd med kvällen.

Idag sov vi länge. Gick inte upp förrän 11.15. Skönt med tanke på att det blev en del alkohol igår kväll :).
Vi har varit och handlat och fixat lite inför bilfärden imorgon. Däremot har vi inte börjat packa än. Får ta tag i det nu, så det blir gjort.

Sitter här med båda hundarna liggandes på en filt i knäet. Vill vara så mycket som möjligt med dom idag, innan vi ska lämna dom till "mormor & morfar" i Rydebäck ikväll.

Imorgon bitti vid kl 7.00 beger vi oss till Norrköping. Det tar ca 4-5 timmar att köra dit. Fast jag tycker bara att det är mysigt att åka bil lååångt :).

Nu måste jag ta mig i kragen och börja packa...

Kram

Så underbar så det finns inte!...


Sötaste på denna jord.

Min lilla nuna :).


Diesel & Häxa är små godingar!










Visst är dom ljuvliga? :)

Vaktiga?

Pinglan och Jasny tycker om att ligga i fönsterkarmen och titta ut, för man måste ju se vad det är för några som går förbi vårt hus ;).... 

Mini-vakthundarna :).




Underbara lördag

Hej på er!

Vaknade ganska tidigt imorsse. Gick upp redan vid 8.15. Fast det är skönt att vara uppe i bra tid någon gång på helgen också :).
Började dagen med att gå ut med mina underbara dogs. Vädret var ganska tråkigt. Det blåste och var molnigt.
När vi kom in igen storstädade jag hela lägenheten. Det tog ett bra tag... Pauasde lite också. Niklas hade varit och köpt bullar som smakade mums :). Jag var vrålhungrig, efter allt slit med städningen. Efter att vi ätit skulle jag dammsuga och torka golvet också. Var helt slut efteråt..

Har även varit en runda på systemet idag. Det blev en Sourz apple för mig och ett stort flak öl för Niklas. Det ska vi ha med oss på måndag när vi beger oss till Norrköpnig :). 

Vi har precis fikat med kanel-gifflar och läsk ;). Snart ska jag knalla in i duschen och göra vid mig inför brossans partaj ikväll. Vi ska vara där redan vid 17.00, så är lika bra att vara ute i god tid ;).

Sist, men inte minst vill jag säga STORT Grattis till Martin som fyller 20 år idag!! :)


Lillprinsen.




Underbaraste grabbsen.


Myshundarna!






Jag Älskar Er av hela mitt hjärta!

Kelli is here :)

Hejsan!

Idag har vi varit och hämtat hem Evies lilla rotweiler-tik. Hon heter Kelli och är sååå otroligt söt! Hon kommer bli grymt fin. Är verkligen glad för Evies skull!
Det gick bra att åka bil med lilla Kelli. Hon låg i Evelinas knä och slummrade till.
När vi kom hem med henne så var hon först lite rädd. Sen när hon luktat in sig en stund och hälsat på våra andra hundar var hon inte alls rädd längre :). Hon fick mat, som hon slukade snabbt som bara den. Verkar ha väldigt god aptit :).
Hon har sovit lite och nu är hon ute i trädgården med Evie och leker med en boll ;). Hon är så pigg och glad och väldigt rolig :).

Annars har det inte hänt något särskilt idag. Jag har klippt pappa och varit och handlat lite.
Ikväll blir det pizza och sen återstår det att se vad som händer :). Kanske blir det filmmys framför TV'n med godis och pop corn.

Imorgon fyller brossan 20 år. Då blir det släktkalas i Rydebäck på kvällen. Ska bli trevligt. På dagen imorgon ska jag städa hela lägenheten. Inte lika trevligt, men är välbehövligt.

På måndag kör jag, Niklas, Evie och Björn till Norrköping. Vi ska hyra en stuga, som verkar ligga jättemysigt med skog runt omkring :). Ska vara iväg några dagar och kommer troligen hem på torsdag. En av dagarna ska vi till Kolmården och titta på alla fina djur, delfinshow och köra genom safarit. Det ska bli jättekul :). Däremot kommer jag sakna mina hundar väldigt, väldigt mycket... Förstår inte hur jag ska klara mig utan dom så många dagar... :(. Dom ska bo hos sin "mormor & morfar" dessa dagarna, så dom kommer ha det kalas ;). Skönt att veta att dom är i goda händer.

På söndag blir det att packa inför vår lilla tripp och fixa de sista grejorna som ska vara klart. Ska även lämna mina underbara hundar i Rydebäck...

Nu ska jag ta en dusch och fräsha till mig lite :).


Kraaaam

Lilla vackra Kelli.


Evie håller sin guldklimp.


Invigning ;)

Nu har grabbsen invigt sin nya bädd :). Dom blev glada för den. Brukar bli så tacksamma när dom får något nytt och det är ju kul :).
Tyvärr fanns denna bädd bara i rosa. Kanske inte så snyggt till killar, men vad gör man när det bara finns i en färg... :)





Ullared

Hej på er!

Gick upp vid klockan 6 imorsse för att bege mig till Ullared tillsammans med Evie & Björn. Inte kul att gå upp så tidigt, fast man glömde det snabbt när vi kommit fram till Ullared ;).
Där var mycket folk... Fast det är där väl nästan alltid. Där är många galna tanter, som kör på en men sina kundvagnar och trängs o.s.v. Sånt kan man bli irriterad på. Hur som helst så blev det en hel del shopping :). Bland annat: duschkräm, deoderant, parfym, hundgodis, hundshampo, koppel, hundleksaker, hundbädd/hus, väska, nessesär, badlakan, handdukar till toaletten, godis, presenter och en hel del annat som jag inte kommer på just nu.

På hemvägen blev det en tripp inom Mc donald´s. Man blir hungrig av att gå inne på Ullared. Hade ju inte ätit något sedan tidigt imorsse.

Är ganska trött nu kan jag säga. Funderar på om jag ska lägga mig och vila en stund :). Tror nästan att det får bli så ;).


Här är lite av min shopping. Presenterna som jag köpte (till tre olika personer) finns inte
med på bilden :).



Honey Paj's Xider Xpert Lime

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er idag. Här är det ganska bra, förutom att jag har lite ont i magen :(. Jobbigt.., hoppas att det försvinner snart.

Som ni vet så var vi ju och tittade på de små valparna hos Gunilla igår. Nu är dom 7 veckor gamla. Dom är verkligen fina allihopa. Fast denna hanen som jag ska ha blir nog bra för mig med tanke på att jag ska ha honom till utställning. Tror att han kommer bli en liten stjärna. 
Diesel och hans kommande "lillebror" verkar funka fint tillsammans :). Dom började redan leka med varandra igår. Kul för Diesel också att det kommer någon som är mindre än han själv, så att han får känna sig "störst" någon gång :). Fast "lillbrossan" kommer säkerligen växa om honom ganska fort ändå.

Har funderat på lite olika namn till den nya lillkillen och velat mellan två olika. Fast nu har jag nästan bestämt mig för att han ska heta Lime, som han även heter i stamtavlan (Honey Paj's Xider Xpert Lime). Jag vet ingen annan hund som heter det. Tycker det är kul med ett namn som ingen annan har ;).

Idag har vi inga planer alls. Tror bara att det blir en lugn, skön dag. Vädret har ju klarnat upp :). Nu skiner solen igen. Härligt! :)

Nu ska jag klicka hem lite hund-grejor från nätet och ta en iskall Cola ;).


Honey Paj's Xider Xpert Lime 7 veckor.









Här ligger Lime med sina kullsyskon. Lime i mitten ;).




Lime är nyfiken på Diesel (Diesel rumpa som är med på bilden :)).


Pinglan och Diesel nosar på lillkillen.








Eye-liner runt öronen ;)

Det var någon som undrade om jag kunde visa bilder på den lilla nya killen, som för övrigt kommer hem till mig om cirka två veckor ;). Egentligen ska valparna levereras om en dryg vecka. Fast eftersom vi ska åka bort på en liten semester några dagar hämtar vi hem honom lite senare.
Tillbaka till det med bilderna: Jag har inga nytagna bilder på honom, men däremot har jag från när han var 3 veckor gammal. Ska ta och lägga upp den här med en gång.
Jag och mami ska till Gunilla imorgon och kika på de små liven igen :). Ska passa på att ta lite bilder då.


Här har ni prinsen, 3 veckor gammal: Honey Paj's Xider Xpert Lime.

Han har en liten "eye-liner rand" runt öronen :). Tycker det är
superhäftigt.


Bilder från fisketur

Här ska ni få se lite bilder från igår kväll när jag, Niklas och doggarna var och fiskade ;).



Niklas fiskar :).


Två små söta vavva-rumpor ;).


Grabbsen.


Disse jäspar :).


Myrstack...




Disse spanar ut över sjön.




En kräfta i vattnet...



 Darling Niklas :).


Jasny hjärtat som inte ville vara stilla. Han ville bara promenera :).




        

Helgen i ett nötskal ;)

Hej på er!

Vilket väder det är idag. Regn och rusk... Fast det känns som det behövs lite regn nu när det har varit så varmt och torrt ett tag. Hoppas bara att det blir bra väder igen :).

Idag händer det inte mycket. Ska faktiskt bara hålla mig här hemma och ta det lugnt.
Har hållt på med en blankett "Ansökan om studiemedel" nu i förmiddags. Man ska fylla i en massa uppgifter, som är väldigt krångliga... Jag fick ringa till CSN för att få rätt på det.

Helgen: I fredags kväll köpte vi pizza och slappade hela kvällen. Vi kollade på film och hade mys pys.

På lördagen körde vi iväg och fiskade tillsammans med Evie & Björn. Det var trevligt och väldigt avkopplande :). Vi fick tyvärr ingen fisk. Där verkade vara dåligt med fisk. Eller så höll fiskarna sig undan för oss :P.
Efter fisketuren körde vi och köpte mjukglass med strössel. Mumma. Sen bar det av hem för att slappa lite innan det var dags för grillkväll.

I söndags körde jag och Niklas till hans moster och hälsade på lille Peps (rhodesian-valpen). Det var cirka 2 veckor sedan vi såg honom sist och det syntes verkligen att han har växt :). Han är så go´!
På kvällen körde vi och fiskade. Fick inte napp då heller, trots att vi såg massvis med fiskar som "slog" på vattenytan. Men man ska väl ha tur för att få någon fisk =).

Lite bilder från lördagskvällen:

Här satt jag, Evie och vovvarna och myste, medan våra män kollade på
rally på TV´n.


Grabbarna var trötta :).


Evie kikar i Cheezballs-påsen ;).


Mysiga ljuslyktan.


Jiihhoo!

Nu är det bestämt att jag ska ha den lilla valpen som jag berättade om i det förra inlägget :D. Jag är så sjukt lycklig!!

Nu kallar duschen på mig...:P. Sen ska jag lägga mig framför TV'n en stund med mina grabbs innan det är dags för bingen.



Ohyes!! :D

Nu ska jag äntligen ta och berätta för er varför jag är så lycklig:

Jag ska antagligen ha en liten valp (hane) från Gunilla Ryhle (Honey Paj's) :) :) :) :). Både Jasny, Häxa och Pinglan är också från Gunilla. 
Denna lille killen som jag troligtvis ska ha är från Foxys och Ricos kull. Han är så ljuvlig och underbar!!! Gunilla säljer inte honom till vem som helst. Han kommer bli väldigt fin och han har allt (bra huvud, fantastisk kropp, o.s.v). Jag ska ju ha honom till utställning.
Jag tycker väldigt mycket om mamma Foxy. Hon är även mamma till min lille Jasny. Det är något speciellt med henne.
Tycker även att Rico är helt fantastisk. Han är så enormt snygg!!  
Det är inte bestämt till 100 % än, eftersom vi inte har fått tag på Gunilla. Vi skulle nämligen höra av oss till henne när vi bestämt oss för om vi ville ha honom.
Jag är så glaaad!......... :D

Har varit en trevlig helg. Berättar om helgen imorgon. Kommer även att lägga upp bilder ;).
Nu ska vi fika med Niklas föräldrar.

Kraaaam



Sorry, sorry...

Hejsan!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna... I'm Sorry...
Ska berätta lite senare (troligtvis idag) om min lycka ;). Förstår att ni är nyfikna :P.

Sååå GLAD!!!

Hejsan!

Jag är så hima lycklig just nu!!! :D Berättar varför sen :P. Ska ut en runda i det ljuvliga vädret nu.

Kraaaam

RSS 2.0