Onyttigt går alltid ner :)


Hejsan!

Åhh, vad jag hade velat vara frisk nu... Det är helg och ledighet. Hur som helst sitter jag här och äter chips och dricker cola. Mums. Jag kan äta onyttigt fast jag är sjuk och tur är väl det :). Annars hade helgen blivit väldigt tradig.

Niklas och Björn är iväg och fixar med en bil medan jag och Evie tar det lugnt tillsammans med hundarna i Rydebäck. Vi har nyss varit ute på promenad och då var även Martin med.

Kvällens planer vet jag ingenting om än så länge. Fast jag tror inte att vi gör något ansträngande, eftersom jag är sjuk...

Trevlig helg!






Lite nytt till doggsen


Hejsan!

Influensan håller i sig- vi är fortfarande sjuka. Däremot måste jag säga att jag känner mig lite bättre idag än vad jag gjorde igår. Skönt, då går det förmodligen åt rätt håll :). Fast man får väl räkna med att man kommer att känna sig trött i kroppen drygt en vecka till...

Jag har precis tagit mig en dusch, vilket jag inte har orkat det andra dagarna. Nu känner jag mig fräschare och lite piggare.
Om en stund ska jag och mami köra till Foderboden och inhandla lite nytt till doggsen. Vi får se vad det blir :).

Ha en underbar fredag!




Hemska händelse


Hejsan!

Jag har gått och blivit sjuk. Har hög feber, hosta, ont i halsen och är väldigt förkyld. Troligen är det någon influensa. Det är inte kul alls :(. Jag vill inte vara sjuk nu till helgen när man är ledig... :(

Jag var i skolan igår, men skulle inte ha åkt dit... På tåget hem höll jag nästan på att svimma, blev illamående och febern kom snabbt upp i temp på mig. Jag skakade i hela kroppen och frös så att naglarna blev alldeles blåa och känseln försvann i händerna. Jag kunde inte ens ta upp mina vantar från väskan, för att jag skakade så mycket. Detta är något av det värsta jag har varit med om... Är glad att jag lyckades ta mig hem i alla fall.

Direkt när jag kom hem igår gick jag och la mig. Låg och frös och skakade en stund i sängen innan alvedonen börjat verka. Jag var sängliggande nästan hela kvällen.

Idag känner jag mig näst intill lika dålig, så har stannat hemma från skolan. Imorgon är vi lediga, så då missar jag inget.

För övrigt så går jag på coca cola, drickyoghurt och ipren-tabletter nu när jag är sjuk :). Fast cola är ju ingen nyhet att jag dricker :P.

Ha det gott!

Diesel & Pinglan.



Puppisar


Visst syns det att denna lilla Pinglan är med valpar?! :)



Hon beräknas valpa vecka 8. Det ska bli så spännande och jag längtar efter att få pussa på de små kommande grynen...


Ledig :)


Hejsan!

Idag är jag ledig :). Underbart! Jag vaknade kl 9.15 och släppte ut hundarna. Därefter körde jag till Hemköp och köpte frallor, cola, choklad och lite mat till mamma. Det blev en god frukost när jag kom tillbaka kan jag säga :).

Snart ska jag ut på promenad med hundarna och resten av dagen ska jag bara njuta av att vara ledig och inte ha några krav på mig.

 Jag gissar på att kvällen blir lugn och skön och att vi kommer infinna oss i soffan större delen av kvällen ;).

Hava a nice day!


 
     

En lång och långsam dag


Godafton!

Vilken lång dag det har varit idag. Jag var inte hemma förän kl 17.30... Vi skulle egentligen ha slutat kl 17.00, men fick sluta en timme tidigare som tur var :). Annars hade jag inte varit hemma förän kl 18:30. 
Dessutom har tiden gått väldigt långsamt idag och det är ju aldrig kul...

När jag kom hem åt jag och sen la jag mig på sängen med alla vavvorna och vilade en stund. Skönt efter en lång och tråkig dag.

Nu ska vi krypa till kojs, men jag återkommer imorgon!

Gonatt!


En riktig slappedag


Just nu kollar vi på film, äter daimglass och dricker cola. Mysigt och smarrigt ;).
Idag har vi inte gjort många knop. Har slappat i princip HELA dagen. Enda gången vi har förflyttat oss är när vi var och handlade och när vi gått ut med hundarna.  

Imorgon har jag en lååång dag i skolan. Slutar kl 17.00 och det känns väldigt trist :(. Hoppas att dagen går någorlunda fort i alla fall.

Kram


Slöheterna


Hejsan!

Vilken seg dag det är! Fast ibland är söndagar väldigt sega och tråkiga....

Vi gick upp kl 10.00 i förmiddags, klädde på oss och gick ut med doggsen. Sedan körde vi och handlade nybakade frallor på bageriet och sen vidare till Maxi där vi handlade lite påfyllning till kylen ;).

Hela eftermiddagen har vi bara slappat framför TV´n. Först tittade vi på lite olika hundprogram, bland annat " Mannen som talar med hundar ". Sjukt bra program måste jag säga. Där var några chihuahuor med i ett av programen. När de skällde så spärrade Lime upp öronen, pep och gick till dörren. Han trodde nog att det var någon hund där ute. Såg himla roligt ut :).

Senare ska vi beställa pizza och slappa ännu mer. haha. Vi är så slöa båda två idag, så vi orkar inte göra mycket mer.

Hoppas att ni har en bra söndag!

Häxa & Jasny.  ♥



Nu är vi här


Niklas darling lämnade mig och hundarna i Rydebäck för en stund sedan och körde därefter vidare till sitt jobb, där mötet väntade. Tråkigt med möte på en lördag...
Jag och mami ska strax börja på kvällsmaten och sen händer det nog inget särskilt.

Niklas, jag och hundarna var ute på långpromenad innan. Vi gick inne i skogen och hundarna fick springa lösa, vilket alltid är poppis :).
Senare ikväll ska vi kolla på film och bara myyyysa. 

Trevlig kväll!


En underbar kväll


Hejsan!

Vilken trevlig och rolig kväll vi hade igår tillsammans med Martin, Josse, Evie och Björn. Det började med att vi körde och hyrde film och handlade gottis och sedan vidare till Mc donald´s för att äta. När klockan närmade sig 20.00 begav vi oss mot bowlingen. Det var riktig roligt :).

Därefter körde vi hemåt igen och tittade på filmen som vi hyrt och proppade i oss chips, godis och läsk. Mumma.
Strax efter att filmen var slut körde jag, Niklas och doggsen hem och myste vidare :).

Idag har vi inga planer alls. Niklas ska på möte på sitt jobb senare och under tiden ska jag umgås med familjen och hundarna.

Hoppas att ni får en fin lördag!

Jag igår :).


Josse fixar till sig i bakgrunden ;).



Bästa fredag


Hej på er!

Jag, mami och vavvorna har precis kommit hem. För det första har vi varit hos vetrinären med Häxa och Lime. Häxa blev vaccinerad och på Lime togs det ett blodprov för att se om hans rabiesspruta har gett någon verkan. Dock tar det några veckor tills vi får veta resultatet.

Därefter körde vi en runda till Gunilla Ryhle på Honey Paj´s och hälsade på. Det blev en god fika, massa hund-prat, titta på valparna samt lite " ståbilds-fotografering " :).
På hemvägen körde vi inom Maxi där jag sprang in för att handla ett flak cola och lite choklad ;).

Det vankas en kul och trevlig kväll. Vi ska nämligen iväg och bowla med Martin & Josse och Evie & Björn. Det ska bli jätteroligt :). Innan bowlingen ska vi äta tillsammans och efteråt ska vi kolla på film. Nice.

T r e v l i g   h e l g  !

Pinglan & Lime-
  b l o n d i n e r n a  :).





Då var det klart


Nu är städningen äntligen klar och här doftar rent och fräscht. Vi fick även undan julpyntet och lite ren tvätt ;).
Jag har ont i magen, men kan inte förstå varför?... Hoppas att det går över illa kvickt. Ska lägga mig i soffan nu hos Niklas och hundarna och vila en stund.

Kram


Hundparty ;)


Hejsan!

Jag sitter här och slappar med en cola och njuter av att vara ledig. Alla hundarna ligger i sängen här bakom mig och tuggar på varsitt ben :). Det är så mysigt att ta hand om alla hundarna och bara vara med dom.
Vi har precis kommit in från en långpromenad. Rätt som det var när vi var ute och gick så tittade solen fram. Härligt! Dock är den inte framme nu längre.

Ikväll ska jag och Niklas städa samt plocka undan julpyntet. Vi har nämligen inte gjort det än. haha. Städa gjorde vi däremot förra veckan, fast nu är där lika smutsigt igen.

Nä, nu ska jag ta och klicka hem ett supersnyggt linne och sen ta en god eftermiddagsfika :).

T r e v l i g   t o r s d a g  !

Alla ljuvliga hundarna förutom Jason, som ligger i köket och vilar.









Helsingborg


Hejsan!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en dag på Helsingborgs stadsbibliotek. Jag och de andra i gruppen har suttit där och skrivit på vårt reportage om ekologi/hälsa. Alla i gruppen är från Helsingborg, så därför bestämde vi oss för att träffas där istället. Skönt att slippa åka enda ner till Malmö för en gångs skull.

Imorgon är jag ledig! Skönt som attan :). Jag har inga planer för dagen mer än att jag ska ta hand om mina vovvisar, mamis tjejer plus Jason och syrrans Kelli. Det gillar jag starkt :).

Nu ska jag ta en cola och surfa runt lite på nätet innan det blir dags för mig och grabbsen att köra hem till Åvarp :).

Älskling 1, älskling 2 och älskling 3 ;).  ♥  ♥  ♥



Promenix


Då var jag och doggarna tillbaka från promenixen :). Vi gick en ganska lång runda ner om stranden.
Om en stund ska jag plugga lite inför arbetet om ekologi/hälsa, som vi ska börja skriva på imorgon. Först ska jag ta något att äta och slappa lite.

Diesel 10 veckor.  ♥



Myshundar


En gammal bild på Jason, Jasny och Häxa :).




At home


Hejsan!

Jag har varit hemma från skolan idag. Skulle haft en föreläsning mellan kl 9.15 - 12.00, fast jag tyckte inte att det var lönt att åka dit idag. Det var nämligen en onödig föreläsning där de skulle tas upp sådant som vi redan pratat om. Jag hade klätt på mig och gjort mig i ordning för att bege mig till skolan, men ångrade mig i sista sekunden.

Istället har jag varit ytterliggare en gång på Väla i förmiddags :). Köpte mig en riktigt snygg kjol och en mysdress. Jag hade pengar kvar på mitt presentkort som jag ville utnyttja ;). Fast nu är dom tyvärr slut.

Nu ska jag och doggisarna ut och traska en runda. Det är inte minusgrader just nu, så det blir nog en ganska lång runda. För övrigt så ska grabbsen och jag sova i Rydebäck inatt. Mys, mys.




Journalistik


Hejsan!

Halva dagen idag har jag tillbringat tiden i skolan. Dagen började med en föreläsning om journalistik, vilket är väldigt spännande och intressant enligt mig. Därefter träffades vi med grupperna och började planera veckans arbete, som innebär att vi ska skriva ett reportage med bland annat innehållande intervju. Alla grupperna har fått olika teman att skriva om. Min grupp har ekologi/hälsa. Det är ett roligt ämne.

När jag kom hem från skolan tog jag och grabbsen en promenad. Sen körde jag och Niklas och handlade mat samt pantade en väldans massa läsk-flaskor och burkar. Det är all colan... haha.

Vi har nyligen ätit kvällsmat och resten av kvällen ska vi bara koppla av i soffan och äta chokladpudding :). Yammie.

Trevlig kväll!

Puss på dig goding!  ♥



En liten rosenknopp


Jag ÄLSKAR denna bilden på Diesel. Han har så otroligt vackert huvud!  ♥




Trist dag


Hej på er!

Idag vaknade vi väldigt sent. Närmare bestämt kl 11.30. Det var väldigt länge sedan vi sov så länge. Nu känns det som man är utvilad i alla fall. haha.
Vilken tradig dag det är idag :(. Jag vet inte varför, men det är inte kul alls. Vädret är ju också riktigt trist.

Det har inte hänt särskilt mycket idag. Vi har mest tagit det lugnt och tittat på film. Förutom det har vi tagit en promenad nere i skogen med hundarna. Vi släppte dom lösa så att dom fick springa och busa hur mycket dom ville :).

Imorgon ska jag till skolan. Det var ett tag sedan jag var där, eftersom vi har haft hemtenta. Vi ska påbörja en ny kurs imorgon. Det ska bli intressant att se vad den innehåller.

Ha en skön kväll!

Grabbsen ligger och myser.







Lördag


Hejsan!


Festen igårkväll var superkul. Det blev en hel del snapsar och groggar. Mår dock inte lika bra idag, men det är sånt man får ta. Jag mår lite illa och har huvudvärk, med andra ord baksmälla :P. haha.

Idag blir det bara lugnt för hela slanten. Vi ska äta pizza och slappa hela dagen och kvällen. Det känns som att man inte orkar göra mycket annat efter gårdagkvällens bravader. Ska dock ut på promenad med hundarna snart. Det orkar man alltid :). Dessutom är det skönt med frisk luft när man är lite illamående.

Nu ska jag mysa med Niklas och hundarna i soffan :).


Ha en bra dag gott folk!

Evie och jag på festen.





Festligt


Nu är jag hemkommen från Väla. Det blev ytterliggare ett par leggings... Fast dessa var riktigt festliga! :) Har kikat på dom ett par gånger, men inte köpt dom eftersom jag har velat avvakta.

Nu har jag och hundarna en långpromenad framför oss. Därefter ska jag ta en dusch och fixa till mig inför kvällens bravader :).

Jag när jag var i 18-årsåldern :).



Helgen står för dörren


Hejsan!

Så underbart att det är fredag idag! Det är alltid lika härligt när helgen står för dörren :). Dessutom är hemtentan avklarad och inlämnad nu. Skönt.

Tidigt imorsse tog jag, mami och papi en promenad med doggarna. Det var riktigt råkallt ute, så det var skönt när vi kom in till värmen igen. Det tyckte nog hundarna också.
Efter att vi kommit in kokade jag kyckling till hundarna, som dom sedan fick mumsa på.

Strax ska jag köra till Väla IGEN. Haha. Jag hade tänkt att köpa antingen en fleecejacka eller ett par snygga leggings, som jag såg när jag var där igår. Har ju 200 kr kvar på mitt presentkort, som jag kan utnyttja ;). När jag väl har fått presentkort har jag svårt för att spara det, utan vill gärna handla för det med en gång.

När Väla-turen är avklarad ska jag ut på långpromenad med hundarna. Det ser ut att bli soligt och fint väder idag, så då får man passa på att vara ute.

Ikväll ska vi på fest till Niklas kusin (Björns syster), som har tagit sjuksköterskeexamen nu. Det ska bli kul :).

Hoppas att ni får en riktigt trevlig helg!

Gänget väntar på att få komma in :).




♥ Lime 7 månader ♥


Idag blir min lilla goding Lime 7 månader gammal. Jag kan inte förstå att han redan har kommit upp i denna åldern... Min älskade Lime.














Sista dagen


Hejsan!

Idag är det sista dagen som jag har möjlighet att plugga på hemtentan. Den ska nämligen lämnas in imorgon. Fast eftersom jag i stort sätt är färdig med den känner jag mig inte orolig.

Under förmiddagen har jag varit en sväng på Väla. Var ju där senast i måndags, fast idag skulle jag byta mössan som jag köpte sist till en annan mössa :). Det blev en del shopping också. Bland annat ännu fler leggings och lite nödvändigheter från Apoteket. Jag fick presentkort när jag fyllde år, som jag utnyttjade en del av idag ;).
Hittade även en jättefin och mysig fleecejacka, som jag funderar på att köpa. Så det blir kanske en tur till Väla även imorgon... :) haha. 

Nu sitter jag här och myser med mina ljuvliga hundar i knäet. Vi ska snart ut på promenix i  solskenet  :). Därefter ska jag fixa tentan så att den blir 100 procent klar.

Kram 
Mina fyra  ä l s k l i n g a r.  ♥



Onsdag


Hejsan!

Denna dagen har mest inneburit en massa pluggande. Nu är jag i princip klar med hemtentan. Det är bara några småsaker som ska ändras. Skönt! Hoppas bara att man klarar den...

Förutom att plugga har jag och Evie gått en långrunda med hundarna. Vi gick ner till stranden där hundarna fick springa av sig.

Ikväll tänker vi bara ta det lugnt och koppla av. Ska se ett program på 1:an kl 20.00 som handlar om hotet mot våra hundar. Mycket intressant enligt mig.

Ha en skön onsdagkväll! :)

Vackra Jasny.  ♥







Dåliga matvanor


Jag har nyss tagit en dusch och ätit ost och kex till kvällsmat. Nu sitter jag här och stoppar i mig choklad. Vilka matvanor man har... haha.
Resten av kvällen ska spenderas framför TV´n. Det börjar nämligen en film kl 21.00, som vi hade tänkt se.

Syskonbus :).



Paus


Jag har tagit en paus mitt i allt pluggandet. Körde precis upp till Shell-macken och köpte Marabou choklad och cola. Kände att jag behövde något sött för att kunna koncentrera mig och tänka bättre.

Evie och jag har även varit ute en sväng med hundarna. Det regnade inte just då som tur var.
Nu ska jag ge mig på skrivandet igen en stund... Sen får det vara bra för idag.

Kram!


Åter en dag framför datorn


Hej på er!

Jag sitter och försöker skriva på tentan nu. Har inte så mycket kvar, men det är en del saker som behöver rättas till plus att jag måste lägga till lite text på något ställe.

Vilket tråkigt väder det är idag. Det regnar för fullt just nu. Trist... Hundarna vill knappt gå ut på promenad i sånt här väder (förutom Jasny, som inte är särskilt brydd över vädret). Jag är inte heller speciellt sugen på att gå ut i regnet :).

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag fortsätter med tentan.

Hoppas att ni får en fin tisdag!




Orkeslöshet


Hejsan!

Större delen av dagen har jag suttit framför datorn, för att fortsätta med skrivandet på hemtentan. Det har gått mindre bra idag än vad det gjorde när jag skrev sist. Jag har varit trött i huvudet och inte kunnat tänka ordentligt. Förhoppningsvis går det bättre imorgon när jag tar nya tag.

I förmiddags blev det en tripp till Väla. Jag kom hem med en ny ögonskugga, leggings, en hårklämma och en mössa. Nice.
Har även hunnit med att ta en promenad tillsammans med Evie och doggsen. Det var välbehövligt med en paus mitt i allt pluggande.

Nu ska vovvarna ut och kissa sista rundan innan vi bäddar ner oss i sängen :).

Gonatt!


Trivsamt


Hejsan!

Vi vaknade kl 9.15 iförmiddags, men låg kvar i sängen och drog oss ett tag. Det är skönt att kunna göra det ibland. Söndag är ju en sådan dag då man får passa på att sova ut.

Efter att vi ätit frukost och varit ute med hundarna körde vi iväg till Elgiganten och hämtade min kamera, som har varit på lagning. Det var någonting med zoomning som klabbade. Tack och lov fungerar den bra nu! :)
Det blev även en runda inom Jysk, där jag köpte ett täcke som jag tittat på en gång tidigare.

Nu under eftermiddagen har det inte hänt särskilt mycket. Vi har bara haft det lugnt och skönt och varit ute på promenad med hundarna. 

Nä, nu ska vi ta en god fika :).




Lördagsplugg


Hej på er!

Jag har pluggat större delen av dagen och har nu äntligen kommit en bra på bit hemtentan! : ) Skönt, då kan jag förhoppningsvis vara ledig någon eller några dagar i nästa vecka. Tentan ska lämnas in senast på fredag. 

Efter pluggandet blev det en ganska lång promenad med hundarna. Det var skönt med frisk luft efter att ha suttit inne flera timmar framför datorn.

Senare ikväll ska vi bara ta det lugnt. Jag gissar på att vi kommer att se någon film och mysa i soffan med hundarna, täcke och gottis ;).

H a   e n   t r e v l i g   l ö r d a g k v ä l l   g o t t   f o l k !

Diesel & Jasny tidigt i somras.



Let´s dance


Vi har precis tittat på Let´s dance. Trevligt att det programmet har börjat igen. Jag hejar på Magdalena Graaf :). Tycker väldigt bra om henne som person. Hon har inte haft det lätt med tanke på händelserna med hennes f.d man. 
Dessutom har hon ju skrivit en bok om dessa hemska upplevelser, som heter "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Jag har inte läst den, men tänker absolut göra det.

Nu ska vi fortsätta vår myskväll :).

Kram


Färskfoder Bravo +


Hejsan!

Jag sitter och försöker skriva lite på hemtentan för tillfället. Det är mycket som ska skrivas och sen så tar det sin lilla tid att välja ut bra fakta också.

Tidigare idag var jag och mami på Foderboden där jag köpte ny hundmat och några goda " tugg-saker " till doggsen. Jag frågade även om dom hade ett färskfoder som heter Bravo + då jag länge har varit på jakt efter det till lille Diesel, som verkligen behöver det. Tyvärr hade dom inte det. Jag har letat i många djuraffärer, men till min besvikelse inte hittat något. Är det någon som vet var man kan köpa detta färskfoder i Helsingborg/Landskrona-trakten? Eller någon annanstans i närheten av Helsingborg? Jag hade varit väldigt tacksam om det är någon som har något tips :).

Ikväll ska vi beställa pizza. Mumma. Senare under kvällen blir det nog att titta på en bra film och proppa i oss ost och kex :). Yammie.

Nu ska jag fortsätta med skrivandet på tentan, så jag får något gjort.

Trevlig helg!




Det är hårt


Hejsan!

Redovisningen idag gick bra. Konstigt nog var jag inte lika nervös denna gången som jag har varit de andra gångerna vi haft redovisning.
Vi har fått ut en hemtenta som ska vara klar och lämnas in nästa fredag. Så fort vi har avslutat en uppgift påbörjas en ny... Det känns som lärarna pressar en alldeles för mycket ibland. Dessutom är inte tentan särskilt lätt. Tur att jag är ledig imorgon, så att jag kan börja skriva på den.

Både igår och idag har jag somnat på tåget hem från skolan och nästan missat att hoppa av på rätt station. När jag väl kommit hem har jag gått och lagt mig en stund tillsammans med doggsen. Förstår inte hur jag kan vara så trött? 

Snart ska jag och Niklas köra och handla. Kylen är i behov av påfyllning ;).

Ha en skön kväll! 




Övernattning


Hejsan!

Doggsen och jag befinner oss i Rydebäck nu. Vi ska sova här inatt :). Mysigt.
Jag har frusit hela dagen och gått och grämt mig över det. Har dock fått i mig några koppar varm choklad nyss, så nu känns det bättre och jag är inte lika frusen :).

Jag har varit i skolan mellan kl 9.00-11.30 och tillsammans med gruppen planerat inför redovisningen imorgon. Det gick bra. Dock känner jag mig lite nervös inför morgondagen, som vanligt när det är dags för redovisning.

Tidigare i eftermiddags var jag och båda mina systrar ute och gick en hyfsat lång runda. Det var härligt att komma ut och  röra på sig lite.

Nu väntar jag på att mami ska komma hem, så att vi kan ta en promenad med alla hundarna.




I snön


Jag var precis ute med doggsen sista rundan. Det snöar ganska mycket här, så hundarna blev förvånade när dom kom ut. Lime blev jätteglad och sprang rundor i snön :). En av de bästa känslorna som finns är att se sina hundar glada!

Nu tittar vi på Drömkåken och därefter blir det att krypa till kojs.

Gonatt!



En ledig dag


Hejsan!

Gårdagskvällen var jättetrevlig. Vi fikade med en mängd olika kakor, bullar, glass, strössel och kolasås. Jag åt så mycket att jag började må illa... Fast det gick över efter ett tag och då stoppade jag såklart i mig ännu mer, dum som man är.
Jag fick även fina presenter, bland annat pengar, maskara, smycken, presentkort, hårspray, choklad, lite grejer till doggsen, blommor m.m. Av Niklas fick jag världens finaste Adidas-jacka :).

Nyligen har jag, Niklas och hundarna varit ute på promenad. Vi gick till en damm, som ligger en bit ner i skogen. Den har frusit nu när det är så kallt. Niklas hade med sig sina skridskor, så han tog en liten åktur på isen. Vi hade även med oss varm choklad, som var otroligt gott att dricka ute i kylan.

Ha en fin dag!

Niklas går ute på isen.





Min dag :)


Hejsan!

Idag fyller jag 23 år :). Har varit i skolan mellan kl 9.00-14.30 och skrivit grupparbete. Det gick kanonbra. Vi var väldigt ambitiösa och skrev klart hela arbetet idag :). Det enda vi har kvar är att förbereda inför redovisningen, vilket vi kommer att göra på onsdag. Redovisningen är på torsdag.

Om en stund kommer min familj, syskonens respektive och Niklas familj hit och gratulerar mig. Vi har en trevlig kväll framför oss :).

Imorgon är det en röd dag, vilket innebär LEDIGHET! Sååå underbart. Vi har inga planer alls inför morgondagen, så vi får se vad som händer.

Ha en skön kväll! Det tänker jag ha ;).






S ö n d a g


Hejsan!

Vi vaknade kl 10.30, gick upp och klädde på oss och gick ut med hundarna. Därefter åt vi en god frukost och satt en stund framför TV´n.
Sen bestämde vi oss för att köra iväg någonstans med hundarna och gå en sväng. Vi var först på ett ställe uppe på åsen, men där var inte så bra att gå, så vi körde vidare. Efter ett tag hittade vi ett annat ställe i skogen där vi gick en lång promenad med hundarna. Det var skönt att röra på sig lite, trots att det var väldigt kallt.

När vi kom hem åt vi ost och kex och bäddade ner oss i soffan tillsammans med hundarna och sköna filtar. Mys.

Imorgon fyller jag 23 år :). Familjen och Niklas familj kommer hit på kvällen, så jag har städat och donat lite nu. På dagen ska jag antagligen till skolan.

Nä, nu ska jag klicka hem lite kläder! ;)




Fler Nyårsbilder :)


Jag & Evie.




Baby.


Josse med Lime innanför jackan :).


Kelli firar med ett ben.






Skål! ;)


Tre små hjärtan.


Martin & Disse.


Jag & Lime.



Värsta dagen


Hejsan!

Allt hade gått bra med Lime på Smådjurskliniken igår som tur var. Men en sak är säker: Igår var den värsta dagen på väldigt, väldigt, VÄLDIGT länge... Det finns lite olika anledningar till det, som jag inte vill gå in på.

Älsklingen och jag har precis varit en runda på Elgiganten, PC-city, Jysk och ICA. Med oss hem hade vi en ny dvd-spelare, ett USB-minne och lite smått och gott tills ikväll. Jag lämnade även in min kamera på lagning, eftersom den har klabbat ett tag.
På Jysk hittade jag ett underbart täcke, som jag ångrar att jag inte köpte.

Nu sitter jag och trycker i mig marabou mjölkchoklad och dricker cola. Mums. Om ett tag ska vi kolla på film. Tror att det blir " P.S I love you " då jag har hört att den ska vara väldigt bra.

Nä, nu ska hundarna få komma ut en sväng! ;)


Lime är lämnad


Nu har vi varit och lämnat Lime på Smådjurskliniken. Det känns otroligt tomt utan honom, fast han ska ju hämtas igen kl 17.30. Hoppas att allt går bra.
Det blir bara hörntanden där nere, en mjölktand i överkäkan och kindtänderna som ska dras. Hörntänderna i överkäken växer nämligen ut på rätt sätt, så dom behöver inte tas.

Har precis fikat med papi och Martin. Det blev frallor och cola. Gottis.
Nu ska jag kila, men återkommer antingen senare ikväll eller imorgon och berättar hur det har gått med lille Lime.

Kram




Nu åker mjölktänderna!


Hejsan!

Inatt har jag sovit riktigt dåligt. Förstår inte varför... Det är jobbigt att ligga vaken och vända och vrida på sig för att försöka somna. Jag känner mig trött och seg idag.

Under förmiddagen har jag tagit tag i lite saker som behövde fixas, så nu är det undan. Skönt.
Jag och grabbsen är i Rydebäck för tillfället. Vi ska snart ut och promenera i KYLAN. Det är riktigt ruskigt kallt. Ska försöka få papi till att följa med, så vi får lite sällskap :). 

Senare ska jag och papi bege oss till Smådjurskliniken med Lime. Han ska nämligen sövas och dra ut fyra av sina mjölktänder, varav tre av dem är hörntänder. Det känns lite läskigt att han ska sövas, eftersom det alltid finns en risk med det. Speciellt när det är små djur. Men å andra sidan är han ju så rund och gó, så jag tror inte att det är någon fara för honom.

Ha en skön fredag!



Första dagen på år 2009!


Hejsan!

Då var det år 2009 nu. Kvällen igår var fantastisk :). Vi hade verkligen skitkul. Åt och drack gott, snapsade, busade med hundarna, var ute och gick en sväng med hundarna, fottade, tittade på lite TV samtidigt som musiken var på, groggade för fulla muggar ;) m.m.

Det blev massor med bilder då alla var väldigt flitiga med sina kameror. Så här kommer de bilder som blev tagna med min kamera. Kommer troligtvis ännu fler bilder sen :).

Här är alla förutom jag och Björn. Plus att inte Lime
syns på bilden.



Vi tre syskon, plus älskade Disse.


Jag.




Doggsen var i hagen en liten stund.




Kellan.


Josse sprayar Evies hår med glitterspray :).


Jag får glitterspray.




Jag, Evie & Disse.


Evie & Josse.


Martin & Josse.


Björn.


Småttingarna med "kisse-skydd".


Grabbsen.


Haha...


Josse & Disse.




Snapsar.


Mums med grogg.


Evie & Niklas busar med Kelli.


Josse & jag.


Niklas och ett gottebord :).




Martin & Jasny.




Martin & Niklas kollar in sina fyrverkerier.



RSS 2.0