Borås 28/6


Vilken underbar helg det har varit med sol, hundutställning, grillning och underbara sommarkvällar.

Igår var vi i Borås på hundutställning. Det var varmt som bara den men ack så roligt :). Lime blev 2a i juniorklassen med CK. Han var superduktig och skötte sig utmärkt.
Det var utställning även på lördagen, fast jag ställde bara Lime igår, eftersom det hade blivit svårt att ta sig till Borås två dagar i rad. Det är ju 3 timmars bilfärd och vi hade inte fixat något boende.

Nu ska jag och grabbsen köra till Rydebäck en sväng :). Ha det så bra i solen!

Lime på bordet.





Sommar och sol


Jisses så varmt det är. Tur att det fläktar lite emellanåt. Vi har varit ute hela dagen och gottat oss i solen. Jag och Evie har även promenerat med hundarna och varit en sväng på Maxi, där vi handlade lite onyttigheter :).
 
Det känns så härligt att sommaren äntligen är här och att vädret faktiskt håller i sig. Jag uppskattar det verkligen. Känner mig på bra humör och blir glad av solskenet.

På söndag bär det av till Borås för utställning. Det ska bli superkul :). Jag ska ställa Lime och Evie Kelli. Det kommer säkerligen att bli en rolig och fin dag oavsett om det går bra eller inte. Jag längtar....

Trevlig helg!

Här hade jag mer än gärna hoppat i nu... Bilden är från
Maldiverna (mitt drömresemål).




Härliga sommar


Evie, jag och alla hundarna har myst ute i trädgården ett antal timmar. Jag och Evie har legat och solat samt ätit glass, medan hundarna har busat och strossat omkring. Efter ett tag la hundarna också sig i solen. Det tyckte dom var skönt :).

Vi har även varit nere vid stranden en sväng, så att hundarna fick svalka sig i havet. Det var faktiskt inte särskilt kallt i vattnet. När jag hade stått i vattnet en liten stund tyckte jag att det var ganska skönt :).

Nu har det blivit molnigt på himlen. Det ser nästan ut som det skulle kunna komma en skur. Hoppas verkligen inte det... Det fina vädret har ju precis börjat hålla i sig.

Nä, nu ska jag ut i trädgården och äta vinbär ;). Gottis.




Fantastisk dag i värmen


Idag har vi haft en fantastisk dag :). Jag, mami, papi, Evie, Martin och doggsen har varit hos mormor & morfar hela dagen. Dom bor ju på landet och har en otroligt stor tomt. Dörrarna till huset har stått öppna hela dagen, så att hundarna har kunnat springa ut och in som de har velat.
Vi har även varit vid en sjö där Martin badade tillsammans med hundarna :). Därefter blev det en god fika utomhus med bullar, kakor, jordgubbar och glass. Mumma. Sen tog jag och Evie en promenad med hundarna i värmen. 

Grabbsen har även badat i en balja i solskenet. Jag märkte på dom att dom tyckte att det var skönt att svalka sig.

Förresten så är det redan bättre med lille Diesel idag. Han är pigg och glad och har njutit enormt mycket av solen idag ;).

Bad i baljan ;).

















Stackars lille Disse


Jag och älskade lille Diesel har spenderat halva dagen på djursjukhuset idag. Igår kväll upptäckte jag att Disse hade en stor "böld" där bak, som dessutom var väldigt svullen... Så fort jag rörde vid den skrek han av smärta :(. Det var jättejobbigt att se honom ha så ont.

Imorsse var det något bättre. Svullnaden hade gått ner lite och han verkade inte ha lika ont. Fast jag beslutade mig för att köra till djursjukhuset med honom, eftersom jag misstänkte att det var analsäcksinflammation. När vetrinären hade tittat på honom så visade det sig att det mycket riktigt var analsäcksinflammation...

Jag lämnade min lilla prins på djursjukhuset i drygt en timme, så att de kunde spola säckarna på honom. Han har även fått pencillin, som han ska ha två gånger om dagen i 7 dagar. Hoppas att vår lilla älskling blir bättre så fort som möjligt. ♥



Jag älskar dig så enormt mycket min lilla hund...



Midsommarbilder


Här kommer fler bilder från midsommarafton.

Evie & Anna- fulla & glada :).


Josse & Pinglan.


Lovely Lime.




Kelli belli.






Jag med piggelindrink.




Brasa i hagen.



Midsommarhelgen


Hoppas att ni har haft en fin midsommar :). Vi har haft det mysigt och jätteroligt. På midsommarafton var vi först hos mormor & morfar och åt gott och hade väldigt trevligt. Kvällen bestod av fest och grillning hemma hos mig och Niklas. Superkul :).

Igår tog vi det lugnt större delen av dagen. Vi var slöa efter midsommaraftons festande... hehe. På kvällen tittade vi på film och åt pizza, massvis med godis och chips. Mysigt hade vi kan ni tro ;).

Tidigare idag har vi varit ute och gått en lång runda i skogen med hundarna . Vi stannade till vid bäcken så att hundarna fick bada.

Nu bär det av till Rydebäck där fika och hundbus väntar :).

Midsommaraftons klädsel.






Drink med Piggelin i :).











GLAD MIDSOMMAR!


Jag och mina älsklingar önskar Er alla en riktigt glad midsommar!
Ha det så trevligt :).



Skååål på er! :)



Dubbla knäckflarn


Jag håller på att städa, men har tagit en liten paus nu. Har bara golvet kvar, sen är jag klar ;). Därefter hade jag tänkt att baka "Dubbla knäckflarn". Det är utan tvekan en av mina favorit-kaksorter. Dom är goda som attan :).

Imorgon är det midsommarafton. Jag kan inte förstå att det REDAN har hunnit blir det?! Tycker att tiden bara springer iväg... På dagen ska vi till mormor & morfar och äta gott. Dit ska även mamma, pappa, syskonen och deras respektive. Ska bli trevligt. Mormor lagar världens godaste mat :)
På kvällen blir det fest hos mig och Niklas. Det är Martin, Josse, Evie, Björn, Anna (Evies kompis) och hennes kille som kommer hit. Vi ska grilla (oavsett hur vädret är), partaja och ha superkul :). Yeey. 

Glad midsommar på Er gott folk!




Lime 1 år


Som jag berättade för några dagar sedan är det 1 år sedan Lime föddes :). Idag har vi varit hos vetrinären på patellaundersökning samt ögonlysning. Resultatet blev PL: 0-0 och PRA: UA. Det känns underbart! Fullt friska knä och ögon :).

Lime 1 år.








9 veckor gammal- dagen då han flyttade hem till oss :).





Slö dag


Jag och hundarna har bara varit hemma hela dagen och slappat. Har inte gjort mycket alls, vilket är skönt ibland. De enda gångerna som vi har varit utanför ytterdörren är när hundarna har varit ute och kissat samt när vi tog en promenad i skogen. 
Hundarna verkar också slöa idag. De har mest legat och sovit under eftermiddagen. 

Nu väntar jag på att Niklas ska komma hem från jobbet, så att vi kan köra och handla. Kylen är verkligen i behov av påfyllning!

Ha en trevlig kväll!




Det bästa någonsin


Tänkte börja med att berätta att min älskade, underbara Lime blir 1 år idag :). Jag tycker att tiden har gått så otroligt fort. Dagen då vi hämtade hem Lime är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, liksom som när vi fick hem Jasny och Diesel. Att skaffa mina hundar är det BÄSTA som jag någonsin har gjort!
På onsdag kommer jag att lägga upp lite nya bilder på Lime. Den dagen ska han även patella-undersökas samt ögonlysas. Spännande :).

Idag har jag och grabbsen varit i Rydebäck nästan hela dagen. Dock har jag varit iväg en stund och gjort några ärenden. Jag har bland annat köpt smycken som jag ska ha på midsommarafton :). Ett jättesött halsband med rosa blommor och ett par silvriga, långa örhängen. Passar perfekt till midsommar.

Diesel, Lime och Jasny- dagen då Lime flyttade till oss.


Diesel & Jasny är nyfikna på vad Lime är för en liten kille :).



I valet och kvalet


När jag tittade ut genom fönstret imorsse efter att klockan hade ringt fick jag se att det regnade och blåste, precis som igår. Det kändes väldigt trist, eftersom vi skulle på utställning i Höganäs. Vi funderade på att strunta i det och stanna hemma istället. För hur kul är det att ställa när regnet öser ner? Fast till slut bestämde vi oss för att ändå köra dit.

När vi var framme i Höganäs regnade det inte längre. Det blåste bara kallt som attan. Jag är glad att vi körde dit, för Lime blev BIR :). Han vann över en stor och biffig hane, som var mycket äldre än honom och som gick i öppen klass. Kul :). Vi orkade dock inte stanna kvar till på eftermiddagen då det var BIS-final. Det var alldeles för kallt och dryyygt...






Höganäs


Imorgon ska jag, Evie, Lime och Kelli på utställning i Höganäs. Fast det känns ju inte så där jättekul om det ösregnar. Hoppas verkligen att det klarnar upp tills imorgon!

Nä, nu måste jag ta tag i städningen! Har inte gjort det än, eftersom det finns mycket roligare saker att göra. Till exempel att sitta här framför datan och dricka cola :).

Jag & Lime på Qpoolen valp. Lime var 4 månader och blev BIM-valp.



Stackarna


Jag kom att tänka på alla som tar studenten idag. Stackars dom som får stå ut med detta trista regnväder :(. Tycker verkligen synd om dom. Vädret förstör så mycket.

När jag tog studenten (år 2006) var det gassande sol och varmt som bara den. Det kunde inte bli bättre. Vilken strålande dag det var! En dag som jag aldrig någonsin kommer att glömma...












Fredagen inleds med ösregn


Då var det äntligen fredag, dagen som man går och längtar efter hela veckan. Tyvärr öser regnet ner och har gjort det hela dagen :(. Det känns trist som attan, men finns inget att göra åt det.

Jag har varit på Väla en sväng under förmiddagen. Lämnade in min "Bambi-klänning" till en sömmerska, som skulle lägga upp den några centimeter. Under tiden som sömmerskan höll på med klänningen gick jag en sväng på Väla. Köpte mig en ny maskara, lite stuffs från Apoteket och ett flak cola samt godis på Coop.

Snart ska jag tvinga mig själv till att städa här. Det behövs verkligen, för här är smutsigt och rörigt...
Ikväll ska vi mysa framför TV´n med tända ljus, pizza, godis, chips och cola. Yeeey. Hundarna ska få varsitt ben att mumsa på ;).




En skön tisdag


Jag har nyss fikat med bullar och cola. Gott som attan :).
Tidigare idag har jag och grabbsen varit ute och kört. Vi hade bestämt ett ställe med mami och papi där vi skulle träffas.  Vi tog en skön promenad i Hyllinge. Sen gick jag & pappa in på Maxi och handlade lite.

Resten av dagen har jag och hundarna bara tagit det lugnt. När Niklas kommer hem från jobb är det tänkt att vi ska tvätta min bil. Fast jag tycker att det ser lite mörkt ut på himlen nu. Hoppas att det inte blir regn, för då är det inte särskilt lönt att tvätta bilen...




Söndagsmys


Grabbsen och jag har nyss varit ute på en långpromenad i skogen. Vi avslutade rundan med att stanna i hagen en stund. Hundarna fick vara lösa och springa omkring som de ville.
Nu ligger de alla tre i mitt knä och myser :). Vi ska snart förflytta oss till soffan där Niklas sitter och softar. Snart börjar nämligen Formel 1 som vi ska kika på. Fast jag kommer mest att äta godis och mysa med hundarna :).

Här nedanför kommer bilder från hagen idag.






Jasny.




Diesel.








Lime.





















Sveriges nationaldag...


...är det idag :).

Nyligen har vi avnjutit en fruktansvärt god kvällsmat bestående av grillade kotletter, pomes, bearnaisesås och sallad. Nu är vi proppmätta och väntar på att fotbollen mellan Sverige-Danmark ska börja. Vi har fyllt soffbordet med olika sorters gottis, bland annat Ahlgrens bilar, Marabou mjölkchoklad, Haribo-nallar och salta nappar. Dock får vi nog vänta ett tag innan vi kan stoppa i oss dessa godsaker också :).




Lördag i Rydebäck


Grabbsen och jag är i Rydebäck nu. Vi har varit ute på långpromenad och nu är alla hundarna ute och busar i trädgården. Pinglan och Lime leker som små galningar. Emellanåt får dom ett ryck och kutar omkring fort som bara den. Sen går dom över till att brottas igen :).

Om en stund kanske vi ska köra ut en runda. Vi får se.
Hoppas att ni får en underbar lördag :).


Nytt till sommaren



Tidigare idag klickade jag hem denna cerice-rosa toppen med paljetter. Den passar perfekt nu till sommaren- både till grillkvällar och fest :). Jag tycker att den är awsome!


Regnfredag


Det ösregnar och har gjort det större delen av dagen. Känns trist när det är fredag och helgen står för dörren. Hoppas att det klarnar upp tills imorgon.

Igår fyllde papi år, så vi var i Rydebäck hela dagen. Vi fikade med ett flertal olika kakor och bullar. På kvällen beställde vi pizza och hade väldigt trevligt. 

Jag har städat de senaste två timmarna och blev nästan precis klar. Niklas kommer snart hem från jobbet, så det blir trevligt för honom att se hur rent och fint här är nu :).

Vad händer ikväll? :) Jag gissar på att vi kommer att tillbringa kvällen framför TV´n med tanke på vädret. Hoppas att det är någon bra film, annars får vi leta upp någon i vår samling.
Nä, nu ska jag kila in i duschen!

Trevlig helg!




Limes juniordebut


Ni som följer min blogg vet att  Limes juniordebut var i Hässleholm den 16 maj. Han blev 2kk med CK. Det var endast Lime och en hane till i hans klass som fick rött band och CK av juniorerna. Därför känns det extra kul :). Domaren sa att Lime såg mallig ut... haha.



Malliga Lime med sitt första CK.


Lime beundrar sitt CK.



Blåsiga onsdag


Vilket väldans blåsande det är idag. Det kom till och med några regndroppar innan. Man vill ju knappt vara ute. Jag sitter här framför datorn klädd i min rosa mjukisdress och dricker cola och äter marabou mjölkchoklad med digestive. Smarrigt. Hundarna håller fullt liv bakom mig genom att brottas och busa med sina leksaker. Det är så roligt att titta på dom och se hur kul de har tillsammans.

Under förmiddagen har jag tagit en promenad med hundarna och varit iväg och köpt en present till pappa. Han fyller nämligen år imorgon :). Resten av denna onsdag ser ut att bli ganska lugn.

Jag i rosa mjukisdress.



Från balkongen


Det har varit superfint väder tre dagar i rad. Fast nu har det helt plötsligt börjat att blåsa och bli kallare. Molnen har blivit mörka och det ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst...

När det var fint väder i helgen tog jag lite bilder på utsikten från vår balkong. Titta här nedanför, så får ni se :).



Här är det fullt av smörblommor i gräset, men det syns 
tyvärr väldigt dåligt på bilderna.





Skugga på balkongen på eftermiddagen. Disse myser.






Precis nedanför balkongen jagar grabbarna varandra :).





Våningssäng


Tidigare idag la jag en filt ovanpå hundarnas bur. Efter ett tag såg jag att Jasny hade hoppat upp och lagt sig där. Diesel och Lime låg inne i buren. Det såg för roligt ut, så jag var tvungen att fotta det :).






Bad i havet


Gårdagens eftermiddag tillbringade vi i Rydebäck. Eftersom det var Mors dag hade jag med en liten present till mami. Vi satt ute i trädgården och fikade. Sen gick jag, Niklas, Martin, Josse, Evie, Björn och alla hundarna ner till stranden. Killarna badade med hundarna medan vi tjejer stod och tittade på. Det måste ha varit skönt för både hundarna och killarna att svalka sig i havet. Fast det var inte direkt någon värme i vattnet... Jag gick i och kände med fötterna.

Efter badet gick vi tillbaka till mamma och pappa där jordgubbar och glass väntade på oss. Mumma.
På kvällen grillade jag och Niklas med hans föräldrar.

Niklas & Jason.


Björn, Kelli & Jason.


Jasny tar sig ett dopp :).



Disse springer in mot land ;).




Lime rister sig efter badet.


Pinglan ser nöjd ut efter att ha svalkat sig.


Mina små mini-fötter i vattnet.



Tack älskling



Denna otroligt söta klänningen kommer jag att få om några dagar av min UNDERBARA sambo. Den kostar 600 spänn, vilket jag tycker är för mycket. Fast Niklas sa att han vill ge den till mig och att han inte bryr sig om hur mycket den kostar. TUSEN TACK Älskling!


RSS 2.0