Underbara sommar

Här kommer lite fina sommarbilder på mig och hundarna ;). Bilderna är tagna i början av juni.
Undrar var sommarvärmen tog vägen? Har hört att det skulle bli varmare nu i veckan. Får verkligen hoppas att det stämmer :). Jag vill ha en fin sommar, med mycket sol, bad, glass, grillkvällar, fest, "ut och glida" och mycket mer! :)










Sugen- på vad?

Har precis försökt få min syster till att baka med mig :). Tyvärr verkar det inte lyckas.. Haha. Ska tjata lite till, annars kanske jag bakar något själv om jag orkar. Är grymt sugen på något, men vet inte på vad. Visst är det störigt när man är sugen på något, fast man vet inte vad det är man är sugen på? Jag blir knäpp! :P

Alla hundarna ligger ute i trädgården och njuter av det fina vädret nu. Ser så härligt ut :).


Diesel, jag älskar dig sååå!

Måndag

Hej hej!

Jag och grabbarna körde till Rydebäck i förmiddags och är fortfarande kvar här. Ska nog stanna här till senare i eftermiddag.

Jag och Evie har varit ute med doggarna för en stund sedan. Vädret är ju härligt idag. Hundarna tycker verkligen att det är skönt att få röra på sig när vädret är fint :). Även jag och Evie trivdes i solskenet. Vi tog en powerwalk när vi kommit tillbaka.
När vi kom hem tog jag en dusch och Evie la sig och solade. Hon ligger fortfarande kvar i solen och steker :). Förstår inte hur hon orkar ligga där så länge.

Vad händer annars idag då? Inte mycket för vår del. Jag och Niklas pratade om att vi kanske ska städa våra bilar invändigt ikväll. Får se om vi orkar sen :). Niklas ska antagligen tvätta min bil också. Det är välbehövligt kan jag säga!


Älskade älskling.



        

Älskar dig!

Hundarna bus!

Vi har varit och ätit nere hos Niklas familj nu ikväll. Kolla som här såg ut när vi kom hem. Hundarna bus har varit i farten!..






Vi :)

Jag och Jasny, my man :).



Bättre bilder

Här kommer lite bättre bilder på ballkongen, så att ni får ser hur det ser ut :). Fast vi har som sagt inte fixat några utemöbler än, så där ser lite tomt ut :P.


Ballkongen är inte så liten som den ser ut på denna bilden :P.








Jasny sitter och tittar :).







Då var det klart ;)

Nu har vi äntligen fått klar vår ballkong med räcke och trappa :). Härligt att ha det klart. Det är bara utemöblerna som fattas. Får ta och fixa det snart :).

Idag har Niklas satt upp nät runt ballkongen, så att vi kan ha dörren öppen. Innan kunde vi inte ha det, eftersom man då var rädd utan hundarna skulle trilla ner från ballkongen då där inte var något nät. 
Nu kan vi ha dörren öppen och hundarna kan gå ut på ballkongen hur mycket dom vill :). Man behöver inte längre vara orolig att dom ska trilla ner. Underbart!


Grabbsen på ballkongen.






Grabbs =).


Jasny står och tittar på något.


Jasny :).


Disse =).

Dagens look

Såhär ser jag ut idag. Osminkad med ett leende på läpparna :).



Söndag

Hejsan!

Vaknade vid halv 11 idag. Det blev sent igår. Kom nog inte i säng förän vid 2-tiden.

Igår kväll grillade vi Pepparbiffar. Det var riktigt gott :).
Sen kom Evie & Björn och då körde vi iväg och handlade massor med godis ;). Vi passade även på att köra en liten runda, när vi ändå var ute på vägarna :). När vi kom tillbaka till vår lya, så pratade vi om våra sommarplaner. Vi ska köra iväg några dagar uppåt i Sverige. Har pratat om att hyra stuga i närheten av Kolmården några nätter. Vi mailade några olika personer som hyr ut stugor. Får se om dom svarar :).

Inatt var vi och hämtade Niklas föräldrar, som hade varit på fest. Det var därför vi kom så sent i säng :P. Fast när vi väl la oss somnade man gott kan jag tala om :).

Nu äter jag frukost här vid datorn. Cola och en låda Haribo- Matador mix. Nyttigt! :P Nä, men vi har ingenting hemma som jag känner för att äta, så därför fick det bli detta så länge. 



Niklas grillar pepparbiffar :). Sally & Irja, Niklas föräldrars hundar är
också med ;).



Dricker beer vid grillen.


Utsikt från vår ballkong.





Samma ställe, fast inga hästar som går där, plus lite soligare ;).


Denna bilden är tagen en dag när det blåste väldigt mycket. Man ser på
träden att det blåser :). Detta fottot är också taget från vår ballkong.



I en annan hage vid oss. Bilden är tagen i hagen i början av juni, när det
var varmare än vad det är nu.



Denna bilden är också från den andra hagen och är tagen i början av
juni.


Tröttisar

Nu ligger mina grabbs och sussar. Det tog inte lång tid för dom att somna, efter att dom lagt sig i sängen :).


Nästan precis lagt sig i sängen.


Någon minut senare, så hade båda somnat :).


Bonusbild på min diamant Diesel :).


ÄLSKLINGAR

  Jag tillsammans med mina små prinsar, som jag älskar nåt enormt!





Gangsterna :P

Här hemma busas det för fulla muggar nu :). Pinglan och Diesel är helt galna när dom leker tillsammans. Ni skulle se dom :). Diesel är så tuff och kaxig mot henne. Haha. Det är så roligt att kolla på dom, hur dom busar.

Promenaden med hundarna var välbehövlig. Kändes verkligen skönt att komma ut och få lite frisk luft. Speciellt när man är så trött som jag var. Jag är faktiskt inte lika trött längre :).


Pinglan & Diesel in action:








Lördag

God morgon!

Fy så trött jag är idag. Har god lust att gå och lägga mig igen. Fast känns inte så där jättelönt, eftersom klockan är 10.37 nu.
Har precis ätit frukost och nu sitter jag här och funderar på vad man kan hitta på idag, denna sköna lördag :P. Niklas och hans kusins pojkvän håller på att bygga en ny trappa till oss.

Igår pratade vi om att vi kanske ska köra och fixa utemöbler till vår ballkong. Hade inte suttit fel :). Man behöver ju ha det på ballkongen, så man kan sitta och äta och mysa där :).
Annars har vi inga planer idag vad jag vet :P.

Igår kväll gjorde vi inte mycket mer än låg framför TV´n och bakade chokladbollar. Vi var båda så sugna på nåt med choklad. Eftersom vi inte hade något sånt hemma, så bakade vi chokladbollar. Snabbt och lätt ;). 
Niklas somnade tidigt, så jag fick kolla på film själv :(.

Nu ska ut med doggarna :).


En glad Maria.


Smile :).





Jasny & Häxa, I LOVE YOU!!




Fredag

Hej på Er!

Härlig känsla att vakna imorsse och veta att det är fredag idag :).

Har varit ute med hundarna. Sen har jag, mamma, mina systrar och Jasny varit ute och kört en lååång runda. Det ösregnade och blixtrade i mellan åt. Supermysigt att åka bil då tycker jag ;). Först körde vi till City Gross och handlade lite. Sen körde vi vidare ut på "bonnavägar". Tittade på mysiga hus och vackra omgivningar :).

Hade trevligt hos Gunilla Ryhle igår. Vi fikade och pratade massa hund :). Är så mysigt ute på deras gård. Vovvarna tyckte också att det var kul att träffa hennes hundar.
Vi fick även se dom två nya valpkullarna från Foxy + Ricco och Grace + Kotten. Gud så underbara dom är! :) Dom är bara lite mer än en vecka gamla dom små liven. Två av dom hade redan öppnat ögonen :).

Nu ska jag strax iväg och sola. Skööönt! :)

Bilder från igår hos Gunilla (Det blev många bilder, så håll ut :P):

Melody och Annvinn :).


Diesel med några av vavvorna.





Häxa med några av vavvorna.





Bitchy, Diesel & Häxa.





Jasny fick vara inhängnad, eftersom han inte kommer överens med
Gunillas hanar.



Pinglan, Diesel och lille Viggo :).


Häxa & Annvinn.


Annvinn & Jizza.


Bitchy :).





Ricco & Pinglan.


Rotweilern Anouk med vavvor omkring sig :).


Ricco & Diesel.





Jizza.


Snyggingen Ricco.


Melody & Ricco.


Diesel & Viggo. Lille Viggo är bara 14 veckor gammal. Diesel är
6 månader och dom är ungefär lika stora. Snacka om att Diesel är en
liten syrk :P.



Utställningskoppel

Kolla in Diesels nya utställningskoppel:



Han fick ett nytt, eftersom det vanliga utställningskopplet "ströp" honom i ringen. Han "hostade" och fick inte luft.
På detta kopplet finns det hakskydd vilket underlättar väldigt mycket. Jag provade det på Diesel tidigare idag och det verkar faktiskt som det hjälper! :) Han gick mycket bättre och "hostade" inte heller. Jag är så glaaad! :D Ohyeees!

Torsdag

Tjaba!

Har nyss ätit en stor och god frukost ;). Vaniljyoghurt med flingor och goda tekakor.

Är i Rydebäck nu. Syrran och jag har vatt på promenad med hundarna och sen tog vi en powerwalk. Var helt slut när vi kom hem. Benen är övertrötta nu. Orkar knappt ta mig fram :P.

Senare i eftermiddag ska jag, mami, Julia och hundarna till Gunilla Ryhle (Honey Paj´s). Ska bli kul att träffa henne och alla hundarna :). Var ett tag sen vi var där sist.

Ska underhålla doggarna nu. Dom är på bushumör vill jag lova :).


Sweetnos.


Busiga vovvar.


"Brossorna" bus.


Vad tittar ni på killar? :)


Lillkillen vill komma upp :).

Ullared

Fy vad jag känner för att åka till Ullared just nu. Gekås ni vet? :) Dom har ju allt möjligt där. Allt är inte jättebilligt, men det mest är det.
Jag och Evie har snackat om att köra upp där någon dag nu i sommar. Får bara ta och bestämma oss för vilken dag också :). Jag är grymt sugen på att köra dit så fort som möjligt, men vet inte om min ekonomi tillåter det just nu. Fast ska ta och snacka med Evie om det. 

Nu är det snart dags för kvällsmat för vår del. Lutar åt att det blir fiskgratäng ;). 


Såhär trötta är mina killar just nu :).

Chihuahua

Kolla vad som dök ner i min brevlåda idag ;).



Den efterlängtade Chihuahua-boken! Berättade ju i ett tidigare inlägg att jag skulle beställa denna boken från nätet. Jag tycker att den verkar bra. Den innehåller  bland annat chihuahuans historia, den dagliga skötseln, Lydnad, kommandon och situationer i vardagen, Chihuahuans hälsa, symptom och sjukdomar, avel och mycket mer! Boken innhåller även många fina bilder, vilket är ett stort plus enligt mig. Blir ju mycket roligare att läsa när där är fina bilder med :).

För er som undrar så beställde jag den på www.bokus.se. Den heter Chihuahua och Nadja C Martinsson har skrivit den.

Ska ta en dusch nu, sen ska jag lägga mig på soffan med hundarna, chips, cola och denna boken ;).

Onsdag

Hej!

Har städat större delen av förmiddagen, blev precis klar. Skönt att ha det gjort! Nu är här skinande rent vill jag lova :).
Dörren står öppen också, så torkar golvet fortare. Plus att det är så mysigt att ha dörren öppen när solen skiner, vilket den gör idag :). Vädret är faktiskt bättre idag. Det trodde jag aldrig att det skulle bli. Får se hur länge det varar :P.

När vi vaknade idag tog jag och grabbsen en promenad i skogen ner till stenbrottet. Sen när vi kom hem åt vi frukost och jag började städa. Har inte hunnit göra något mer idag. Får se vad som händer nu under dagen, om man orkar göra något eller inte.

Dörren öppen i vår nystädade lägenhet :).


Grabbarna vilade i buren under tiden jag städade.

Blåååsväder

Nu är jag mätt och belåten ska jag tala om :). Har precis ätit kvällsmat.

Hade trevligt hos "gammel-mormor" Annie idag :). Vi fikade och satt och pratade. Jag, Evie och Julia tog även en promenad med hundarna :).

Jag och Niklas har varit och handlat för en stund sedan. Äntligen... Haha :). Behövdes ju verkligen. Ni minns väl att jag berättade igår att kylen nästan var helt tom? :P Nu är den inte det längre i alla fall :).

Fy vad det blåser ute. Har gjort det hela dagen och inatt... :( Blåste rätt bra igår också. Hoppas verkligen att det försvinner snart. Känns som det är rena stormen. Jag har hört att det skulle bli bättre väder imorgon, men tror knappast att det stämmer. Hur ofta brukar meterologerna ha rätt egentligen?..


Mormor matar hundarna.





Häxa & Diesel.


Promenaden.


Lite kossor som vi mötte :).


Porlande bäck :).


Beautiful.





Jasny promenerar.


Disse.


Hundkex :).

Diesel 6 månader

Igår blev Diesel 6 månader :). Grattis Älskling!
Han börjar verkligen växa till sig, trots att han är en liten chihuahua.  Han väger precis 1, 3 kg nu. Mitt lilla gryn :). Undrar vad han kommer att sluta på. Ska bli spännande att se ;). Antar att det blir någonstans mellan 1, 5- 2 kg. Tror nästan inte att han kommer att gå över 2 kg. Fast man vet ju aldrig. Båda hans föräldrar väger ju över 2 kg.


Bilder tagna igår, på Diesels halvårs-dag:



























Finns inga ord för hur mycket jag älskar denna hunden...!


Tisdag

Hejsan!

När jag vaknade idag var jag sjukt trött. Klockan var halv 10 och jag kände inte alls för att gå upp, men var tvungen. Det är ju inte så kul att sova bort halva dagen, plus att jag skulle till Rydebäck och gå promenad med syrran och hundarna.
Var fortfarande helt slö när vi gick med hundarna. Fast när vi var tillbaka från vår runda tog jag en Cola och blev genast piggare! ;)

Idag ska vi (mamma, pappa, jag, mina systrar och doggsen) till "gammel-mormor" Annie, som fyller 99 år! Hon är väldigt pigg för att vara så gammal och bor helt själv i ett ganska stort hus. Tycker att det är helt fantastiskt att hon kan bo själv när hon är så gammal.

Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite innan det är dags att fara till Annie :).





No food

Är hemma nu :). Ösregnar ute... Mysigt när man är inne och tittar ut och ser att det regnar :P. Man blir dock inte sugen på att gå ut.

När jag kom hem idag såg jag att hela kylen nästan är tom. Finns ingen mat alls att tillaga. Tur att jag åt middag i Rydebäck idag :). Niklas och Björn beställde pizza istället. Vi får ta oss i kragen och köra och handla imorgon.

Nu är det TV som gäller. Min man kallar på mig :P.
Kram


Tre vavvor i en bur.


Diesel & Pinglan, mina små hjärtan.


Babies.


Tittar på varandra. How sweet? :)


Slöheten själv

Känner mig enormt trött idag. Kan inte förstå varför jag är det... Både kroppen och hjärnan känns helt slöa. Har i och för sig varit ute på en powerwalk med syrran i förmiddags. Kan ju ha bidragit till slöheten i kroppen, men hjärnan vet jag inte var jag fått min slöhet ifrån :P.

Evie och jag har nyss varit nere vid stranden med hundarna. Det blåste jättemycket, fast hundarna tyckte ändå att det var skönt att springa där. Nu är dom dock trötta som få. Alla fem ligger och sover :).
Jag ska nog också lägga mig och vila en stund. Fast är väldigt sugen på godis, så ska försöka tvinga med mig syrran till Hemköp först :P.

Bilder från idag:

Prinsessan Häxa.


Prinsen Diesel.





Disse & Häxa luktar på samma ställe :).


Jasny på bryggan och Jason i vattnet ;).


Evie & alla doggsen på bryggan.


Disse hjärtat på väg ut på bryggan.


Diesel & Häxa.


Häxi rister sig.


Disse började gräva så smått.



Jason på djupt vatten :P.


På väg upp från vattnet.


Måndag

Hej!

Ja, då var det måndag igen. Veckorna går så fort...
Sitter här med båda grabbarna i knäet. Dom är så underbara. Ligger och vilar sig, dom små liven :)

Vaknade lite över 7 idag av att Niklas ringde. Han var på väg till jobb, men bilen hade stannat. Så jag fick köra och hjälpa honom. Körde och hämtade honom, så körde vi vidare och hämtade en dunk, som vi fick köra och fylla med bensin. Det visade sig att det var för lite bensin som var problemet, trots att mätaren visade att det var 3 mil kvar... Knepigt. Däremot var det tur att det bara var det som var problemet, så det inte var något större fel på bilen.

Nu ska jag och vovvsen köra till Rydebäck :).


Love YOU!


Godingarna.

Milkshake

Sitter här och slappar nu med en choklad-milkshake :). Kollade lite på Formel 1 innan. Fast det är inget som är särskilt kul att kolla på. Gjorde det mest för att hålla Niklas sällskap. Fast han fick kolla på slutet själv :P.

Har ingen aning om vad som händer ikväll. Tror inte att vi ska göra något speciellt.

Vackra Jasny.


Disse gör något med tungan, men är lika söt för det :).


Sweetnos.

Söndag

Tjena tjena!

Vaknade vid 10.40 idag av att Niklas väckte mig :). Såklart regnade det när vi gick upp :(. Fast grabbsen var ju tvugna att gå ut och kissa, så det var bara att klä på sig och knalla ut i regnet.
Vi har ätit frukost nyss och nu ska vi placera oss vid TV´n och kolla på film. Hur mysigt är inte det när det regnar? :)

Vi har inget planerat idag. Fast Niklas ska se Formel 1 som är på TV i eftermiddag. Jag kollar nog också lite. Lär väl sitta här en del med :).

Nu --> film! ;)


Sötaste Disse.

Fotboll

Håller på att kolla på fotbollen (Holland-Ryssland) nu. Det står ju 1-0 till Ryssland. Där är några minuter kvar. Får se hur det slutar. Kan ju hända mycket på några minuter...

När matchen är slut ska vi ut och köra en liten sväng. Evie och Björn kanske hänger på :).

Kram



Myyys

Idag har vi varit ute och kört. Körde till ett ställe som heter Duveke, som inte ligger så långt härifrån. Där gick vi i skogen med hundarna. Precis när vi gick ut ur bilen, så började det ösregna.. :( Både vi och hundarna blev genomblöta. Fast vi var lika glada för det :P. Diesel var den enda som var lite gnällig i början, men sen brydde han sig inte heller så mycket om att det regnade :). Har faktiskt aldrig sett honom så pigg och "aktiv" när det regnar.

När vi kom hem bytade vi till torra kläder och myste i soffan med jordgubbar, vaniljsås och socker. Grabbarna låg invirade i två filtar i buren. Dom älskar när man bäddar in dom i filtar. Det tycker dom är jättemysigt :).

Ikväll blir det pizza och film som gäller. Kanske blir det att vi kollar på fotbollen också (Holland-Ryssland).

Ha en skön midsommardag/kväll!

Fler bilder från midsommarafton:

Jag närbild.


Älsklingen.


Söta Josse.


Syster yster :).


Evie & Björn.


Fylle :P.


Evie, du ser inte alls dragen ut :P.


Sötaste Evie & Björn. Björn ser dragen ut :P.


Maria :).

Lördag- midsommardagen

Hejsan!

Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt bra- över förväntningar, trots att det blev en hel del drickande igår! :P
Hade en lugn och skön dag och en väldigt rolig kväll :). Hoppas att ni också hade det bra.

På dagen tog vi bara det lugnt. Var och handlade lite inför kvällen på förmiddagen. Sen kollade vi bara på film och slappade.
Klockan 17:45 kom Björn & Evie och hämtade mig & Niklas. Jag och Evie blev avsläppta hemma hos Björn, medan våra män körde vidare för att hämta Martin och Josse :).
Under tiden vi väntade på att dom skulle komma gjorde jag och Evie oss redo för kvällen och började dricka så smått.

När alla var samlade satte vi igång grillen. Vi åt ingen midsommarmat, utan körde på grillat :P. Midsommarmat är inget att hurra för precis :P.
Kvällen var jättetrevlig. Satt och snackade, spelade kubb och dansade (jag & syrran, plus Martin ett litet tag).
Vi var även ute och gick i skogen när det var mörkt. Självklart så skrämde killarna upp oss om hemska saker när vi gick där... Typiskt dom. Haha. Skönt när vi var tillbaka inomhus igen kan jag säga.

Här är en hel del bilder från kvällen igår:

Lilla jag.


Så här såg jag ut igår.


Evie i bilen på väg hem till Björn.


Jag i bilen.


Älskling.


Björn.


Brossan, Martin.


Evie.





Josse.


Jag onykter :P.


Midsommarfirande- fulla o glada ;).





Martin & Josse.


Snapsar.


Evie är på g ;).


Jag snapsar.


Kubb tjejerna.


Kubb killarna.


Josse och Evie är fulla och glada.


Jag och syrran.


Niklas.


Sourz apple-drink :).


I skogen i mörkert.


Läskigt :P.


GLAD MIDSOMMAR!

Har vatt och handlat och gjort lite ärenden :). Nu kollar vi film och har det mysigt.

Glad Midsommar från oss! Han en underbar dag och kväll!
Kram













Fredag och midsommarafton :)

Heej!

Då var det midsommarafton :). Trevligt. Än så länge ser vädret hyfsat ut. Fast det kan ju ändra sig ganska snabbt...

Vaknade redan vid lite i 8 idag. Skönt att gå upp i hyfsad tid. Det är ju inte så ofta vi går upp vid den tiden på helgerna.
Har varit ute på en skön promenad med grabbarna nere i skogen :). Dom blev nog trötta, för dom ligger och sussar så sött igen.

Vi ska snart köra och handla ännu mer inför kvällen. Lika bra att göra det nu på förmiddagen, för sen blir där nog mer folk.









Bästa valp

Det har ju gått bra för Diesel på hans två första utställningar. Han har blivit 1 med HP och BIR på båda två :). Klart att man vill flascha lite med rosetterna då ;). Här är Diesel med sina BIR-rosetter.


 

Landskrona inoff 080501.


Höganäs inoff 080614.


Jag är givetvis väldigt stolt över min lilla prins! :)

Busar på hög nivå

Då var vi hemma i Åvarp igen :).

Har varit och solat i eftermiddags. Det var extra härligt idag, för jag somnade till ett tag :). Jobbigt att gå upp bara när man solat klart... :P


Sitter här med Cola, chips och chokladbollar nu. Ikväll vet jag inte vad som händer och sker. Blir kanske att slappa vid TV´n you know :).

För övrigt så busade Jasny, Pinglan och Diesel som bara den tidigare idag. Kolla in vilka busar vi har:












Pinglan ser enormt rolig ut på denna bilden :). Ser ut som hon gör någon
grimas :P.












Mina två vackra prinsar, som jag älskar så otroligt mycket!:

Diesel.


Jasny.



Torsdag

Kom till Rydebäck redan vid 8-tiden idag. Jag, mamma och syrran gick en lång runda med vovvarna. Gick bland annat ner till stranden, så att vovvarna fick springa och busa :). Tränade lite miljöträning genom att gå ut på bryggan med hundarna. Jasny, Diesel och Pinglan var inte ett dugg rädda, medan Häxa var lite rädd. Hon vågade först inte gå upp på bryggan, så vi fick locka på henne. Lilla sötaste Häxa :). Dom andra doggarna sprang upp på bryggan. Haha.

Ett tag efter att vi kommit hem från promenaden tog jag och Evie en powerwalk. Skönt. Efteråt blev det en stor frukost med vaniljyoghurt, flingor, mackor och juice.

Om ett tag ska jag köra och handla lite mat, godis, chips och läsk ("blannevatten") m.m tills imorgon. Ska bli kul med midsommarafton :). Får bara hoppas att vädret blir någorlunda bra och att det inte regnar!


Grabbarna på bryggan.


Pinglan på bryggan. Jason springer ut i havet. Mamma och grabbarna på
långt håll :).



Häxa går försiktigt...


Jason i havet.


Grabbarna är riktiga tuffingar ;).


Prinsen i mitt hjärta.


A little Diesel

Ligger och softar.


Sticker upp nosen och tittar upp.


Visst är jag otroligt vacker? Det tycker i alla fall min matte :).


Jag är faktiskt en liten guldklimp :). Sånna som jag växer inte på träd...

Chocolate, I love it

Har krängt en hel del chokladbollar nu :). Mumsigt :P. Det blev ganska många, så det räcker till ikväll också. På tal om ikväll, så är det ju fotboll då. Sverige-Ryssland. Om Sverige förlorar, så åker dom antagligen ut från EM. Jag hoppas verkligen att dom vinner, men tvivlar på att dom gör det. Fast vi får se ikväll :).


Såhär blev chokladbollarna. Pärlsockert tog slut när där var lite smet kvar,
så fick göra de sista utan pärlsocker. Fast det är gott det med ;).

Onsdag

Hej på Er!

Vaknade vid halv 10 idag och klädde på mig och gick en lång runda med grabbarna. Vi gick till Stenbrottet, som jag berättat om tidigare :). Det finns två olika stenbrott här. Det första ligger lite längre upp på åsen. Där finns även en sjö. Det andra ligger en bit in i skogen här vid oss. Det tar ungefär 20- 30 minuter att gå dit.

Jag vågar knappt ha hundarna lösa här i Åvarp, för jag är så rädd att det ska komma rovfåglar och ta dom... Här finns ju en hel del sånna fåglar. Dom är ju verkligen inte små om man säger så... Det är min värsta mardröm att något sånt ska hända. Funderar på om jag ska köpa varsin lång lina till hundarna, så att dom ändå kan få springa fritt.
I Rydebäck kan dom ju springa lösa som tur är. Mami och papi har en enormt stor trädgård. Hundarna trivs verkligen i den trädgården.

Har hunnit städa hela lägenheten nu i förmiddags också ;). Så nu är här fint till midsommar. Vi ska dock inte vara hemma då. Ska tillbringa midsommarafton tillsammans med Evie & Björn och Martin (brossan) & Josse (Martins flickvän). Vi ska vara hemma hos Björn. Blir att äta gott och dricka lite ;). Om vädret tillåtet det så kommer vi nog att grilla.

Nu ska jag baka chokladbollar :). Är enormt sugen på det.


Bilder från Stenbrottet idag:

Stenbrottet och en Jasny.





Jasny springer.


Disse :).







At home

Var iväg i skogen i säkert 1, 5 timme. Var härligt både för vovvarna och mig och syrran :). Man märker att hundarna verkligen uppskattar det, vilket är kul :).

Är tillbaka här hemma nu. Ska snart äta kvällsmat.
Niklas håller på med en bil här nere i garaget som han ska få klar tills imorgon. Fast han får ta en paus och äta med mig snart :P. Han kommer säkert hålla på med den större delen av kvällen, så jag och vovvarna får sysselsätta oss själva. Blir nog att vi slappar vid TV´n och går ut en sväng. Fast dom är ganska trötta efter långpromenaden i skogen.

Här är en fluga som håller på att flyga här och sätta sig på min dataskärm hela tiden. Är ju inte lite jobbigt. Har försökt att smälla den, men inte lyckats än... :P




I en hage i skogen fanns det kossor ;).


Evie, Jason & Pinglan på långt håll.





Kolla in detta konstiga trädet.


Disse tittar på något.





Försökte zooma in en anka som satt på en sten i bäcken. Bilden blev tyvärr
suddig.


Nu bär det av ;)

Nu har vi bestämt oss. Vi ska köra till en skog med hundarna ;). Skönt för dom att få komma till ett annat ställe med andra dofter :).
Evie ligger och solar nu, så hon ville sola ett litet tag till. Sen ska vi bege oss ;).

Jag och Disse.


Lilla jag.

Tisdag

Tjenamås!

Har precis ätit frukost :). Blev sen frukost idag, eftersom vi sov enda till klockan 10.00. Efter att vi gått upp gick jag ut med hundarna och sen körde vi dirket till Rydebäck. När vi kom hit tog jag och syrran en powerwalk. Därefter åt jag frukost :P.
Snart ska vi ut med hundarna också :). Pratade om att vi kanske skulle köra till någon skog, men vädret ser lite lurigt ut. Ser ut som det ska bli regn. Men vi får se.

Annars har vi inga planer alls idag. Blir nog lugnt idag med.






Sweet home

Vi hann precis hem från promenaden med hundarna innan det började regna! Vilken tur ;).

Nu är jag och grabbsen hemma i Åvarp igen. Har satt på en tvättmaskin och satt in en fiskgratäng i ugnen nyss :). Fy så hungrig jag är nu, och ändå så åt jag för ca en timme sedan.  

Ikväll blir det att slappa framför TV´n. Outsiders, Two and a half men och fotbollen såklart ;).

 
Disse i koppel.


Gänget.


Jasny stoppar in huvudet bland tången. Mysigt.... :)


Jason i havet.



Jag med Jasny & Diesel :).


Evie och Häxi =).


Jasny gräver.


Vackraste Häxan.


Världens sötaste.


Disse & Pinglan pussas.


Sååå underbar så det finns inte.


Jasny springer så sanden ryker :P.


En snygging.


Glada Pinglan.


En springande Jason med pinne i munnen :).


Gott med pinne.


Walk on

Har varit ute och gått ändå :). Frågade syrran om hon var sugen på att hänga med, och det var hon ;). Skönt att komma ut och röra på sig lite, när man ätit en massa onyttigt i helgen. Fast det är klart- så mycket Cola som jag dricker kan det ju kvitta egentligen :P.
Vi ska snart ta en promenad med hundarna också. Ska gå ner till stranden. Då blir dom så glada hela högen ;). Jason lär väl bada idag också. Chihuahuorna vill bara bada när det är varmt och soligt, så för deras del blir det nog bara massa bus ;).

Diesel har bäddat ner sig under filten :). Ser mysigt ut. 


Älskade, älskade Diesel.





Jasny, min ljuvliga prins.


Mjukiskläder är mys på hög nivå

Såhär ser jag ut idag. Mjukiskläder och mys för hela slanten ;).



Hundarna ligger och sover nu. Jag ska nog sätta mig framför TV´n med en Cola och se om där är något bra att kolla på.
Hade tänkt att jag skulle ut och gå en runda, men känner inte alls för det när det är så blött efter regnet. Det kan ju hända att det börjar regna igen också. Då vill man ju inte vara ute och gå precis :P.

Måndag

Tjena!

Vilket trist väder det är idag. Ösregn är ingen höjdare. Jag var ute precis när det började regna, men hann in innan ösregnet kom :). Hade inte varit kul att bli genomblöt.

Idag ska jag bara slappa. Vad ska man annars göra i ett sånt här väder? :) Jag tycker att det är mysigt att vara inne och slappa framför TV´n eller datorn med mjukiskläder när det regnar :).
För tillfället är det uppehåll här, men jag gissar på att det kommer mer regn sen...

Funderar på om jag kanske ska baka något idag. Får se senare om jag orkar. Är så tradigt att diska efteråt :P.
Nu ska jag i alla fall ta något att äta.

Jasny vill komma upp :).





Diesel slappar.

Godingar

Jag hittade denna ursöta bilden på Jasny & Häxa. Den är tagen för ca 1, 5 år sedan. På den tiden hade vi bara Jasny & Häxa, och Jason såklart. Tycker att dom ser så goa ut här :).



The car

Nu är min bil rentvättad och chihuahua-klistermärket är på ;). Tyvärr började det regna precis när Niklas hade tvättat och torkat klart bilen :(. Kändes inte kul.

Vi har varit ute och kört en liten runda. Passade även på att köra inom Maxi och handla fika och mat vi behövde. Så vi har precis fikat och är mätta och glada :).
Sitter och dricker Cola nu medan en liten Diesel ligger i knäet hos mig och tuggar ben :). Niklas kollar på nåt TV-program som verkar vara väldigt roligt, för han skrattar högt hela tiden =). Haha.


Min bil.


Från sidan.


Bakifrån. Kolla så fint det blev med chihuahuan ;).


:D.


Chihuahua-matta

Kolla in min fina chihuahua-matta. Den är så fin, jag älskar den :).



Grabbarna tycker också om den :).


Jasny känner att han platsar på mattan ;).

Trött & sleten

Så här ser jag ut idag. En trött och osminkad Maria helt enkelt.


Jasny dansar

Jag försökte fotta Jasny när han dansar, men bilderna blev väl inte jättebra :P. Om man säger "dansa" till Jasny, så dansar han på bakbenen och snurrar runt. Han är jätteduktig :). Tyvärr ser man inte på bilderna att han snurrar.






Bonusbilder på Jasny & Häxa:

Finingar.


Haha.

Söndag

Goddagens!

Vaknade vid lite i 9 av att en hund höll på att skälla här utanför.
Har hunnit äta frukost, diska, tvätta, och vika lite tvätt. Bara tråkiga grejor, men ibland är livet inte roligt :P.
Senare idag ska vi och handla. Det mesta är slut här hemma känns det som.

Niklas ska tvätta min bil sen, så att jag kan sätta fast mitt fina chihuahua-klistermärke på den ;). Bilder kommer sen på resultatet :).  
Annars har vi ingenting alls planerat idag. Gissar på att vi kommer ha det lugnt och skönt här hemma ;). Jag har inte så mycket ork för att göra något idag. Är fortfarande väldigt trött efter gårdagen. Har inte sovit sådär jättegott inatt heller :(. Vet inte varför, blir bara så ibland.

Igår när vi var ute och körde såg vi en regnbåge. Det är inte var dag man ser en sådan. Som tur var hade jag kameran med, så jag fottade den ;). Kolla här:





Soffan kallar :P

Då var man nyduschad :). Skönt. Är dock fortfarande enormt trött. Fast är man på utställning en hel dag är det kanske inte så konstigt att man blir trött? :)
Köpte ett nytt utställningskoppel till Diesel idag. Det blev ett svart :). Han är så snygg i svart tycker jag.
Nu blir det soffan med Niklas, hundarna, Cola, glass och fotboll (Grekland-Ryssland). Sverige förlorade mot Spanien, tråkigt :(.

Disse vilar i buren efter utställningen.




Lördag och hundutställning :)

Hejsan!

Har varit iväg hela dagen på hundutställning i Höganäs :). Har varit mycket trevligt. Det gick även bra för både Diesel och Pinglan. Diesel blev 1 med HP och BIR-valp :). Pinglan blev 1 med HP. Diesel gick även vidare till Best in show. Där åkte han ut bland dom sista, så det var också kul. Fast domaren verkade ha långhåriga, stora hundar som favorit...

Jag och Niklas körde och hämtade en kompis till oss innan på Sturup flygplats. Han har varit i Turkiet i en vecka :).
Annars har det inte hänt mer idag. Hundutställningen har gått till denna dagen. Fast det är bara roligt :).

Jag är så trött nu att jag inte vet var jag ska bli av. Måste ta en dusch och slappa i soffan med sambon och hundarna :).


Diesel på bordet.


Duktig Diesel :).





Innan BIS startade.


Mami & Pinglan.


Pinglan på bordet.





Gaston.


Karsten och Gaston :).

Bada hundar

Vi har precis ätit. För min del blev det en hamburgartallrik :). Gott som bara den.

Vad har ni för er ikväll? Vi ska ut och köra en liten runda. Sen ska vi ha en skön hemmakväll med film, chips, cola, beer och mys.
Nu blir det att bada Diesel inför utställningen imorgon :). Ska även passa på att bada Jasny, så att han också blir ren och grann.

Ha en skön fredagkväll!
Kram


Jag och mina älskade hundar.


Vi tre.


Fredagkvällen väntar :)

Grabbarna blev glada för sina nya leksaker :). Dom håller på att busa med dom nu. Men tror ni att dom vill ha varsin leksak? Hehe. Nä, dom ska ju tvunget ha samma och bråka om en leksak hela tiden :P.

Ikväll ska vi köpa mat ;). Jag ska nog ta en hamburgartallrik eller pizza. Har inte bestämt mig än.
Annars har vi inga planer för kvällen än. Får se vad som faller oss in ;).

Imorgon ska jag, grabbarna, Pinglan, mamma och pappa på hundutställning i Höganäs. Jag ska ställa Diesel och mami ska ställa Pinglan. Det är bara en inofficiell utställning, men jag är ändå lite nervös :P. Fast man får ta det för vad det är ;).


Doggarna med sina nya leksaker :).




Kärlek till mina doggs

Mina två underbara hundar och jag.

Maria & Diesel.


Maria & Jasny.

Långpromenad

Här är lite bilder från när jag och mamma var på promenad med alla vovvarna i förmiddags :). Det var en härlig promenad. Blåste lite nere vid stranden, men annars var det skönt väder. Vovvarna trivdes i alla fall :).

Mami, Jason & Pinglan.


Disse i det långa gräset och luktar på något :).

















Jason badade idag igen. Fast denna gången var det bara han som ville bada :).








Disse är pigg och glad ;).


Häxa & Diesel i full fart.








Ljuvliga Häxa.


Pinglan, busen :).


Jason springer ut i havet :).




Fredag

Heej!

Fredag idag, känns underbart :).

Jag och grabbsen kom tidigt till Rydebäck idag, eftersom jag, mami och Evie skulle köra till Väla och vara där när dom öppnade.
När vi kom hit till Rydebäck gick jag och mamma en långpromenad med hundarna. Vi gick ner till stranden. Där var rätt så kyligt i förmiddags, när inte solen var framme. Som tur är är det soligt ute nu ;).

Efter promenaden körde vi till Väla och gick även en sväng på Ikea. Det blev en del shopping :). Jag köpte en rosa tröja, hundmat, chihuahua-klistermärken, leksaker till hundarna och tvättklämmor. 

Nu ska jag underhålla världens underbaraste hundar ;).

Min shopping idag :).


Syrran på Väla.


Jag inne på Väla.

The sweetest thing

Här är min minsta lillasyster Julia. Jag tycker att hon är grymt söt :). Hon är bara 12 år gammal.





Gutentag

Då var man tillbaka igen ;). Har varit hos mormor och morfar ett tag och suttit och pratat och tittat på gamla kort :). Trevligt att träffa dom, för det händer inte så där jätteofta nuförtiden. Hundarna tyckte också det var kul att hälsa på, för dom får alltid mat när vi är där ;).

Har även varit och solat nyss. Fick lite färg, så nu känner man sig lite fräschare.
Annars händer det inget speciellt idag. Niklas ringde från sitt jobb för ett tag sen och berättade att han skulle hjälpa en kille med hans bil, som skulle hinna bli klar tills imorgon. Så han kommer hem senare idag. Tror att jag och grabbarna stannar kvar i Rydebäck tills han är klar.

Slappar med en Cola och lite godis nu, medan vovvarna leker här i bakgrunden :).


Pinglan & Disse har dragkamp med en strumpa :).





Jasny sover så sött.


Disse ute i solskenet.


Sweetest Häxa.

Ösregn

Nu ösregnar det ute :(. Tradigt som bara den. Jag och hundarna som skulle gå till mormor & morfar. Det får vänta, för dom kommer inte vilja gå i regnet.
Diesel var ute i trädgården precis när det började ösregna, så han blev ganska blöt stackarn.
Nu åskade det också :(. Typiskt sommarregn det här eller?


Ösregn i trädgården i Rydebäck.





En blöt Diesel, som varit ute i regnet.

Dricka från duschen?

Mina hundar gillar att dricka från duschen på golvet, när man har duschat. Haha. Förstår inte hur dom kan tycka att det är gott att dricka där. Fast i och för sig- kan man dricka från vatten/lerpölar ute, så kan man kanske dricka vatten på golvet i duschen? :)





Torsdag

Hej hej!

Har varit ute på en liten powerwalk för en stund sen. Tråkigt att gå själv :(.
Har hunnit äta frukost också. Extra gott att äta när man varit ute och gått raskt ;).

Jag och vovvarna ska snart ut och gå en sväng. Vi ska gå inom och hälsa på mormor & morfar, som är i sitt hus i Rydebäck idag. Dom ska ju sälja sitt hus i Rydebäck och flytta till ett jättemysigt ställe i Örkelljunga. Har ju visat bilder därifrån i tidigare inlägg :).

Senare ska jag iväg och sola :). Ska bli skönt. Tycker att det är extra skönt när vädret inte är så fint. Skönast är det att sola solarium på vintern. Det är väl bara för att det är så kallt, så är det härligt att lägga sig i ett varmt solarium. Fast jag brukar dock inte sola på vintern.

Så tråkigt vädret är idag :(. Ser ut som det ska börja regna idag också. En dag kan man väl stå ut med, men fler dagar med regn vill man ju inte ha nu!


Jag och min ljuvliga Jasny.

Häxa

Lilla Häxa. Visst är hon underbart söt? Man kan inte se sig mätt på henne. Hon måste ju vara något av det sötaste som finns i chihuahuaväg, enligt mig i alla fall :). Hon är så himla gó också. 
Det enda som jag tycker är lite tråkigt med henne är att hon inte är så pigg och lekfull som våra andra chihuahuor. Hon vill gärna ligga för sig själv och ha det lugnt och skönt. En riktig myshund är vad hon är. Fast sen är det ju så också att alla hundar har olika personligheter. Häxa är väl en hund som tycker om att ha det lugnt omkring sig och bara ligga och ha det gott. Hon är ju lika underbar för det :).

Häxa, I love you.


Så vacker liten dam.

Tramsiga doggar

Myste precis i soffan med grabbarna. Dom är så busiga ikväll. Fick varsett ben, men dom ska ju tvunget ha SAMMA ben. Så håller dom på att bråka om det :). Dom är så löjliga med sånt :P. 
Tog en paus från dom och placerade mig här vid datorn, bredvid Niklas istället. Han sitter vid sin dator som är precis intill min. 

Har nyss ätit också. Blev bara mackor och yoghurt idag, för orkade inte göra någon mat :P. Blir så ibland.

Har fottat hundarna en del nu ikväll. Kolla här ska ni få se ;):

Disse tuggar ben.


Mmm...gott :).


Sen ska Jasny ha samma ben som Diesel, så drar dom i benet båda två.


Jasny får tag i Diesels ben.


Diesel blir sur på Jasny, när han tar benet från honom.


D: -Jag vill ha tillbaka mitt ben...!


Efter en stund lugnar dom sig. Kolla som Diesel ligger med benet över Jasny :).


Jasny i profil.

Boktips för chihuahuaägare

Jag tänkte ta och beställa denna --> Omslagsbild: ISBN 9789153429487, Chihuahua boken från nätet nu. Den heter Chihuahua och det är Nadja C Martinsson som har skrivit den. Boken innehåller allt som man behöver veta som chihuahuaägare och lite till. Därför tänkte jag tipsa er som äger chihuahua om denna bok. Vad jag har hört är det även den första svenska boken som handlar om chihuahua. 
För mig känns det självklart att beställa den. Vad mer kan vara så intressant att läsa om som världens minsta, underbaraste hund?! :)

Klarade oss från att bli blöta ;)

Det slutade regna till sist, så jag och grabbarna passade på att gå ut då :). Vi gick först en sväng i hagen, så att dom fick springa av sig. Sen gick vi ner i skogen till något som heter Stenbrottet. Det var en skön runda. Tur att det inte började regna under tiden vi var ute, så vi slapp bli blöta :).

När vi kom in åt grabbarna och nu håller dom på att busa och tugga ben :). Kolla in hur dom har det just nu på bilderna här nere ;).











  

Onsdag

Hej Svej!

Skönt att det är onsdag idag. Då är det inte långt kvar till helgen :).

Har städat och tvättat hela förmiddagen. Skönt att det är klart nu. Bara sista maskinen som fortfarande tvättar. Det är så grymt tråkigt att städa :(. Tycker inte alls om det. Fast det måste ju göras, om man inte vill bo i en svinstia :P. Nu är här rent och snyggt i alla fall ;).

Idag håller jag och grabbarna oss i Åvarp. Vi ska inte förflytta oss alls på hela dagen :). Bara ha det lugnt och skönt här hemma. För övrigt så ligger grabbarna och sover nu. Dom somnade när jag slutade dammsuga... haha. Svårt att sova när man hör det fruktansvärt irriterande ljudet från dammsugaren!

Det har börjat regna nu :(. Inte alls kul. Hade velat gå en skön promenad med grabbarna i skogen här nere. Fast vi får vänta tills det slutar regna, för dom tycker inte alls om att gå ut i regn. Bara gnäller och vill vända och gå tillbaka.

Har inte hunnit äta frukost än, förutom en banan och lite ostbågar :P. Tänkte ta och göra det nu.

Diesel och Pinglan fick "en knäpp" igår. Dom började helt plötsligt springa som idioter :). Kolla in dessa bilderna.. haha:






Tyvärr blev denna bilden lite suddig, men man ser ändå hur hon springer :P.

Drygt att vänta...

Väntar på att fotbollen ska börja... Det är drygt. Har inget att göra :(. Niklas kollar på något bilprogram på TV´n, som jag inte har lust att kolla på. Grabbarna sover, så jag är helt ensam :(. Får väl börja äta lite av godiset och titta i en tidning eller nåt.
Kram

Jag.


Två små blondiner :).

Små fötter

Har precis ätit och diskat :). Vi åt spagetti och köttfärsås. Det är så gott. Borde vi äta oftare, för det är väldigt sällan vi äter det faktiskt.

Sitter här med båda grabbarna i knäet nu. Diesel tuggar ben och Jasny vilar :).

Vi var ju iväg och handlade innan. Köpte massor med godis, choklad och ostbågar till fotbollen ikväll :). Gott.

Ska kolla lite kläder på nätet nu. Har fått massor med rabatter från olika klädkedjor, så ska kika runt lite. Fast behöver inte något, så är egentligen ganska onödigt och beställa något då. Fast något litet kanske :). Ett par sommarskor behöver jag faktiskt. Ska se om jag hittar några fina, som är små. Jag har nämligen bara storlek 35 i skor :). Kan till och med handla på barnavdelningen, så blir det billigare ;).

Ha en trevlig kväll! Glöm inte fotbollen ikväll :). Det är ju trots allt Sverige som spelar.


Bus-Diesel :).


Min älskling.


Sötaste vovven.


Underbara, underbara Jasny.


Jasny. Tyvärr kom inte hela öronen med på bilden :(.

Skogen

Vi har precis kommit hem från skogen med alla hundarna :). Det började inte regna som tur var! Härligt att komma ut en runda i skogen. Det är helt annan luft där och man kopplar av när man går i skog tycker jag.
Hundarna är helt slut nu. Dom ligger och vilar hela högen. Vi gick ju en lång runda, så förstår att dom är trötta.

Ikväll är det fotboll på TV. Sverige ska möta Grekland. Det får man inte missa :). Jag och Niklas ska iväg och handla sen när han kommit hem från jobb. Då ska jag passa på att köpa godis, som man kan ha under matchen :).

Nu är det fika som gäller :).


Bilder från skogen idag:



Jag och alla doggarna.





Här luktar det gott ;).


Evie och vovvarna.


Diesel & Häxa.


Snygga Diesel.





Jason var olydig och sprang ner och badade i bäcken.





Häxa päxa :).


Jasny & Pinglan var glada :).


Disse, lilleman.





Fyra vavvor.




Tisdag

Godmorgon!

Har precis vaknat. Grabbarna ligger fortfarande och sover. Dom är alltid så sega på morgnarna. Ska snart väcka dom, för vi ska köra till Rydebäck. Igår pratade jag och syrran om att vi nog skulle köra till en skog idag med hundarna och promenera :). Fast jag tycker att det ser lite mulet ut nu. Hoppas att det inte börjar regna!

Igår kväll blev det en kväll framför TV´n. Vi kollade på Two and a half men, som är riktigt roligt ;). Dom har alltid så sjuka kommentarer i det programmet.

Nä, nu ska jag ta och väcka sjusovarna och gå ut med dom, så att dom får kissa innan vi kör :).


Häxa, lilla sweetheart.


Diesel & Pinglan är så busiga tillsammans :).





Jasny, my man.


Coca Cola- livets dryck

Finns det något godare att dricka än iskall Cola?! Inte enligt mig i alla fall :). Jag har haft lite ont i huvudet och varit slö idag. Nu när jag kom hem tog jag en Cola och blev genast mycket piggare :). Jag är ju säkerligen beroende av Coca Cola. Kan vara därför jag blir trött när jag inte får det i mig. Jag känner ett sug efter det enda tills jag får det i mig. Har inte druckit någon Cola på hela dagen förän nu.

Tänkte ta lite glass nu också och kolla vad där är på TV ikväll :).


Jag och min prins Diesel.





Jag och godingen Jasny.


Är inte jag och Jasny lika? Har fått höra det i alla fall :).

Glader

Idag är jag så härligt glad. Vet inte varför. Känner mig bara glad och lycklig :). Visst är det underbart när man är glad?




Strandrundan

Här är bilderna från strandrundan idag. Blev en väldans massa bilder. Fast jag tycker bara det är kul med mycket bilder, så hoppas att ni också tycker det ;).

Diesel & Jason, plus lite av Jasnys svans ;).


Syrran och vovvarna.





Diesel & Jasny busar.


Evie och Jason :).











Jasny kommer springandes.


Prinsen :).


Grabbarna bus ;).


Diesel springer som en galning :).


Varmt och skönt i sanden.


Jason badar.


Grabbarna på väg ut i havet.


Jasny badar.


Diesel i vattnet.


Diesel badar.


Måndag

Hej på Er!

Allt bra idag? Här är det kanon.

Jag och syrran har precis varit ute på en underbar runda med hundarna. Vi har varit nere vid stranden och vovvarna badade :). Självklart hade jag kameran med ;). Ska strax lägga upp bilderna.

Förresten jag tycker att min nya kamera verkar fungera bra. Där är bra zoom på den och bilderna blir bra.

Innan vi gick med hundarna tog vi en powerwalk. Det var härligt idag. Lagom varmt och blåste lite. Är bara jobbigt och gå när det är för varmt. Fast idag var det perfekt :).

Resten av dagen ska jag nog bara slappa. Umgås med syrran och vovvarna :).

Little me.

Läggdags

Nu är det snart läggdags för oss. Niklas och Diesel ligger och kollar på fotbollen (Tyskand-Polen). Så efter den matchen ska vi krypa till sängs.

Gonatt!

Niklas och Diesel kollar fotboll :).







Goa grabbar


Jasny myser...


...men somnar snabbt.


Är det ett tecken på att han har busat massvis med sin "lillebror"? :) Eller är han bara allmänt trött? Jag tror på det första alternativet :). Grabbarna har nämligen haft fullt med bus här nu i eftermiddag.

Såhär ser det ut i mitt knä nu:


En till liten prins som är trött efter massor med bus. Goa grabbar är vad dom är :).

Äntligen...

...har jag en egen digitalkamera! Jag och Niklas körde ut till Elgiganten innan och så köpte jag min lilla kamera ;). Det blev den som jag berättade att jag fastnat för. Samsung P800 heter den. Den är dessutom rosa, vilket är ett stort plus, eftersom jag är så förälskad i rosa färg :). Har inte provat den än, därför att den ligger på laddning och ska göra det i något dygn. Så vet inte om den är bra, men det får man ju verkligen hoppas :).

Först när vi kom hem och jag öppnade kartongen med kameran, så upptäckte jag att den inte var rosa, utan svart. Jag blev riktigt sur, eftersom det var i rosa jag ville ha den! Så jag körde tillbaka och bytade den till en rosa. Tur att dom hade den kvar i den färgen... :)

Jag och grabbarna har precis kommit in. Vi har varit ute en stund i hagen idag också. Skönt att koppla av lite i den härliga naturen och solen. Har hört att det ska bli sämre väder nu i veckan, så man får ju passa på att njuta nu.

Nu ska vi fika. Bulle med bulle och Tom & Jerry-kex :). Vet ni vad bulle med bulle är förresten? Om inte, så är det en fralla som man delar på mitten och lägger en chokladboll i ;). Det är sjukt gott.


Här är min nya lilla skönhet ;).

Rosa & glans

Kolla in färgen på mina naglar, som jag målade innan. Ljus, glansig rosa. Tycker att den är så fin nu till sommaren. Rosa och glansigt är en bra kombination ;). Det kan väl inte bli bättre? :)

Diesels nos kom med på denna bilden...haha.




Söndag

Trist att det är söndag idag. Önskar att det hade varit fredag.
Har nyss varit ute med vovvarna, som ligger och vilar nu igen.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Tar dagen som den kommer helt enkelt. Vädret är lika strålande idag som det har varit dom senaste dagarna :).

Nu ska jag äta frukost och sen måla naglarna ;). Be back later.


Vackra blommor, som vi har här utanför:














Grillning

Nu håller Niklas på att tända grillen ;). Jag ska strax börja fixa med maten här inne. Vi ska grilla flintastek och ha nypotatis, sallad och dressing till.

Sitter och tittar på digitalkameror. Har hittat en som jag har fastnat för på Elgiganten. Fast jag är inte säker än. Ska antagligen åka dit någon dag i veckan och titta på kamerorna ;).

Grabbarna ligger och vilar. Har dom gjort några timmar nu. Dom blev trötta efter att vi varit ute i solen.


Fina Jason.


Diesel vill komma upp i soffan :).

Vilken underbar dag!

Så härligt vi har haft det, jag, Niklas och vovvarna :). Tog med oss filt, kuddar, lite dricka, bullar, vatten och mat till hundarna och kamera såklart ;). Vi la oss i den mysiga hagen här utanför och bara njöt av solen och värmen.
Perfekt för hundarna också- dom kunde springa och busa hur mycket dom ville, plus att där var ett träd precis bredvid oss, som gjorde så där blev skugga. Dom gick och la sig där imellanåt.

Vi har även hunnit med att handla lite inför kvällen ;). Handlade flintastek, nypotatis, dressing, chips, glass m.m.
Ikväll blir det grillning och fotboll på TV som gäller. Känns bra att vi har laddat upp med snacks :P. Har ju även massor med Cola, så det kan inte bli bättre :).

Nä, nu ska jag ta och lägga upp bilderna från idag. Tyvärr ville inte Niklas vara med på bild :(. Han blev kinkig varje gång jag tog fram kameran, för att försöka fotta honom.


Här låg vi.


Disse, min älskling.


Grabbarna äter och dricker i solen.


Diesel solar.


Disse kommer bärande på en pinne.





Spanar :).


En springande Diesel.


Jasny tyckte att det var varmt.





Vackra, älskade Jasny.


Vacker Vildros.





Fått lite färg i ansiktet idag :).


Trötta grabbar, efter en dag i solen.


Lördag

Hejsan Svejsan!

Hur är det med er idag? Här är det bara bra. Varmt som bara den ;).
Vaknade vid kl 10.00 idag också. Skönt att sova ut.

Jag och hundarna är ensamma nu. Niklas har kört iväg för att lämna en bil, som han har lånat. Fast han är nog strax tillbaka. Vi ska antagligen ut i solen en stund när han är tillbaka. Lägger nog oss någonstans med hundarna och lite pick-nick :). Härligt. Måste bara se till så att där finns skugga också, så att hundarna kan lägga sig där när dom känner för det :). Kommer att lägga upp bilder senare ;).

Ikväll börjar fotbolls-EM! Vi ska självklart se matcherna. Synd att det inte är Sverige som spelar, fast det gör dom ju på tisdag. Vi ska iväg sen och köpa lite chips och snacks tills ikväll ;).


Jasny, mitt hjärta.


Disse myser i buren.

Kvällsplaner

Nu har vi varit och fikat i Rydebäck. Trevligt var det.
Pappa fick ju sin present också, från mig och Niklas. Det var två flak öl ;). Han blev glad :). Nu har han beer, som räcker ett bra tag fram över.

Vad händer annars ikväll? :) Vi ska inte göra något särskilt vad jag vet. Ska äta pizza lite senare. Har checkat in vad där är på TV´n ikväll också. Där är en del bra filmer, så blir nog att vi kollar på någon av dom.

Niklas kom hem ganska fort från jobbet. Det tog nog inte mer än 2 timmar. Skönt. Jag och grabbarna var ute en stund i solen när han jobbade.

Ha en underbar kväll gott folk! :)


Bilder från idag:



Springande pojkar.


Disse tuggar på något.








Busig Diesel.





Jasny glassar i solen.





Stilig kille.


Jag solade en liten stund.


Lite brun är jag i alla fall ;).











Shopping

Förresten här är en bild på det jag köpte på min och mamis lilla shopping-runda.
Nu ska jag diska! Har inte gjort det än. Haha.



Rosa linne: H&M 49,50 kr

Svart linne: H&M 49, 50 kr

Leggins: H&M 29, 50 kr

Svart hårklämma: H&M 9, 50 kr

Inpackning: Frisyrmakarna 339 kr

Coca Cola-flak: AG´s 98 spänn :P haha.

Diskning på g

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Fast är väldigt trött efter gårdagen, så orkar inte göra så mycket heller.

Vi körde ifrån festen vid ca kl 22.30. Körde till Rydebäck och hämtade grabbarna, som blev överlyckliga när vi kom :). Det var ömsesidigt, för även jag blev superglad när jag fick träffa mina grabbs igen.
När vi kom hem kollade vi på TV och hade det mysigt. Fast vi la oss väldigt sent. Tror klockan var 02.00-02.30 på natten...

Grabbarna ligger och vilar sig nu. Diesel är här i mitt knä och Jasny ligger i buren.

Kom precis på att vi har massor med disk från igår och förgår, som inte är diskat än. Slarvigt av oss :P. Jag får ta tag i det nu och diska upp! Tråkigt, men måste göras.


Min vackra syster Evelina.

Fredag

Hej hej!

Skönt med fredag idag :). Vaknade vid 10.00 och gick ut med hundarna. Sen åt jag en god frukost. Vaniljyoghurt och mackor.

Niklas har kört iväg för att jobba någon eller några timmar. Han visste inte hur lång tid det skulle ta. Han jobbar som bilmekaniker. Egentligen är han ledig idag, men så ringde någon från hans jobb igår och frågade om han inte kunde komma och försöka hitta ett fel på en bil idag. Hoppas att han hittar det snabbt :).

Idag ska vi till mamma & pappa och fika. Vi har inte bestämt när vi ska komma än. Jag och Niklas ska även ha med vår present till pappa. Han fyllde ju år i onsdags, men vi ville ge vår present tillsammans. Därför bestämde vi med mami att vi kunde komma och fika idag :).

Igår kväll var vi ju på studentfest. Det var ingen höjdare varken från min eller Niklas sida. Fast ingen av oss drack ju, plus att vi inte kände någon där. Då blir det ju inte kul heller. Klart det hade varit lättare om vi också hade druckit, för alla andra var ju fulla och glada. Fast vi kände att vi ville köra själva, så att vi kunde köra hem när vi ville.

Nu ska jag ta mig en Cola och pussa på mina goa vovvar ;).


Så här såg jag ut igår på studentfesten.

Flowers


Kolla vilka vackra solrosor pappa fick igår när han fyllde år av mami :).
image401


image402


Jag kröp omkring i gräset, för att ta dessa bilderna :). Lite av Diesel råkade komma med på
den ena bilden :P. Är i alla fall nöjd med bilderna ;).
image403


image404


image405

Hundarna i mitt hjärta

Har suttit ute i trädgården en liten stund. Satt faktiskt i solen, men orkade inte sitta där så länge. Satt där i någon kvart :). Det blir alldeles för varmt om man sitter där länge. Jag vill kunna bada om jag ska sitta och sola.

Nu ska jag gå och ta en dusch tänkte jag.


Jasny i profil.
image392

Diesel, den underbara.
image393

Pinglan är en goding.
image394

Häxa är riktigt sockersöööt :).
image395

Jason.
image398

Jasny ligger och tuggar på ett ben, som Diesel är väldigt sugen på :).
image396

Fina killar.
image397

Älskling 1.
image399

Älskling 2.
image400

I am back!

Då var man hemma från Väla :). Blev en del shoppande. Mami köpte mest, fast även jag köpte en hel del; bland annat inpackning till håret, två linnen, leggins och ett STORT flak Cola ;).

Jag vet ingen hund som blir så glad som Diesel när man kommer hem. Han studsar rundor och slickar på en som bara den. Svansen viftar han på hela tiden :). Han är så underbar kan ni tro. En så go och glad hund.

Igår kväll städade jag hela lägenheten, medan Niklas tvättade min bil. Det gick rätt fort att städa igår. Var kanske inte så där väldigt noggrann som jag brukar vara när jag städar :). Haha.
Sen kollade vi på en riktigt bra film. Tror att den hette "Men of honor", om jag inte minns fel. Sjukt bra var den i alla fall. Den kan jag verkligen rekomendera.

Ikväll ska jag och Niklas på studentfest. Grabbarna får vara i Rydebäck när vi är iväg. Tur att deras "mormor och morfar" ställer upp att passa dom ;). Fast tjejerna och Jason tycker ju också att det är så himla kul när Jasny och Diesel är hos dom.

Nu ska jag ta och fika lite :).


Pappa och några tiggande hundar (alla utom Pinglan är där). Jag tog detta fottot innan vi sagt
till hundarna att dom inte får tigga :P.

image387

Evie och Jasny.
image388
                                                                                                                             


Torsdag

Hejsan!

Idag är det torsdag, men känns som fredag. Kanske känns det så bara för att det är en röd dag imorgon :).

Jag och grabbarna kom hit tidigt till Rydebäck idag. När vi kom hit åt vi frukost. Sen gick jag och mamma en skön promenad med doggarna.

Jag och mami ska köra ut en sväng till Väla nu, så jag återkommer lite senare ;).

Maria.
image384

Maria och grabbarna.
image386

Lyckligt lottad

Jag kan verkligen skatta mig lycklig som har så här fina, underbara, goa och fantastiska hundar. Det finns ingenting i hela världen som kan ta deras plats hos mig. Dom är det värdefullaste jag har, min livsglädje.
När jag ser att dom mår bra och är glada blir jag också glad.

Älskar er obeskrivligt mycket!
image381

Finaste hundarna.
image382

Vad hade jag gjort utan er?
image383


Sessan

Kolla in denna bilden på vår katt Sessan. Haha. Hon jäspar, men det ser så himla roligt ut :).

image380

Onsdag

Hej på Er!

Vaknade ca klockan 7.45 idag. Gick ut med grabbarna och sen tog jag en powerwalk. Jag började gå klockan 9.00 och tyckte att det var för varmt för att gå då. Men eftersom jag hade börjat gå, så var det ju lika bra att fortsätta :). Var helt slut när jag kom hem sen...

Vad händer idag? För min del händer det väl inte så där jättemycket. Ska iväg och sola senare. Tänkte ta och lägga mig i trädgården och slappa en stund också. Fast jag håller mig i skuggan :). Är så skönt att ligga där med tidningar, dricka och glass och alla hundarna såklart ;).

Pappa fyller år idag :). GRATTIS pappa!!
Han har inte fått sin present från mig och Niklas än, så kan tyvärr inte berätta vad det är.

Lilla vackra Häxa.
image378

En trött Häxi :).
image379

Slöa är vi hela högen

Pallar inte vara ute när det är såhär varmt. Trots att det blåser idag, så är det ändå varmt nu. Hundarna orkar visst inte heller vara ute. Dom ligger inomhus hela högen. Diesel ligger dock på en liten solplätt (här inne) :).

Har hört att det skulle bli fint väder hela veckan. Det är ju kul för dom som tar studenten =).
Jag och Niklas är bjudna på studentfest på torsdag förresten. Det är till Niklas familjs kompisars barn. Hängde ni med?... :P haha.

Bjuder på lite trevliga bilder:

Häxa och Diesel tar en paus från solen :).
image370

Disse ligger och spanar ut över trädgården.
image371


image373

Diesel är snygg.
image374

Vacker prins in the garden.
image372

Pinglan har lagt sig längst in i buren :).
image375

Vackert från trädgården.
image376


image377

Slingat och klart ;)

Som ni vet, så hjälpte ju min mamma mig att slinga min utväxt igår. Det blev faktiskt jättebra. Är mycket nöjd :).
Har blekt utväxten själv de senaste gångerna, fast då har jag helblonderat den. Fast nu kände jag att jag ville ha slingad utväxt istället, och det är ju lite svårt att göra det på sig själv :). Speciellt när håret redan är helblonderat.
Tycker att resultatet blir mycket snyggare med slingor. Utväxten syns ju inte lika mycket heller, som när man helblonderar håret.

Det som är tradigt med blekning är att det sliter extremt mycket på håret. Det är den typ av färgning som sliter allra mest. Det gäller att man använder bra produkter när man bleker håret. Jag kan mina grejer, eftersom jag har gått 1 år på frisörprogrammet och även är väldigt intresserad av hår :).

Här har ni resultatet före och efter slingningen:

Före:

image365

Efter:

image366


image367


image368

Tisdag

Hejsan!

Befinner mig just nu i Rydebäck. Körde hit tidigt idag, eftersom jag hade tänkt att ta en powerwalk idag också. Fast jag var så himla trött, så la mig och vilade istället med alla vavvorna. Det är så sjukt mysigt att sova med alla hundarna.
Vi vaknade av att mormor & morfar kom och knackade på dörren. Morfar skulle fixa en grej i trädgården. Fast det var inte länge dom stannade. Skulle visst iväg sen.

Har precis varit ute med doggsen på promenad. Tycker det är skönt att det blåser lite idag. Det tycker nog hundarna också ;).

Idag har jag ingenting alls planerat. Ganska skönt faktiskt, speciellt när man är såhär trött som jag är idag. Känner mig helt slö i kroppen och huvudet hänger inte med riktigt.

Nu ska jag ta mig något att äta. Är hungrig som en gnu :P.


Jasny myser hos mig :).
image363

Diesel poserar ;).
image364

Förbannad

Har ni hört om hunden som kokade ihjäl i en bil i helgen, medan hussen shoppade? Om inte så kan ni läsa om det här:  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2590420.ab 

Hunden lämnades ensam i två timmar i bilen, och det var 25 grader ute. En hund som stängs in i en varm bil dör på 30 minuter.
Det är helt sjuk att man kan vara så dum i huvudet att man låter sin hund vara instängd i bilen när det är såhär varmt! Det är djurplågeri! Sånna människor som gör såhär mot sina djur borde skjutas. Eller ännu värre- dom borde dödas långsamt.

Jag blir så förbannad av att höra att sånt här händer. Det är bättre att låta hunden stanna hemma än att sitta instängd i en varm bil, som kan leda till döden!


image362

Myspys

Har precis legat ute i trädgården (fast i skuggan) en stund. Låg och läste lite och fottade mina små gryn :).
Nu ska jag ta något att äta. Funderar på om jag ska ta hundarna på en promenad snart, eller om jag ska låt bli? Det är ju så himla varmt nu, så får kanske göra det senare istället.

Väntar på att mamma ska komma hem, så att hon kan hjälpa mig med håret... :)


Jasny kisar mot solens strålar.
image355

Disse, charmören :).
image356

Häxi päxi in the gras.
image357

Pinglan ville vara i skuggan en stund.
image358

Varma hundar.
image359

Kisande dogs i solskenet.
image360

Me and my love

Här är jag och Niklas på julbord på en båt i julas. Tycker att det passar att lägga upp denna bilden här nu, när det precis har blivit sommar ;P. Nä men skämtosido, tycker att det är en rätt bra bild på oss :).

image354

Värme

Gud så hett det är idag. Känns nästan som det är varmare än igår? Tycker att det blåste mer igår i alla fall :).
Ska snart ut i trädgården och lägga mig i skuggan med filt, saft (har ingen Cola just nu), tidningar och hundar ;). Skönt att koppla av bara njuta av att sommaren faktiskt äntligen är här!...


Diesel 12 veckor.
image352

Snyggingen 15 veckor.
image351

Heta killen 16 veckor ;).
image353

Måndag

Goddagens!

Allt bra med er idag? Här är det prima ;).
Är i Rydebäck nu. Kom hit tidigt idag, bara för att jag skulle ut på en liten powerwalk på morgonen, innan det blev för varmt. Syrran hängde också på. Hon började senare idag, vilket jag inte visste. Så det var trevligt med sällskap. Tycker att det är så tråkigt att powerwalka helt ensam.

Jasny ligger här hos mig nu. Han är sjukt sällskaplig. Går efter mig var jag än går. Han vill vara där man är  hela tiden. Han är så trogen den hunden... :)
Pinglan ligger i sin korg och vilar nu. Jason ligger också här inne för tillfället. Han brukar gå ut och lägga sig i skuggan i mellan åt :). När han känner för det lägger han sig i solen istället.
Häxa och Diesel är soldyrkarna nummer 1. Dom ligger ute i trädgården och njuter i solen.

Senare i eftermiddag ska mami hjälpa mig att slinga mitt hår. Har så stor utväxt nu. Jag riktigt hatar utväxt, så måste få bort den illa kvickt.


Diesel, my boy :).
image350

Doglife


Två trötta prinsar, efter mycket bus, bad och långpromenad i solen.

image349

Härliga sommar

Lite sommarbilder:

Pappa, Evie och jag sommaren 2006.
image343

Liseberg är sommar!
image344

Jag och Carina en grillkväll sommaren 2006.
image345

Kennelträff hos Gunilla Ryhle juli 2006.
image347

Jag & Jasny på kennelträffen.
image346

Jason & Jasny sommaren 2006.
image348

Söndag

Hej i värmen!

Gud så varmt det är idag. Har hört att det ska bli ännu varmare imorgon... Tur att det blåser lite, annars hade det varit alldeles för varmt.

Sitter och äter Ben & Jerry-glass och dricker Cola nu. Jag och Niklas har varit iväg på en lång runda med hundarna. Niklas hade även med sig sina föräldrars hund Irja. Vi gick upp på åsen till ett fint ställe, som heter Stenbrottet. Där finns en mysig liten sjö, som hundarna badade i. Irja är tokig i att bada, så hon sprang i med en gång.
Jasny brukar vara försiktig när det gäller vatten annars, men idag gick han också i med en gång. Fast han gick bara i så han doppade benen. Jag tog lite vatten på både Jasny och Diesel, så att dom fick svalka sig lite.

Efter att vi ätit frukost idag körde vi ut en runda. Körde bland annat till Väla en snabbis, så att Niklas kunde hämta sin mobil, som han lämnat på lagning tidigare. Jag passade på att köpa en glass på Mac donald´s ;).

Funderar på om vi ska grilla ikväll. Men vi får se :).


Grabbarna bus ;).
image342

RSS 2.0