Tisdag


Hundarna har varit ute i solskenet hela dagen lång. I förmiddags var vi ute på en långpromenad. Härligt. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Jag har fixat lite grejor som skulle göras och det är skönt att ha det gjort nu. Tidigare ikväll körde jag Evie och Kelli till en lydnadskurs där dom brukar träna varje tisdag.

Imorgon ska jag förhoppningsvis till mami :). Yeey.
Nu ska jag släppa ut hundarna på sista "kisserundan" innan det blir dags för bingen. Gonatt!

Ett otroligt vackert japanskt körsbärsträd i mina föräldrars trädgård.




Ofattbart


Idag har jag varit med när mami flyttades från Helsingborg till rehab. Det gick fint och det verkar bra på det nya stället. Hoppas att det går någorlunda fort med rehabiliteringen så att älskade mamma får komma hem till oss någon gång!...

Jag tänker ofta på vad som hände med mamma och varför hon blev så svårt sjuk. Kan inte förstå att det har varit så allvarligt.
En dag i februari pratade vi med en doktor. Han berättade att respiratorn var på 80% och att de inte hade kontroll över mammas sjukdom. Han sa även att det var de närmaste dygnen som var avgörande för om mamma skulle klara sig eller inte. Jag började storgråta och trillade ihopa på golvet. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Detta var FRUKTANSVÄRT! Vi trodde att vi skulle förlora henne...

Jag är så TACKSAM för att vi har fått behålla vår älskade mamma och att det går framåt för henne.




Det är varmt


Så varmt det är ute! Vi har haft balkongdörren öppen hela dagen och hundarna har legat där ute och myst, tuggat på ben samt ätit lite. Jag har hållt dom sällskap med en GB sandwich och cola. Hur underbart som helst.

I förmiddags fick jag o Niklas ett ryck och började städa som dårar här inne. Så nu är här sprillans rent och doftar blommor :).
För en stund sedan var vi på Maxi och handlade mat och lite annat till ikväll. Nu tittar Niklas på Formel 1 och jag sitter här med alla tre grabbsen i knäet. Myyyys.

Senare ska vi köra till mami en runda. Idag är det sista dagen som hon är på sjukhuset. Imorgon ska hon nämligen flyttas till ett rehabiliteringsställe och börja träna "hårt" ;).



 




En strålande fredag


Vilken härlig dag det är! :) Vädret är strålande, hundarna är lyckliga och har varit ute hela dagen, det går framåt för mamma för varje dag som går och jag är allmänt glad och sitter här med en iskall cola. Såååå UNDERBART!

Större delen av dagen har jag varit utomhus. Först var jag ute på en powerwalk och sen tog jag och doggsen en skön promenad. Under eftermiddagen blev det ytterliggare en promenix och hundarna var så glädjefulla :).  Vi har även myst massor i trädgården under dagen.

Dessutom har jag varit hos mami och då var vi ute och gick i solskenet. På vägen tillbaka gick vi inom Apoteket där jag köpte avmaskningsmedel till grabbsen. Jag har sett vissa symptom på Lime, som kan vara tecken på att han har mask. När jag ändå ska maska av honom kan jag lika bra göra det på Jasny och Diesel också.

Imorgon ska jag och Niklas på konfirmation till Niklas kusin och det lär säkerligen vara underbart väder för konfirmanderna. Jag har hört att det ska bli väldigt varmt :).

Trevlig helg! 
Grabbgänget i solen.

Häxi päxi :).



Disses mystiska "liggställning".... :)





Bedårande


Behöver jag säga att jag älskar denna bilden på Jasny & Diesel?!  




Sommaren närmar sig


Jag, Evie och Julia har precis varit nere på stranden med alla hundarna. Dom sprang omkring i sanden och såg ut att ha väldigt roligt. Jasny grävde sig ner till Kina, som han brukar göra när vi är på stranden. Jag fick även syn på en grävande Lime, vilket jag aldrig har sett tidigare. Jason och Kelli badade och busade i vattnet. Så härligt det är att sommaren börjar närma sig...

Snart ska jag köra till mamma och stanna där större delen av kvällen. Papi ska nämligen iväg och titta på fotboll, så jag tänkte hålla mami sällskap under tiden :).

Hoppas att ni får en underbar dag!




Framsteg


Under förmiddagen idag var jag ute och promenerade med hundarna och sen blev det en powerwalk. Fast det kändes tungt idag, eftersom jag fortfarande var lite trött i benen efter gårdagens runda.

I eftermiddags var jag en sväng hos mami. Hon gick 3-4 steg i sidled! :) Som stöd hade hon ett gångbord. Det var verkligen jätteroligt att se. Jag blev tårögd... Nästa vecka ska hon flyttas till en rehabiliteringsavdelning, så då blir det hård träning för henne ;). Fast det är ju bra att hon får ännu mer träning, så att hon förhoppningsvis snart kan få komma hem!...




Solälskare


Här ligger vavvorna och gottar sig just nu :).
Dom ÄLSKAR att vara ute i solen.





Sundsutsikt


Jag och pappa var ute och gick med mamma i parken vid Kärnan igår. Vi stannade till där det är otroligt fin utsikt över Helsingborg och sundet. Jag passade på att ta några foto :).
När vi kom tillbaka till mammas rum tittade vi på filmer från när jag och syskonen var små. Det är alltid lika roligt att se sådana filmer. Man ser verkligen hur mycket man har ändrat sig genom åren...

I förmiddags var jag ute på promenix med grabbsen och därefter blev det en powerwalk. Ibland är det skönt att komma ut och röra "lite extra" på sig. Det känns dock i benen att jag har gått mycket nu.

Snart är det dags för en god lunch innan jag och mormor & morfar beger oss till mami.




En solig måndag


Evie och jag har varit ute på en långrunda med alla hundarna. Rundan avslutades med att vi stannade till vid ett stort, inhägnat grönområde där vi släppte hundarna lösa. Det var härligt att se dom springa omkring i solen :).

När vi kom hem satte vi oss i trädgården och njöt av solen. Hundarna strossade omkring och la sig emellan åt och solade lite. Jag satt på en filt bredvid och drack cola :). Det är så goooott att dricka iskall cola i solen!

Snart ska jag köra till älskade mami och hälsa på. Hon vill säkerligen komma ut i detta fina vädret, så jag ska hjälpa henne med det.

Jasny, Disse & jag februari 2008.



S ö n d a g


Idag är det inte lika soligt och fint väder som det har varit de senaste dagarna. Vinden är ganska kall och det blåser en hel del. Grabbsen har inte velat ligga på balkongen och slappa idag, vilket dom brukar göra annars när det är fint väder.

Hitentills har vi bara slappat under dagen. Fast jag har i alla fall tvättat våra sängkläder och bäddat rent samt varit ute på promenix med doggisarna. Så lite vettigt har jag ändå fått gjort :). Niklas har mest legat framför TV´n och tittat på Formel 1.

Resten av dagen återstår att se vad som händer. Vi har inget planerat, så vi får se om det dyker upp någonting.






Lördagsgodis


Det har varit en toppenlördag :). Vi har varit ute och kört en runda och sett oss omkring ;). Det blev dock inte att vi stannade någonstans, som vi hade planerat.
När vi kom hem åt vi en god fika bestående av frallor och chokladbollar. Mumma. Vi har även varit ute och busat med hundarna och njutit av solen.

Nyss var vi på ICA och handlade lite godsaker inför kvällen och snart ska vi beställa pizza. Det är aldrig fel :). Kvällen blir en filmkväll nerbäddade i soffan med hundarna, en stor skål godis i knäet och givetvis coca cola.

Trevlig lördag!




Underbara fredag


Dagen började med att doggsen och jag gick en härlig promenad i solskenet. Därefter körde jag till frissan för att klippa mig. Det blev en toppklippning plus lite kortare lugg. Måste säga att jag är nöjd.

Efter klippningen körde jag vidare till Helsingborg för att hälsa på mami. Vi var ute en runda och jag körde mamma i stolen. Vädret är ju underbart, så vi stannade till vid en bänk där vi satt och myste i solen en stund.

Efter några trevliga timmar hos mamma begav jag mig vidare till Foderboden för att köpa ny mat till vavvorna. Den andra är nästan slut, så det var lika bra att införskaffa en ny påse :). Jag var även en sväng på Maxi där jag handlade cola inför helgen.

Ikväll blir det grillning i Rydebäck tillsammans med Martin, Josse, Evie, Björn och givetvis doggsen ;).

Hoppas att ni får en riktigt underbar helg!




Vackraste häxan någonsin...


En liten och fruktansvärt söt Häxa på stranden.




Mami ♥


Jag sitter här med mina tre små darlings vid min ena sida och en cola på den andra sidan. Förkyldningen har i princip försvunnit, vilket känns underbart! :) Jag har till och med varit hos mamma en sväng i eftermiddags. Det var härligt att äntligen få träffa henne igen. Vi har en sådan speciell relation och jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar min mamma... ♥

Annars har det varit relativt lugnt idag. Hundarna har varit ute i princip hela dagen- både på promenader och i trädgården, så dom har haft det härligt.

Imorgon hade jag tänkt att tillbringa större delen av dagen hos mami, eftersom jag inte har kunnat träffa henne på flera dagar.




Klippning


Jag har beställt klipptid tills på fredag. Yeeey. Vet inte om jag ska klippa lite etapper och en bit på längden eller bara topparna? Jaja, jag har till fredag på mig att bestämma mig :).

Nu sitter vi bänkade framför TV´n och väntar på att fotbollen (Chelsea-Liverpool) ska börja.


Det har gått i ett


Under dagen har jag diskat, städat, tvättat, varit ute med hundarna, lagat mat, pratat med mami i telefon, slappat på balkongen och suttit här :). Tiden har gått otroligt fort... Snart ska jag gå ner i skogen med hundarna en runda till och därefter hade jag tänkt att ta en dusch.

Kvällens planer vet jag ingenting om än. Fast det finns inte så där jättemycket att göra när man är sjuk...




Förkyldningen är envis


Jag sitter hemma och snörvlar, hostar och nyser. Förkyldningen är envis och vill inte försvinna. Jag är uttråkad och förbannad. Uttråkad av att bara vara hemma och må dåligt och förbannad för att jag inte kan träffa mamma förän förkyldningen är borta. Har inte träffat henne på flera dagar... :(

Jag har precis ätit frukost och ska ge mig ut med hundarna nu. Är så tacksam för att jag har dessa underbara små liv. Dom finns för mig i alla lägen och stöttar mig när det behövs som mest. Ett exempel är hela processen som har varit med mammas sjukdom och när hon var som sjukast...




Påskdagen


Hejsan!

Jag mår inget vidare. Har gått och blivit förkyld :(. Det är himla tradigt, eftersom jag inte får träffa mamma förän förkyldningen har försvunnit...

Under eftermiddagen har Niklas, jag och doggsen varit hos mormor & morfar. Martin, Josse, Evie och Kelli var också där. Vi fikade ute i solen, satt och pratade och tog en promenad i det fina vädret. Hundarna gick lösa hela rundan :). Mormor & morfar bor på landet, så det är perfekt för hundarna att springa lösa där.

Snart ska vi köra till Rydebäck för att grilla tillsammans med Martin, Josse, en kompis till Martin och hans flickvän. Det ska bli trevligt. Känns dock jobbigt att jag är så förkyld. Fast man får försöka att göra det bästa utav situationen ändå.

För övrigt så hade vi en jättemysig påskafton med god mat, maaaaassor med godis, film och KÄRLEK :).

Ha en fin kväll!




GLAD PÅSK


Grabbsen och jag ska strax ut i solen och ha det gott, men först tänkte vi önska Er alla en GLAD PÅSK!  



Jasny, loverboy.


Disse,
minimannen.


Lime,
godingen.


Lilla jag...



Långfredag


Hejsan!

Då har det blivit dags för påsk och idag är det långfredag. Vi vaknade först kl 8.00 imorsse och låg och pratade en stund i sängen. Sedan somnade vi om och vaknade strax efter kl 10.00 istället. Det är en mer lagom tid att gå upp när man är ledig :).

Vi har gått en skogspromenad med doggarna i solskenet. Det var riktigt härligt. Vi gick på en stig där det var träd på båda sidorna om stigen, vilket ledde till att där var helt vindstilla. Solens strålar och att det inte blåste något gjorde att där blev väldigt varmt. Det var himla skönt!

För en stund sedan var vi på ICA och handlade lite smått och gott nu inför påsken. Jag tog även en tripp inom djuraffären där jag köpte varsin baconrulle till hundarna. Tänkte att de ska få dem imorgon på påskafton :).

När jag kom hem igår fick jag ett enormt stort påskägg av Niklas darling. Det är ungefär 50 cm lång och 30 cm högt. Bäst av allt är att det är FULLT med olika påsar godis, chips och cola :). Jag har en helt otroligt underbar sambo.

Nu ska vi ut i vårsolen! Hoppas att ni får en härlig långfredag! :)

Jätteägget som jag fick av my love. Dock är det MYCKET
större i
verkligheten är vad det är på bilderna...





Onsdagkväll


Jag har precis tryckt i mig en daimstrut. Smarrigare glass får man leta efter :). Annars har det inte hänt något särskilt under kvällen. Grabbsen och jag var ute och gick en sväng innan. Jag har även suttit här framför datorn ett bra tag och kikat runt på lite olika sidor på nätet.

Hela dagen har jag känt mig "konstig" och matt i kroppen. Det känns som att jag har feber... Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för då kan jag inte hälsa på mamma. Hon har ju väldigt dåligt immunförsvar nu när hon har varit så svårt sjuk...

Nä, nu ska jag borsta gaddarna innan jag drar täcket över mig och doggsen i sängen :). Gonatt! ♥




Dresses


Som ni vet så beställde jag denna cremefärgade klänningen i förra veckan. Idag fick jag hem den och när jag provade den insåg jag att den är för stor för mig och att den inte sitter som jag vill att den ska göra. Jättesynd, för den är verkligen vacker. Tråkigt nog blir jag tvungen att skicka tillbaka den...

Denna svarta miniklänningen har jag beställt istället :). Jag kände mig tvungen att komplettera med en annan klänning, när den ena inte passade :P.


Pinglan är hemma :)


Hejsan!

Nu är världens ljuvligaste Pingla äntligen hemma igen :). Det är så enormt härligt att hon är tillbaka hos oss. Hon blev otroligt glad igår när vi träffades och det var såklart ömsesidigt.
När jag öppnade dörren till buren där mina hundar var så gick hon in där med en gång :).

Pinglan var jätteglad även när vi kom hem till Rydebäck. Så fort hon kom ut ur buren sprang hon omkring i huset och viftade på svansen och var allmänt glad. Underbart att se :)

Gårdagens eftermiddag hos Gunilla var supertrevlig. Det blev en god fika, massa snack om både hundar och annat samt lite fotografering av doggsen. Vi var även ute på en promenad tillsammans med Alexandra och Tindra (Gunillas goa små flickor), ett gäng vavvor och Kelli. Härligt!

Snart ska vi köra till mamma och spendera eftermiddagen där. Vi ska äta tårta och en del andra godsaker, eftersom Julia fyller år idag :).
STORT GRATTIS älskade lillasyster på din 13 årsdag!

Tiken (Råsa) 7 veckor.


Bus med ett löv :).


Feeeta hanen 7 veckor.




Sista diningen.


Häxa, Diesel, Lime & Rico.


Grabbgänget- Rico, Diesel & Lime :).


Mor & dotter- Pinglan och Råsa.



Pinglan kommer hem :)


Hejsan!

Jag har nyligen klippt vavvornas klor, så nu är dom nöjda och glada :). Dom skuttar omkring i trädgården och busar lite med varandra emellanåt.

Snart ska jag, Evie och Julia bege oss till Gunilla för att hämta hem vår ÄLSKADE PinglanÄntligen kommer hon hem! Som vi har längtat efter henne... Nu är det bara mamma som också ska komma hem. Den dagen hon gör det kommer jag att vara så otroligt lycklig.

Julia och jag har varit ute på en promenix med hundarna under förmiddagen. Det är ganska skönt väder, fast inte lika soligt och fint som det var igår.

Ha en fin dag!
Pinglan & Diesel. 



Ännu en beställning


Jag har fått dille på klänningar (som ni kanske har märkt) och har precis klickat hem denna cerise-rosa skönheten.  




Mys i trädgården


Hejsan!

Ännu en strålande dag med solsken och vackert väder. Jag och Evie har precis suttit ute en stund i trädgården och solat. Hur härligt som helst :). Hundarna höll oss sällskap. Dom låg och tuggade på ben och pinnar och bara njöt av solens strålar :).

I förmiddags var jag ute på en powerwalk och det var inte fy skam när det är så fint väder. Evie och jag var även ute på en långrunda med hundarna. Det tyckte ALLA var härligt. Till och med lille Diesel och Häxa, som bara tycker att det passar med promenader när det är fint väder :).

Senare blir det en promenad till med hundarna innan vi kör och hälsar på mami ikväll.
Hoppas att ni får en fin måndag!  



"Ben-tuggarna"  ;).










Jag & Disse myser i solen.



Vilken lycka


Jag kom precis på att jag har glömt att berätta att mamma var ute igår för första gången under denna perioden :). Hon var så glad och det var underbart att äntligen få se henne utomhus. Vädret var strålande, så det var perfekt för henne att komma ut. Hon satt i någon slags stol med hjul på.

När jag fick veta att mamma var ute körde jag, Niklas och hundarna dit fort som bara den. Hon har ju väntat så länge på att få träffa hundarna och igår fick hon ÄNTLIGEN träffa mina! Dom blev överlyckliga när dom såg mamma och hörde hennes röst :). V i l k e t   ö g o n b l i c k   d e t   v a r....


Söndag


Hejsan!

Vi hade en härlig kväll igår som inleddes med årets första grillning tillsammans med Martin, Josse, Evie och Björn. Så underbart det var att få känna doften och smaken av grillad mat, när man inte har gjort det på nästan 1 år. 

Efter maten satte vi oss framför TV´n och åt chips och dipp till efterrätt. Gottis :). Kvällen avslutades med en tripp till Mc donald´s där vi köpte varsin glass.

Idag händer det antagligen inget särskilt. Niklas och doggsen ligger på soffan och tittar på Formel 1, så jag får sysselsätta mig själv den närmaste timmen. Jag ska ta tag i disken och diska upp allt från igår. Sen tänkte jag ta fram min godispåse och hålla Niklas och hundarna sällskap i soffan :).














Loverboy


Min lilla loverboy Diesel knaprar på en grisknorr :).




Årets premiär-grillning


Hejsan!


Jisses, vilket underbart väder det är idag! Det är riktigt varmt och vi har varit ute större delen av eftermiddagen. Vi har bland annat gått i skogen tillsammans med Evie, Björn och Kelli. Vid Stenbrottet stannade vi en stund så att hundarna fick springa omkring och bada i bäcken :).

Ikväll blir det årets premiär-grillning tillsammans med Martin, Josse, Evie och Björn. Vi har köpt Flintastek, pomes, sallad och god sås. Mums.

Ha en underbar helg!








Kelli & Irja.


















Kelli & Jasny.



Ljuvlig kvällspromenad


Jag, Martin och Evie har varit på världens mysigaste kvällspromenad med hundarna :). Vi var ute i över 1 timme och gick bland annat ner till stranden. Helt underbart har vi haft det. Bilder kommer här nedanför.



Häxa.




Kellan har tagit plats på stenen :).


Disse, min lilla goding.






Jason.








Jason tog ett dopp i det blå :).


Lime, min heting.


Nästan varenda gång vi kommer ner till stranden brukar
Jasny gräva
:).





Sagolikt vacker


Visst är denna klänningen helt otroligt vacker? Jag har precis klickat hem en sådan :). Perfekt inför den kommande sommaren.




Sol och en klarblå himmel


Hejsan!

Det är minst lika underbart väder idag som det var igår. Solen skiner, himlen är klarblå och inte ett moln så långt ögat kan nå :).  Sååå HÄRLIGT! Doggsen och jag har varit ute och promenerat långt för en stund sedan. Det blev ett stop på stranden där jag släppte hundarna lösa. Dom sprang omkring och såg ut att ha jätteroligt :).

När vi kom hem ville dom inte vara inne, utan gick till altandörren och visade att dom ville vara ute. Så jag släppte ut dom i trädgården, där dom fortfarande befinner sig. Dom tycker det är skönt att bara gå omkring där. Emellanåt busar dom eller ligger i solen och gottar sig :).

Ha en underbar dag i solen!

En liten del av vår trädgård :).

Jason & Jasny sommaren 2006.


Jag sommaren 2008.



En solig 1 april :)


Idag har det verkligen varit kanonväder. Solen har hållt sig framme hela dagen och det har varit riktigt skönt att vara utomhus. Vilken bra början på april månad :).

Jag har varit hos mamma hela eftermiddagen. Det var ganska bra med henne och lungorna har blivit bättre. Det känns FANTASTISKT. Dock kommer det säkerligen att dröja ett bra tag till innan hon kommer hem. När hon så småningom blir ännu bättre ska hon flyttas till en rehabiliteringsavdelning, så att hon kan träna upp sina muskler och rörelseförmåga ordentligt igen.

Nu är jag så trött så att jag nästan sitter och somnar här... Ska ta och borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen med doggisarna :). Det är mys på hög nivå kan ni tro :). I love it!

Gonatt!




Rent och snyggt


Hejsan!

Jag har städat större delen av förmiddagen och blev precis klar, så nu är här sprillans rent. Skönt att ha det gjort plus att här är rent och snyggt till helgen :). Det doftar riktigt fräscht här nu.

Nästan hela gårdagen spenderade jag och pappa hos mami. Hon behöver verkligen oss så mycket som möjligt just nu. Vi ska dit idag efter lunch.

Såg precis att det regnar ute nu... Typiskt, för jag hade tänkt att gå en långpromenad med doggsen :(. Fast jag får väl dra på mig regnstället och se om hundarna är pigga på att gå ut ändå. Jag vet en som mer än gärna vill gå ut, och det är givetvis Jasny :). Har ju berättat tidigare om att han älskar att promenera oavsett vilket väder eller vilken årstid det är.

Nä, nu ska jag ta mig något att äta. Jag är vrålhungrig.

Mys-vavvorna.





RSS 2.0