Pinglans lilla dotra


Pinglans dotter 6 veckor.  Jag tycker att hon är väldigt lik Pinglan. Däremot är Pinglan långhårig och denna lilla damen är korthårig. Fast båda två tycker om att ligga på rygg och mysa.






Godafton


Syrran och jag är nyligen hemkomna från en eftermiddag hos mami. Vi har även gått en sväng på stan och jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa en klänning och en kjol på Gina.  Det är ju alltid så kul med lite nya sommarkläder.

Snart ska vi ut på en kvällspromenad med doggsen innan vi beger oss mot Helsingborg (till mamma) igen. Vi körde hem för att gå ut med hundarna och hålla dom sällskap en stund samt för att äta lite. Det är skönt för hundarna att dom har varandra när man är borta längre stunder. Det hade inte varit så kul för en ensam hund.


Måndag


Hejsan!

Grabbsen och jag har nyligen kommit in från morgonrundan. Vilket kallt, dimmigt och trist väder det är. Det är inte alls lika härligt som det har varit i helgen. Hoppas att solen kommer uppåt dagen.

Vad händer annars idag? Jag och syrran ska snart ut på en powerwalk, vilket var VÄLDIGT länge sedan för min del. Hoppas att jag har någon kondition kvar... haha. Cool dans
I eftermiddag ska vi hälsa på mami, som behöver all hjälp och stöd hon kan få just nu. Det är så synd om henne. Jag hade kunnat göra vad som helst för att hon skulle bli frisk och få komma hem nu... Fast tyvärr är det ju inte så enkelt. Rolling Eyes

Hoppas att ni får en fin måndag! 




Bathroom dogs


Såhär ser det ut i vårt badrum just nu :). Jag har precis tagit en dusch och grabbsen har legat på min morgonrock hela tiden och myst. Disse som är otroligt glad för ben och tuggsaker ligger såklart och tuggar på en grisknorr :).





Uteliv i vårsolen


Hejsan!

Det har varit en fantastisk söndag. Vi vaknade kl 10.30 och började dagen med en god frukost bestående av frallor och oboy. Mumma. Hundarna fick kyckling till frukost, som var över från gårdagens kvällsmat. Det tyckte dom var jättegott och slukade den snabbt som bara den :).

Efter frukosten gick vi en skön promenad ner till Stenbrottet, där hundarna fick springa omkring och ha roligt.  Därefter gick vi in i hagen här utanför och njöt av vårsolen medan hundarna busade för fulla muggar. Härligt :).
Väl hemma igen begav vi oss till svärföräldrarna som bjöd oss på nygräddade våfflor och gräddbullar. Mums.

Vi har precis ätit kvällsmat och ska bara ta det lugnt nu. Jag kommer att sitta här vid datan en stund och Niklas ligger på soffan framför TV´n med hundarna.

Trevlig kväll!







Buuuus... :)










Disse hittade en pinne.


Två hundar på en pinne :).


Lime bärande på en pinne.


Väntar på att någon ska komma och busa :).



Pink lovely dress


Denna underbara klänningen har jag precis klickat hem :).
Helt i min smak! Mums.




Det är en ljuvlig lördag


Hejsan!

Så skönt det är med helg :). Niklas, hundarna och jag har varit ute i skogen här i närheten och traskat. Vi var ute i minst 1,5 timme. Vädret var så härligt och behagligt, så vi ville knappt gå in igen :). Därför myste vi ett tag på balkongen innan vi gick in för att koppla av en stund på soffan. 

Under eftermiddagen har jag varit en snabb runda på Väla. Jag gick endast in i en butik, eftersom jag skulle kolla om de hade fått in ett plagg som jag har letat efter. Fast det hade dom såklart inte, så jag får vänta eller beställa det från nätet.
Vi har även varit på Maxi och handlat mat, chips och glass tills ikväll plus lite annat nödvändigt :).

Om en stund ska vi börja på kvällsmaten som består av grillad kyckling, potatisgratäng och sallad. Mumma.
Senare ikväll kommer vi troligtvis att titta på fotbollen (Sverige-Portugal). Spännande :).
Hoppas att ni får en riktigt trevlig lördagkväll!

Niklas och buskillarna.


























Disse balanserar på en sten över bäcken :).


Lime går över bäcken.


Mys på balkongen.





Små soldyrkare


För några dagar sedan när det var soligt och fint väder så letade vavvorna upp den bästa platsen inomhus där dom kunde ligga och gotta sig. Dom hittade en stor solfläck där dom trivdes som fiskarna i vattnet :). Det såg så otroligt härligt ut. Dom låg där enda tills jag sa "Ska vi gå en runda?". Då flög både Jasny och Lime upp och hoppade på mig och studsade omkring samtidigt som svansarna rörde sig fort som bara den.

Häxa och Diesel låg kvar och njöt av solen. Dom två är soldyrkarna nummer 1! :) Fast jag tog med dom på promenaden ändå. Dom behöver ju också komma ut och röra på sig.









Disse & Lime var tvungna att busa lite också ;).





Kelli 9 månader




Kelli och Jason tar ett dopp i havet :).


Efter badet måste man såklart busa lite också :).





Shoppa loss


Jag har precis gjort våfflor till hela familjen. Det blev aldrig av att vi åt våfflor igårkväll, som jag berättade att vi skulle göra. Därför tog vi igen det nu ikväll istället och det var gott som attan :).

Vi har även varit på Familia i Hyllinge en sväng. Jag kom hem med ett par rosa leggings, trosor, ett vanligt shampo och ett silvershampo. Kändes kul med lite shopping :).

Nu är det dags för en kvällsrunda med Julia och doggsen! Nice.




Vårväder


Hejsan!

Det är vackert väder även idag. Härligt!
Jag och doggsen sov till kl 9.00 och masade oss upp från sängen till trädgården, där jag släppte ut hundarna. Dom var ute länge och låg till och med inne i uterummet med dörrarna öppna och njöt av solens strålar :). Det märks verkligen på vavvorna att dom stortrivs i vårvädret.

Snart ska vi ut och traska en runda innan det blir dags att bege sig till mami.♥
Hoppas att ni får en underbar torsdag! Skönt att det är fredag imorgon :).




Våffeldagen


Hejsan!

Idag är det Våffeldagen
, så ikväll vankas det våfflor med glass och sylt. Mums!

I förmiddags var jag och grabbsen ute på promenix. Härligt som alltid. Vädret är ganska fint idag, solen skiner och fågelsången hörs tydligt. Dock är vinden lite kall.
Jag har även hunnit med att skala potatis som ska ätas nu vid middagstid. Till den blir det något kött, god sås och sallad. Gott.

Papi och jag ska hälsa på mamma i eftermiddag. Annars ser det ut att bli en ganska lugn dag.

Ha en underbar dag och glöm inte bort att äta våfflor! :)  




Vissa människor borde inte ha hund


Hejsan!

Tiden under förmiddagen har gått otroligt fort idag. Det kan bero på att jag har haft något att göra hela tiden :). Doggsen och jag har varit ute och gått lååångt. Vi gick bland annat ner till stranden där det plötsligt kom en stor hund springandes mot oss. Jag blev rädd och förbannad på ägaren som lät sin hund vara lös om den inte lyder. Som tur var verkade den stora hunden snäll. Fast det är ju inte alla som är det...

Väl hemma igen efter långrundan var både jag och hundarna hungriga, så jag gav mina darlings mat och sen åt jag några mackor :).

Jag tittade precis ut genom fönstret och såg att det SNÖAR! What? Har vi inte haft tillräckligt med snö nu?...
Nu ska jag och papi köra och hälsa på mamma mitt i allt snöande.




Lime 9 månader


För några dagar sedan blev min underbara Lime 9 månader gammal, så nu är han junior. ♥  Nice. Jag tycker att han blir stiligare och stiligare ju längre tiden går... :)  Attan, vad jag längtar tills han är 2 år!  








Blåsigt läge


Hejsan!

Inatt har jag knappt sovit något alls... Det blåste som bara den och jag hörde vinden och saker som blåste omkring hela tiden. Jobbigt! Dock har det lugnat sig lite nu, men blåser fortfarande en hel del.

Idag händer det inget speciellt, förutom att vi ska och hälsa på mami. Det går sakta men säkert framåt med henne och det är så skönt! :) Ska bli extra kul att träffa henne idag, eftersom jag inte var där igår.

Nu står Jasny vid dörren och vill ut, så jag ska gå ut med grabbsen på en promenad. Fast det gäller att hålla hårt i kopplena, så att dom små liven inte blåser iväg!

Hoppas att ni får en trevlig måndag! :)




Bilder från lördagkvällen


Vi har precis ätit varsin pizza som smakade mums. Denna helgen har vi ätit pizza två dagar :). hehe. Det blir så ibland när det är helg och man är glad för pizza.

Under dagen har vi tagit det lugnt, tittat på film och haft det väldigt mysigt :). En riktig "slappe-söndag" med andra ord. Skönt när man har partajat kvällen innan.

Snart ska vi titta på Beck och slappa ännu mer, men först ska jag lägga upp bilderna från gårdagskvällen här nedanför ;).

Jag, Evie & Disse.




Disse & Jasny.


Lime tar en tupplur i buren :).


Kelli vaktar Lime :).




My love, Niklas.


Josse & Disse.












Josse & Martin.




Jag har fräckaste snapsglaset med en jultomte på :).




Trötta små pojkar.




Diesel är vacker när han sover :).



Wow, vilken fantastisk lördag!


Hejsan!

Vi vaknade strax innan kl 12.00 idag och jag mådde INTE 100 kan jag säga... Det blev nämligen en hel del groppar och snapsar igårkväll. Vi spenderade kvällen tillsammans med Martin, Josse, Björn, Evie och såklart doggsen. Vi började kvällen med att äta gott och sen löpte det på med groggar och snapsar. Det var en fantastisk kväll. Vi hade grymt kul! :)

Under eftermiddagen igår hade vi jättetrevligt hos Gunilla. Det var underbart att få träffa Pinglan och de små (eller stora) tjockisarna, som har hunnit bli 5 veckor :). Pinglan blev överlycklig när vi kom. Hon visade en sådan glädje genom att hoppa och springa runt oss, hoppa upp i våra knän och slicka oss i huvudet. Svansen gick snabbt som bara den på henne. Hon är en sådan ljuvlig hund vår lilla Pingla :).

Jag har bilder både från kvällen igår och på valpisarna :). Bilderna från kvällen kommer jag att publicera i ett annat inlägg medan valpbilderna kommer i detta inlägg, här nedanför:

Hanen till vänster och tiken till höger.




Hanen.




Tiken.




Puss på dig, dotra :).


Fetknopparna :).


Pinglan med sina puppisar.




Några av vavvorna.



Sol och fågelkvitter


Hejsan!

Ytterliggare en solig dag med fågelkvitter!
:) Det känns verkligen som att våren är här nu. Härligt. Man har ju längtat efter denna fina tid hur länge som helst..., och ännu vackrare blir det när allt börjar slå ut ordentligt :).

Skönt att det är fredag idag, så man har en helg att se fram emot. Imorgon ska vi till Gunilla och hälsa på. Ska bli underbart att ÄNTLIGEN få träffa Pinglan och valparna! Jag saknar Pinglan enormt mycket. Det är fruktansvärt tomt utan både henne och mamma...

Nu ska jag sysselsätta mina hundar med en härlig vårpromenad :). När vi kommer hem ska jag laga middag och därefter hälsa på mami.

Trevlig helg!
Jag och Pinglan våren 2008.



Stranden


Hejsan!

Under förmiddagen har jag spenderat större delen av tiden med att förnya lite här på bloggen. Än så länge har jag bara ändrat headern, men troligtvis kommer jag att ändra färgerna lite också. Vi får se :).

Det är lika underbart väder idag som det var igår. Hundarna stortrivs! Dom vill vara ute mycket i trädgården och det är härligt att se dom så glada. Vi ska snart promenera en sväng till stranden. Där är bra att släppa hundarna och dom fullkomligt älskar det! :)

Senare blir det att hälsa på mami. Nu ska jag ta något att äta. Känner hur det kurrar i magen... :P

Ha en bra dag!
Strandbilder från juni 2008:











Jasny stoppar huvudet bland tången. Det ser inte
särskilt mysigt ut :P.




Vackert väder


Hejsan!

Vilket strålande väder det är idag. Härligt att vakna upp och se att solen skiner :). Jag tänkte ta en långpromenad med doggsen strax. Lille Diesel tycker att det är roligt att följa med på promenader nu när det börjar bli varmare. På vintern och hösten är han inte så mycket för att promenera, fast jag tar alltid med honom ändå. Det är ju viktigt att han får komma ut och röra på sig.
Jasny och Lime älskar promenader oavsett vilken årstid det är.

I eftermiddag ska vi och hälsa på mamma. Det är så härligt att hon kan prata med oss nu :). Igår pratade hon dessutom högre och tydligare än i förgår.

Nä, nu ska jag ta något att äta innan det blir dags för en långpromenad.

Ha en fin onsdag!




Nybadade darlings


Jag har både hunnit att gå en kvällsrunda med grabbsen och badat dom :). Så nu luktar dom mums och jag kan inte sluta att sniffa på deras nybadade päls. Nu ligger dom tillsammans i soffan invirade i en mysig filt. Myskillarna :).














What a wonderful day


Hejsan!

Jag och pappa har precis kommit hem från ett härligt besök hos mami. Hon är utan respirator hela tiden nu. Det är fantastiskt! Vi har till och med pratat med henne idag :). Vilken känsla det var att kunna prata med henne igen, efter att inte ha kunnat göra det på över 1, 5 månad... Helt underbart! Dock pratar hon väldigt tyst, fast det är ju inte så konstigt med tanke på allt hon har gått igenom...
Mami var väldigt trött precis innan vi körde hem, så jag gissar på att hon sover gott nu :).

Annars har det varit en ganska lugn dag. Jag har inte gjort särskilt mycket. Däremot ska jag ut på en kvällspromenad med doggisarna om en liten stund :). Nice.

Ha en skön kväll!

 

Det går framåt


Tidigare idag fick jag veta att mamma har andats utan respirator hela kvällen och hela natten igår samt under dagen idag. Det känns underbart! :) Jag trodde knappt att det var sant när pappa berättade det... Dessutom har lungorna blivit betydligt bättre. Dock är hon fortfarande svårt sjuk och det kommer att ta lång tid tills hon blir bra. Hon kan inte röra sig, eftersom hennes muskler har förtvinat nu när hon har legat på sjukhuset så länge... Därför kommer det att bli en lång rehabiliteringsperiod... Fast man får vara tacksam att det går framåt!

Vackra, älskade mami och prins Jasny.



Järavallen


Hejsan!

Vi vaknade omkring kl 10.00 i förmiddags. Jag gick ut med hundarna och Niklas gjorde i ordning en god frukost till oss, som bestod av mackor med nutella och oboy :). Mums.

Efter frukosten packade vi en väska med fika, vatten till hundarna och deras koppel för att sedan köra till Järavallen, som är en stor skog och ligger ganska nära Kävlinge. Där är enormt mysigt att promenera- särskilt tillsammans med hundar ;).  Irja var med oss idag igen. Hon är så snäll den hunden... 
Det var jätteskönt att komma ut i skogen även idag. Fast attan så mycket folk där var... Det är väl nu när det börjar bli vårväder, så tycker folk det är skönt att komma ut i det fina vädret :).

Vi har precis ätit pannkakor med glass och sylt, så nu är jag mätt och belåten :). Det är extra gott med pannkakor när man inte har ätit det på ett tag.

Niklas med Irja och grabbsen.

Tripp, trapp, trull :).





I bilen innan hemfärden :).



Irja.



Melodifestivalen


Vi har precis tittat på Melodifestivalen. Som ni vet var det Malena Ernman som tog hem segern. I mina ögon skulle Alcazar ha vunnit. Dom var LÄTT bäst och deras låt var kanonbra! :)

Snart ska vi kika på en film och äta ännu mer godis, chips med dipp och pop corn :). Gottis. 
Grabbsen har somnat inbäddade i en filt i soffan. Dom ser för goa ut. ♥


Frisören Maria


För några dagar sedan hjälpte jag min minsta syster Julia med att slinga hennes hår. Eftersom jag har gått 1 år på frisörprogrammet och lärt mig en hel del om slingning/färgning av hår tycker jag bara att det är roligt att hjälpa till ibland.

Julia ville ha det väldigt ljust och så här blev resultatet. Själv är jag väldigt nöjd med det och jag vet att du också är det, Julia :). Systrarna blond :P.






Vilken härlig lördag


Hejsan!

Niklas, jag och doggisarna har precis varit en HÄRLIG runda i skogen :). Vi körde en bit upp på åsen för att sedan stanna och promenera inne i skogen. Irja (Niklas föräldrars hund) var också med. Hundarna gick lösa hela rundan och det såg underbart ut för dom.

Snart ska jag ta och plocka fram alla städmedel och trasor som vi har här hemma och ge mig på en rejäl städning. Det behövs verkligen, för här är så smutsigt och rörigt :P.
Sen ska vi köra och handla lite mat och en del annat gott inför kvällen.

Ha en riktigt underbar helg gott folk! :)





Ett träd som blixten troligtvis har slagit ner i.






Här gör Lime något roligt med öronen :).





























Helgen är här :)


Godafton!

Niklas darling och doggsen har somnat på soffan, så jag passade på att sätta mig här en stund :). Under kvällen har vi ätit pizza och godis samt tittat på Let´s Dance. Mys.

Jag, pappa och Martin har varit och hälsat på mami i eftermiddags. Skönt att hon är i Helsingborg nu, så att vi har närmare till henne. Hon var glad idag och log när vi kom in till henne. Jag hade tagit med en film från Pinglans valpning, som Gunilla har fixat. Vi visade den för mamma och det syntes på henne att hon blev jätteglad och tyckte att det var roligt :). TUSEN TACK Gunilla för att du filmade från valpningen! :)

Nu ska jag ut med hundarna på sista "kisse-rundan". Sen ska jag bädda ner mig i sängen tillsammans med hundarna, en bok och givetvis Niklas i sängen bredvid ;).

Gonatt!  ♥

Jag i bilen på väg till mami.




Hundbus


Grabbsen och jag fick sällskap på promenaden :). Evie, Kelli, Jason och Häxa hängde också med. Trevligt! Vi gick en lång runda och släppte hundarna lösa emellanåt. Först släppte vi de stora hundarna, så att de fick springa av sig. Sedan kopplade vi dom och släppte alla vavvorna lösa. Dom sprang och busade och hade väldigt roligt tillsammans :). Underbart att se!

Förresten så har jag precis fått reda på att mamma ska flyttas till Helsingborg idag :). Så när vi ska hälsa på henne om en stund blir det att vi kör till Helsingborg istället. Det känns väldigt bra!



Utväxtfärgning


Hejsan!

Just nu sitter jag här med blondering i håret. Det är dags för utväxtfärgning igen :). Dock har jag bara gjort slingor, eftersom jag trivs mycket bättre i det än helblonderat hår.

Om en liten stund ska jag och hundarna ut och gå en runda. Tråkigt nog är det är inte lika soligt och fint väder som det var igår. Jag längtar så efter våren som närmar sig med stormsteg... Det är den vackraste tiden på året- när träd, blommor och växter börjar slå ut.

Pappa, jag, Evie och Julia ska hälsa på mamma senare idag. Hoppas att hon är lika pigg och glad som hon var igår när vi var där :).

Trevlig torsdag!










Om mina älskade hundar




Här kommer en liten utmaning om mina killar:
Ni som vill får gärna kopiera den :).

Vad heter dina hundar?
Honey Paj´s Jasny Jaskrawi "Jasny"
Fantasio´s Kent "Diesel"
Honey Pajs´s Xider Xpert Lime "Lime"

Varför valde du just dessa namnen och vilka andra namn funderade du på?

Jasny: Eftersom han heter Honey Paj´s Jasny Jaskrawi i stamtavlan tyckte jag att det var kul och passande att han fick heta Jasny. Plus att det inte finns någon annan hund som heter det :). Jag funderade även på namnet Casper, fast jag är glad att det inte blev det.

Diesel: Jag tycker mycket om namnet Diesel och det har jag alltid gjort. Redan innan jag köpte Diesel hade jag bestämt mig för att han skulle heta det. Jag funderade faktiskt inte på något annat namn.

Lime: Jag tycker att Lime är ett fräckt namn, så därför fick han heta det :). Dessutom vet jag ingen annan hund som heter det. Det är ju alltid kul med ett ovanligt namn. Innan jag köpte Lime funderade jag även på namnet Boss.

När är dina hundar födda?
Jasny:
11 November 2005
Diesel: 23 December 2007
Lime: 15 Juni 2008

Vilken ras är det och vilka färger har dom?
Jasny:
Långhårig chihuahua och cremefärgad.
Diesel: Korthårig chihuahua, som är registrerad hos SKK som sobel. Fast nu är han mer guldig och fawn i färgen.
Lime: Korthårig chihuahua och färgen är creme (dock ljusare än Jasny).

Vad väger dina hundar?
Jasny:
2,2 kg.
Diesel: 1,4 kg. Han är en "mini-kille" :).
Lime: 2,2 kg.

Var köpte du hundarna och vad kostade dom?
Jasny och Lime har jag köpt hos Gunilla Ryhle på kennel Honey Paj´s. Båda kostade 17 000 kr. Dock är dom värda varenda krona!
Diesel har jag köpt på kennel Fantasio´s hos Diana Lieswall. Han kostade 
14 000 kr och är givetvis också värd varje krona!!

Varför valde du just den rasen?
Därför att det är en ras som passar mig alldeles utmärkt. Den är liten, söt, tuff, lättlärd och OTROLIGT tillgiven! Jag blir så glad av dessa hundar och dom gör mig så lycklig. Jag känner något speciellt för rasen chihuahua... Dessutom har jag alltid varit väldigt glad för små hundar. Kanske är det för att jag själv också är liten? :)

Har du deltagit i några tävlingar med hundarna?
Jag har ställt ut alla tre ett par gånger. Jasny kan jag tyvärr inte ställa ut längre, eftersom han har dragit ut en hörntand på grund av en olycka som hände när han var omkring 5 månader.
Diesel är väldigt tunn i kroppen just nu, så jag har inte ställt honom på ett tag.
Lime har en fantastisk kropp, men det har inte blivit av att jag har ställt honom på några månader, eftersom mamma är sjuk. Därför har jag inte haft tid och lust med det.

Är hundarna rädda för något?
Nej, det är dom inte.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Ja, det vill jag absolut! Dessa hundar är de bästa som finns och jag älskar dom så otroligt mycket.

Kan hundarna några konster och lydnad?
Javisst kan dom det :). Jasny kan bland annat "dansa", "sitt", "ligg", "stanna", "gå in i buren", inkallning, "nej" m.m. Om jag säger "ska vi gå en runda?" eller "ska vi åka bil?", så blir han jätteglad och hoppar på mig och viftar på svansen fort som bara den :).
Diesel och Lime har jag inte lärt "sitt" och "ligg", eftersom dom ska vara utställningshundar. Fast dom är duktiga på inkallning, "stanna", "nej", "gå in i buren" m.m.


Pretty in pink


Hejsan!

Jag och pappa har nyligen kommit hem från en trevlig stund hos mami. Vi fick bra kontakt med henne idag. Hon log flera gånger mot oss och nickade/skakade på huvudet när vi ställde frågor :). Hon har blivit lite bättre nu, så hon kommer att flyttas till Helsingborg så fort som möjligt. För tillfället finns där ingen plats, men så fort där blir en plats ledig ska hon flyttas dit. Det känns kul att det har gått framåt! :)

Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag. Var ute på en långrunda med grabbsen i förmiddags. Solen sken, så det var en härlig runda.
Jag har även varit på Posten och hämtat min supersnygga Adidasjacka, som äntligen har kommit :). Den sitter kalasbra och är precis min stil. Rosa och glansig- det kan knappast bli mer Maria! ;)

Ha en trevlig kväll!

Mums ;).





En Häxa och en Lime


Jag hittade en bild på Häxa och Lime, som är tagen i augusti förra året. Kolla in Lime så fet han var :). haha. Han var bara 10 veckor gammal.




Ny vecka


Hejsan!

Då var det ännu en ny vecka. 
Grabbsen och jag har precis varit ute på en promenix. Det var skönt väder, men lerigt och blött på marken, så både jag och doggsen blev smutsiga. Fast lite smuts är ju inte hela världen :).

Snart ska vi köra och hälsa på mamma. ♥  Hoppas att det är lite bättre med henne idag.
Nu ska jag ta något att äta innan vi ger oss iväg...

Kram




Pinglan & Rico-valparna


Idag blir Pinglan och Ricos puppisar 3 veckor.  ♥
Jag tycker att dom är underbart söta, och SÖTARE kommer dom att bli! :) Dessutom blir dom säkert väldigt fina i temperamentet då både Pinglan och Rico är fantastiska och trevliga hundar.

Hanen 3 veckor.






Tiken 3 veckor.










Filmmys


Hejsan!

Vi sov länge idag. Jag vaknade av att Lime kom och slickade mig i ansiktet och ville bli klappad :). Mys, mys :). Sen vaknade Niklas, Jasny & Disse också. ♥

Det regnar och är tråkigt väder ute, så det blir film som får bli vår sysselsättning under eftermiddagen. Fast det har inte jag något emot :). Det är alltid lika mysigt att bädda ner sig i soffan tillsammans med hundarna och en stor skål godis i knäet.




En fin kväll


Godafton!

Niklas, jag och doggsen är nyligen hemkomna från en trevlig kväll i Rydebäck. Vi har firat Evie lite, eftersom hon fyllde 18 år igår. Det bjöds på mumsig tacos, tårta, kakor och godis. Vi tittade även på Melodifestivalen, som inte var någon höjdare idag. Det kändes tomt och konstigt utan mamma. Önskar sååå att hon hade varit hemma nu. Fast vi får hålla ut...

Under dagen har vi mest tagit det lugnt. Vi körde dock en sväng till Telia-butiken inne på Väla, eftersom Niklas skulle lämna sin telefon på lagning. Det blev även en liten runda inom Elgiganten, där vi kikade på TV-apparater.

Grabbsen har krupit till kojs nu. Dom har somnat tätt intill varandra alla tre. Det ser härligt ut :).
Nä, nu ska jag borsta gaddarna innan jag blir för trött för det.

Gonatt!






En runda i skogen


Hejsan!

Dagen började med att jag, syskonen och pappa åt prinsesstårta och daimtårta till frukost :). Mumma. Eftersom Evie fyller 18 år idag blev det en extra smaskig frukost. hehe.

Senare under förmiddagen körde vi till Vallåkraskogen med alla doggisarna. Det var härligt att promenera i skogen. Hundarna tyckte att det var superkul. Till och med lille Diesel, som inte är särskilt glad för promenader annars.

Strax efter middagstid körde vi till mamma. Hon var pigg, glad och vi fick ta emot många leenden från henne. Det var FANTASTISKT att se! Vi blev så glada. Evie tyckte att det var den bästa presenten hon kunde få- att mamma var piggare och gladare idag :). Värdena hoppar lite upp och ner, men det verkar som att lungorna håller på att läka. Man kan väl säga att det går sakta framåt...

Nu ska vi placera oss framför TV´n och mysa med gottis och hundarna.

Trevlig helg!

Evie & pappa (och doggsen som inte syns på bilden).

Lime har fått syn på något.


Darlings.


Här luktar det säkerligen mums ;).






Stiliga Lime.








Älskade Jasny.



Happy Birthday


STORT Grattis till min underbara syster Evelina, som fyller 18 år idag! :) ♥




Glädje


Hejsan!

Jag vaknade strax efter kl 8.30 i förmiddags. Det första jag gjorde efter att jag pallrat mig upp från sängen var att gå en runda med doggsen. Det blåste kallt, men det var ändå skönt med lite frisk luft.

Väl hemma igen åt vi en god frukost som bestod av frallor och oboy :). Därefter körde jag en liten sväng till Väla. Jag var på jakt efter en fruktansvärt snygg Adidasjacka, som nyligen har kommit ut i butikerna. Tyvärr fanns den inte i min storlek någonstans :(.

När jag kom hem gick jag in på nätet och tittade om jag kunde hitta jackan där. Till min stora glädje fanns den i EN enda webshop! Snabbt som attan klickade jag hem den :). Dock är den väldigt dyr... Fast det kan kvitta nu när jag ÄNTLIGEN fått tag i en.

Snart ska jag och pappa köra och hälsa på mami. Saknar henne här hemma så mycket att det inte går att beskriva...

Trevlig torsdag!




Valparna


Pinglans valpar har nu hunnit bli 2, 5 veckor. Dom är riktiga fetknoppar och väger redan 500 gram! Gunilla berättade att dom är de fetaste valparna hon har sett. Haha. Det syns inte på bilderna hur tjocka de verkligen är...

Nästan 2 veckor.


Tiken 2 veckor.




Hanen 2 veckor.


2 veckor.



Full rulle


Hejsan!

Jag har precis tagit mig en dusch och nu har jag hamnat här framför datorn. Grabbsen håller mig sällskap :).

Igår var det fullt ös hela dagen. Under förmiddagen var vi först ute på långrunda med hundarna. Därefter bar det av till Foderboden där vi inhandlade ny mat både till Kelli och vavvorna. Det blev även några goda ben, som hundarna fullkomligt älskar.

Efter shoppingen på Foderboden körde vi vidare till Lund, för att hälsa på mamma. När vi kom dit var hon trött, eftersom hon precis hade haft sjukgymnastik. Medan hon låg och sov gick vi och köpte lite fika. Efter 40 minuter var vi tillbaka inne hos mami igen. Då var hon pigg och verkade glad. Hon log flera gånger mot oss, vilket var underbart att se :).

På vägen hem från Lund körde vi inom köpcentret Nova. Jag köpte en rosa vår/sommarjacka, ett par örhänge och en present till Evie. Hon fyller nämligen 18 år på fredag :). Jag kan inte förstå att min lillasyster har blivit så stor :). Dock har hon alltid verkat äldre än vad hon är.

Om en stund ska jag bege mig till Apoteket för att handla lite nödvändigheter. Först ska jag ge mig ut på en skön promenad med doggsen.

Have a nice day!




Regn-måndag


Hejsan!

Jag sitter här med min underbara Jasny bredvid mig, en påse godis framför mig och ett stort glas cola. Härligt!
Diesel & Lime ligger och vilar i sängen tillsammans med Häxa och Julia.

I förmiddags var vi ute och promenerade i regnet. Inte så kul, men välbehövligt både för hundarna och mig. Däremot var det väldigt skönt när vi kom in till värmen och "det torra" igen ;).

Om en stund ska vi köra och hälsa på mami. Jag har fixat lite foton på hundarna, som jag ska ta med. Det blir hon säkerligen glad för. Hoppas att hon är vaken och lite piggare idag.

Ha en bra måndag, trots det tråkiga regnvädret!

En gammal bild på Jasny och mig.



Lime 8 månader




Jag Älskar Dig Lime, min stiliga prins!  ♥


I mina tankar


Hejsan!

Helgen har varit ganska okej, trots att det känns hemskt att inte ha mami hemma. Jag har hälsat på henne varje dag, med undantag från idag. Kände att jag behövde en liten paus för att försöka skingra tankarna lite. Fast det är inte lätt... Jag har tänkt på henne i stort sätt hela dagen trots att jag, Niklas och hundarna har haft en trevlig dag tillsammans.
Imorgon ska jag hälsa på henne igen, min underbara, älskade mamma.

Idag har jag, Niklas och hundarna varit ute och kört en sväng. Vi körde bland annat upp på åsen, där vi kikade på vackra omgivningar, hus m.m. Därefter blev det film och mys framför TV´n.

Vi har svårt för att bestämma oss för vad vi ska äta till kvällsmat idag, så det ska vi ta itu med nu :P.

Ha en fortsatt bra söndag!




RSS 2.0