Smålands-trippen i bilder


Här kommer massor av bilder från veckans underbara resa.

Stugan som vi bodde i.



Grabbarna kollar läget på bryggan.





Lite bus.







Lime spanar ut över sjön.

Fiskedags.

Evie i båten.

Josse, jag och grabbsen i båten.



Kärlek på högsta nivå- Jasny & jag.

Härliga kvällar.





Snygg-Lime.

Jag och grabbsen. Disse ligger bakom Jasny, så han syns inte på bilden.



Älskade Niklas.

I Älmhult.





Fiskarna.

Niklas fick en liten aborre.

Kellan var sugen på att bada, vilket hon gjorde senare.

Mys att åka båt.







Trötta killar efter en hel dags äventyr :).



Jasny hoppade upp i fönsterkarmen :).

En galen men fruktansvärt snäll Kelli.

Martin och Kelli badar.









Hem, ljuva hem


Vi är hemma efter en underbar tripp i Småland. Det har varit superkul och mysigt. Hundarna har stortrivts och haft fullt upp hela dagarna. Vi har bland annat gått sköna promenader i både skog och stadsmiljö, åkt båt, fiskat (och fått fisk Laughing), varit i Växjö, grillat och haft UNDERBARA kvällar.

Nu är vi trötta och ska krypa till kojs. Troligtvis lägger jag upp bilder någon gång under morgondagen :).

Gonatt!


Imorgon bär det av


Festivalen igår var inget att hurra för. Det regnade, var kallt och propp fullt med folk på alla ställena :(. Vi önskade att vi hade blivit hemma istället, fast det var bara att gilla läget.

Niklas, jag och hundarna har haft en lugn och skön dag tillsammans. Vi har myst i soffan, bakat skrabbeluckor, varit ute på promenad och fixat lite här hemma.

Imorgon ska vi bege oss längre upp i Sverige tillsammans med Martin, Josse, Evie, Björn och ett helt gäng hundar :). Vi ska till en mysig stuga som ligger vid en sjö i skogen. Man tycker väl att vi borde få nog av skogen här hemma, men så är det inte :). Vi älskar skog och natur. Troligen kommer vi att vara borta större delen av veckan.

Nu ska jag packa inför vår tripp! Ha det så bra! :)










Råådalen


Jag, mami, pappa och Martin har varit och gått i Råådalen (en skog som ligger ganska nära Rydebäck) med alla hundarna. Där var väldigt skönt att promenera och vacker natur att njuta av.

Ikväll vankas det fest :). Jag, Evie, Anna och förhoppningsvis Josse ska bege oss till Helsingborgsfestivalen. Det ska bli superkul.


Blondering och åska


Just nu sitter jag här med blondering i håret. Håller på att slinga utväxten, eftersom att jag är så trött på den fula utväxten man får av helblondering. Det blir ju inte en lika markant utväxt av slingning och dessutom ser det naturligare ut :). 

Efter att jag har sköljt av blonderingen ur håret ska jag ta och städa här hemma. Det ser nämligen hemskt ut här nu med en förfärlig röra och smutsigt på golven. Bäst att jag tar tag i det, så här blir snyggt till helgen :).

Det regnar och åskar för fullt ute nu. Tråkigt... Hoppas att det blir uppehåll imorgon kväll, för då ska jag, Evie och Anna till Helsingborgsfestivalen och partaja :).




Mysdag


Doggsen och jag har varit i Rydebäck och myst med mami idag. Vi har pratat hund, fikat och varit ute i trädgården och ätit jättegoda vinbär. Jag och Julia har även varit ute på en långpromenad med hundarna.

Nu är vi tillbaka i Åvarp och ska snart ringa och beställa pizza ;). Mumma. Sen blir det nog en kväll framför TV´n. Förhoppningsvis visas det någon bra film, annars får vi välja en från vår hög.




En härlig dag på landet


Vi har nyligen kommit hem från en dag på landet hos mormor och morfar. Det har varit trevligt, mysigt och gott ;). Vi har varit ute en hel del i det sköna vädret och hundarna har strossat omkring på den stora och mysiga skogstomten. Givetvis har vi även hunnit med att äta både middag och fika på eftermiddagen.

Nu ska vi placera oss i soffan för att titta på Jönssonligan och äta Haribo-godis :).




Hundmys på balkongen


Så fort solen började att titta fram placerade hundarna sig i bädden ute på balkongen :). Dom fick varsin grisknorr som de låg och knaprade på. Mysedoggsen!






Kennelträff hos Honey Paj's


Vilken otroligt rolig dag det var igår :). På kennelträffen hos Gunilla sprang nästan 60 hundar omkring och busade. Det var lika härligt att se som det har varit de föregående åren på denna kennelträff. Där var många trevliga människor och det bjöds på fika. Dessutom hade vi en himla tur med vädret, att det inte regnade. Det var endast en gång på slutet som det kom en liten skur.

Gårdagskvällen bestod av grillning med min familj, Niklas familj och min mormor & morfar. Vi hade jättetrevligt och åt MYCKET och GOTT ;).

Idag blir det en lugn dag kan jag säga. För tillfället softar jag med cheezballs och cola, men vi ska nog snart ut och köra en liten runda. Det är ju så mysigt :).

Här nedanför kommer några bilder från träffen :).





Lime och några andra vavvor.


Foxy, Jasnys och Limes underbara mamma.


Lime, Pinglan, Häxa & Disse- med andra ord vårt gäng (alla förutom Jasny).


Anouck (Gunillas rottis), Pinglan & Lime.


Jasny fick vara i en hage, eftersom han prylar andra hanar....


Lime och gänet :).


Rosa, Pinglans söta dotter som nu har blivit 5 månader gammal :).


Lime, Rosa och Pinglan jagar varandra.


Diesel busar med två andra hanar.


Lime var glad för Anouck och tyckte att hon luktade gott :).





En helg att se fram emot


Som ni vet så var jag och Niklas ute och körde fyrhjuling igår kväll. Det var supermysigt :). Blir nog en runda till ikväll om vädret håller sig fint. Efter vår lilla tur beställde vi varsin pizza. Därefter hjälptes vi åt att städa lägenheten, så nu här är sprillans :). Nice.

Imorgon ska vi på kennelträff hos Gunilla Ryhle (Honey Paj's). Det ska bli jätteroligt och vi längtar :).
På kvällen kommer min familj, syskonens respektive och mormor & morfar hit och ska grilla med oss i Åvarp. Så det blir en fullspäckad lördag, vilket bara är roligt :).

Snart ska jag köra till Familia (ett köpcentrum här i närheten) en sväng. Jag har några ärenden som jag ska göra och sen ska jag bara gå och titta lite.

Trevlig helg allesammans! :)

Pinglan och Jasny myser :).



En fin torsdag


Vilket strålande väder det är idag :). Hoppas att det håller i sig nu. Jag har dock hört att det ska bli sämre väder på lördag med regnskurar. Fast man kan ju nästan aldrig lita på vad som sägs om vädret...

Grabbsen och jag ska snart bege oss till Rydebäck, men först väntar en skön skogspromenad i det fina vädret :).
Ikväll ska Niklas och jag ut och köra fyrhjuling ;). Yeeey.




En lugn och skön dag


Hundarna och jag har mest tagit det lugnt idag. Vi har myst ute på balkongen med filtar, tidningar och lite godsaker :). Grabbsen har tuggat på varsin grisknorr medan jag har stoppat i mig Marabou choklad och chips. Gottis. Vi har även varit på promenad i skogen och busat en stund ute i hagen.

Resten av eftermiddagen och kvällen blir nog också ganska lugn. Däremot ska vi ut och åka fyrhjuling imorgon kväll :). Det ska bli kul.

Ha en fortsatt bra dag!




Kiviks marknad


Idag har jag varit med Martin, Josse, minsta systern Julia och hennes kompis på Kiviks marknad. Det var jättetrevligt och varmt :). Solen gassade och efter en lång runda bland alla stånden var vi trötta i både ben och fötter. Vi pausade en stund och åt varsin langos. Mumma. Jag handlade bara några trosor och sådana långa remmar (godis). Tyckte mest att det var likadana grejer i alla stånden och där var inget som lockade mig så där värst mycket.

Nu är jag lagom trött efter denna dagen. Ska bara mysa med sambon och hundarna hela kvällen :). Härligt!




Lime CERT ♥


Idag har vi varit på hundutställning i Tvååker hela dagen. Vädret var inget vidare. Precis när jag var inne i ringen med Lime så började det att ösregna. Efter ett tag blev det uppehåll igen och sen kom det skurar med jämna mellanrum.

I juniorklassen gick det mycket bra för Lime. Det var bara han som fick rött band och CK. Jag blev chockad och glad på samma gång. Tänk att det bara var min hund som gick vidare...
När alla hanarna i alla klasserna hade ställts var det dags för Bästa hane-klassen. Jag trodde knappt att det var sant när Lime blev Bästa Hane 4 med CERT! Jag blev så otroligt glad och det fullkomligt strålade om mig :). Vilken lycka! Det var ett obeskrivligt ögonblick...♥

Några av juniorhanarna. Jag i den rosa jackan :).


Jag och Lime efter att vi fått CK :).


Bästa Hane-klassen.


Lovely Lime med sitt CERT och CK.



Chokladvåfflor


Niklas goa brossa Jonas kom precis hit med chokladvåfflor till oss :). Så snällt. Dom var urgoda! Dessutom passade det perfekt med en paus i städningen ;).




Rådjur


Grabbsen och jag har nyligen varit ute i skogen och traskat. Vi passerade Stenbrottet och gick långt in i skogen :). Vid ett tillfälle hoppade det några rådjur bland träden (en bra bit ifrån oss). Jag tycker fortfarande att det är lika spännande när jag får syn på rådjur (eller något/några andra djur), som jag tyckte att det var de första gångerna jag såg dom :).

På fredag är det dags för hundutställning i Tvååker och jag längtar extremt mycket tills dess. Det kommer att bli superkul som alltid :). Däremot är jag lite orolig för vädret... Hoppas att solen håller sig framme och att det inte börjar att regna. Vi håller tummarna för det bästa :).

Nä, nu ska jag göra ett ryck och städa här så det blir gjort någon gång.




Bilder från Hässleholm dogshow 090516


Jag hittade lite bilder på syrrans kamera från Limes juniordebut i Hässleholm, där han blev 2a med CK. Har inte sett bilderna tidigare, så det var kul att se dom  :).







Lime 11 månader.



Roligt


En rolig lista. Det som står med fet text är det som jag helst väljer :). Där det inte är fet text på någon alls betyder att jag inte väljer någon och där det är fet text på båda innebär att jag väljer båda.
Ni får gärna kopiera och göra den :).


ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar
- banan
choklad - vanilj
sola
- bada

pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering
- spontanitet
glass - godis
passion - trygghet

svensk sommar - charter
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
romantiskt - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram

banta - träna
the body shop - nivea
spy - ha diarré
lyx
- budget
ramlösa - loka
förfest - efterfest

pizza - thaimat
yoghurt - filmjölk
ge -
aldrig mer dansa - aldrig mer ha sex
anorexi - fetma
TV - data

kanelbullar - brownies
hemmafest - utgång
raka av allt hår på  huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
- springa

popcorn - chips
kärlek utan sex - sex utan kärlek
vacker - sexig
risifrutti - chokladpudding
kjol - shorts
skogen - stranden

familj - vänner
hav - sjö
jul
- påsk
guld - silver
nyår - midsommar
berg-&-dalbana - vattenrutschkana


Lever loppan i solen


Nu när det är fint väder prioriterar jag inte bloggen så mycket. Jag är ute i solen hela dagarna med familj, vänner och alla älskade hundarna. Finns det något underbarare än sommar?! Jag trivs som fisken i vattnet vid denna årstiden.

Idag har vi varit på stranden en runda med hundarna. Alla badade och det var riktigt skönt i vattnet. Jag tänker dra med mig Evie och hundarna för ett dopp imorgon igen ;).

Hoppas att ni alla passar på att njuta av det fina vädret, för man vet ju inte hur länge det varar... :)

KRAM!


RSS 2.0