Första praktikdagen

Hejsan!

Praktiken idag gick superbra! Min handledare är jättetrevlig och den övriga personalen också. Barnen är så goa :). Fastnade mycket för en liten kille :).
Handledaren sa till mig när jag satt i personalrummet och hade rast (hon kom in där då) "Barnen är redan så förälskade i dig. Dom frågar var du är". Sen sa hon och de andra förskolelärarna "Du måste ha detta i dig". Det känns ju jättekul att få höra sånt redan första dagen! :) :) :)

Ikväll blir det en lugn kväll i soffan framför TV´n med Niklas och ljuvliga doggsen ;).
Nu ska jag ut med hundarna på promenad innan vi ska köra hem till Åvarp.

Kraaaam






Söndags-shopping

Hejsan!

Har nyligen kommit hem från Familia. Jag och Evie har varit och shoppat ;). För min del blev det ett linne (på rea), strumpor, underkläder, en filt, och en hel del goda "tugg-saker" till doggsen.
Vi hann även med att ta varsin supergod milkshake på Hauffes. Avslutade med en sväng inom Maxi och handlade lite fika och annat gott tills i eftermiddag.

Imorgon ska jag på praktik för första gången. Jag ska ju vara på en förskola på Adolfsberg, som jag berättat om i ett tidigare inlägg. Är väldigt nervös... Hoppas det går bra och att personalen är trevlig där! För det är trots allt det viktigaste enligt mig.

Nu är det Formel 1 som gäller. Niklas sitter redan laddad framför TV´n :). Jag och vovvarna ska joina honom nu med fika ;).


Lime, min lilla heting :).

En fantastisk dag!

Hej på er!

Idag vaknade vi vid 9.30. Niklas körde och handlade bullar till oss medan jag gick ut med doggsen.
Det var mums med cola och nybakade frallor till frukost ;).

Efter frukosten städade jag lägenheten och Niklas fixade med något där ute.
Vid middagstid kom mami, papi, Jason, Häxa och Pinglan och hälsade på. Vi gick en lång, härlig promenad i skogen med alla hundarna. Irja (Niklas föräldrars hund) var också med. Alla vovvarna sprang lösa och man såg hur glada och lyckliga dom var.
När vi kom tillbaka badade de stora hundarna i bäcken. Det tyckte dom var härligt.
Sen tog vi en god fika ute i solen.

Nu har jag och Niklas varit ute och kört en sväng och ikväll ska vi till Rydebäck och äta gott :).
Hundarna är helt slut efter den långa promenaden. Dom ligger och sussar alla tre. Mina små godingar :). 

Kram

Glada hundar:

Jason.


Pinglan.


Häxa.


Jasny.




Diesel.


På dessa bilderna ser man hur glada vovvisarna är. Jag fullkomligt älskar att se dom så här lyckliga! Deras glädje smittar av sig på mig :).



Ledighet :)

Hejsan!

Idag är jag ledig :). Skönt som bara den med tanke på att veckan har varit ganska tuff.

Jasny väckte mig strax efter 8 imorsse, för att han behövde gå ut. Så jag klädde på mig och gick ut med honom.
När vi kom in igen sov småttingarna fortfarande. Jag lät dom sova ett tag till innan jag väckte dom. Vi skulle nämligen köra till Rydebäck :).

Sitter vid minsta syrrans dator nu med alla 3 grabbsen i knäet. Det är underbart :). Dom är underbara!
Jag har nyss ätit frukost. Det blev en cola och mackor. haha. Men gott var det kan ni tro.

Mami kommer hem tidigt från jobb idag, så vi ska köra och titta var min praktikplats ligger sen. På måndag är det dags för praktik för första gången.... Denna gången ska vi bara vara ute i en vecka, vilket känns väldigt skönt.
Jag ska vara på en förskola på Adolfsberg i Helsingborg.

I eftermiddag ska jag även iväg och köpa ny hundmat. Både valpfodret och det vanliga är slut. Är även på jakt efter en skinn-bädd till hundarna. Tycker att sådana är så fina och dom är nog sköna för hundarna att ligga i. Fast för att göra det ännu mysigare kan man bädda till dom med filtar ;).

Nu ska jag kolla in lite olika klädkedjor på nätet och eventuellt klicka hem något snyggt :).

Trevlig helg!


Jag & Diesel i Tvååker i somras.



Obehaglig känsla

Hejsan!

Idag har jag varit i skolan från 8.00-12.00. Haft redovisning och diskussion om bland annat "makt i skolan". Var inte den roligaste lektionen precis :(.

Var hemma 13.30 hos mina underbara hundar. La mig och vilade en stund med alla vavvorna och nu har vi varit ute och gått en sväng i solskenet :).
Ikväll blir det en sväng till Väla med mami. Kommer förhoppningsvis hem med lite shopping :).

Igår var jag i skolan till 16.45... Vi höll på med vårt grupparbete, som var riktigt segt. Det var sjukt drygt att vara i skolan så länge kan jag säga. När jag kom hem var jag tröttare än tröttast...:(

Mår inte så bra idag av vissa anledningar. Har någon konstig, obehaglig känsla i magen. Kanske är det något som är fel? Det känns inte bra i alla fall... Undrar vad det här betyder?





Hund-myskväll

Det har inte hänt något speciellt idag, förutom skolan. Fick reda på var vi ska vara på praktik. Kan säga att jag inte är särskilt nöjd med min plats... Ska kolla imorgon om det går att byta, och skulle det inte gå så får man väl ta sig i kragen och kämpa på den plats man fått.

Var och hämtade ut min kofta på Posten, som jag beställt från H&M. Provade den och tyckte inte alls att den satt bra. Den var inte heller lika fin som på bilden. Så det får bli att skicka tillbaka den och ut på jakt efter en annan varm kofta ;).


Nu ikväll har hundarna det riktigt mysigt i soffan, med täcke,
ben och filtar.

Visst ser det mys ut? ;) Dom är visst lite små-trötta också... hehe.





Tisdag

Hej på er!

Ska snart bege mig till skolan. Börjar inte förän 13.15 idag och slutar 17.00. Konstig tid, men det är bara för att vi ska få reda på var vi ska vara på praktik nästa vecka. Hoppas att man får på en bra förskola, som inte ligger allt för långt härifrån.

Har ätit och varit ute på promenad med hundarna nyss.
Nu är alla vavvorna i sängen här bredvid och leker & busar för fullt (utom Häxa, som är myshunden nr 1) :).

Igår hände det inget särskilt. Var en riktigt lång dag i skolan från kl 8.00-16.00. När jag kom hem åt jag och sen blev det att ligga på soffan hela kvällen :). Skönt med sovmorron idag i alla fall :).

Nu ska jag ge vovvarna mat.

Have a nice day!

My darlings.



Tröttaste

Hejsan!

Idag är jag världens tröttaste! Orkar inte röra mig eller göra någonting. Ska bara ligga på soffan hela kvällen tillsammans med Niklas, doggisarna, täcke, och Polly (karamellerna ni vet? :)).
Uppdaterar mer imorgon.

Ha en skön kväll! :)

Kram kram

Dagen efter

Hejsan!

Idag mår man som man förtjänar :P. Blev en hel del drinkar, cider och snapsar igår kväll. Fast vi hade grymt kul må ni tro :).

Snart ska vi köra och ställa in Niklas "sommarbil" i ett garage som han brukar hyra av en gubbe.
Senare i eftermiddag ska vi käka pizza och ha det allmänt slappt :P. Vi är inte allt för pigga idag.

Imorgon är det skola igen. Blir en lång dag från 8.00-16.00. Vi börjar egentligen 10.15, fast vi har bestämt med vår grupp att vi ska träffas 8.00 och börja skriva på vårt arbete. Så det är bara att bita ihop och ta sig dit tidigare...

Ha en trevlig söndag!


Jasny & Pinglan in action :).



Party, party ;)

Hej på er!

Sitter här i pyjamas med en Cola och en påse Polly :).
Har precis städat hela lägenheten. Så nu är här rent och snyggt igen och luktar fräscht ;).
Niklas och svärfar är och kollar på en bil som svärfar kanske ska köpa.

Strax ska jag byta om och gå ut en runda med hundarna. Vi ska gå ner i skogen till Stenbrottet, som jag har berättat om tidigare.

Ikväll blir det party! :) Malins 20-års fest , som jag berättade om igår :P. Nice. Eftersom min familj också ska dit, ska Häxa och Pinglan vara tillsammans med mina hundar hemma hos mig och Niklas hela kvällen. Festen ska nämligen vara i en lada några hundra meter från min och Niklas lya :). Det är kanon, eftersom vi kan titta till hundarna och gå ut med dom o.s.v.
Så det blir fem vavvor i vår lilla lägenhet ikväll :). hehe.
Jason och Kelli ska mormor & morfar passa.

Nä nu ska jag göra ett ryck och byta om och sen ut med mina små liv.

Kram

Pinglan som valp.




Lime

Ståbilder på Lime.
 Han är 13 veckor gammal på dessa bilderna :).






Slingning pågår

Hejsan!

Är allt bra med er idag? Här är det bara bra. Är ju ledig och allt idag :).

Har varit och gjort några ärenden iförmiddags. Har även varit och vaccinerat Lime. Han fick både vanlig vaccination och rabies, så att han kan ställas ut utomlands :). Nice.

Sitter med slingfärg i håret nu. Slingar bara utväxten, så det blir ingen större förändring :P.

När Niklas slutat jobba ska vi köra och handla. Kylen behöver fyllas på :). Annars har vi inget planerat ikväll, förutom att vi ska beställa pizza ;). Mums.

Imorgon ska Malin (Niklas syster) ha sin 20-års fest. Då blir det att festa loss och ha riktigt kul :).

Kram!

Så här slöa var grabbarna igår kväll:

Prins 1.


Prins 2.


Prins 3.



Kvällen

Har varit en liten sväng på Väla nu ikväll. Köpte mig en ny sjal och slingor :). Så imorgon blir det antagligen att slinga utväxten.

Jag, Niklas och doggsen har precis kollat på Idol och nu kollar vi på Lyxfällan. Ska strax ut sista rundan med grabbarna, innan det är dags för sängen :).

Gonatt!

Nystart

Hej på er!

Har varit en hyfsad dag i skolan idag. Började 8.15 med en föreläsning som faktiskt var ganska intressant. Den handlade om barn och ungdomspsykologi.
Därefter träffades vi med gruppen och startade vårt nya grupparbete. Planerade hur vi ska lägga upp det o.s.v.
Nästa vecka blir en "hård" vecka. Blir till att träffas på lediga dagar och sammanställa arbetet. Plus att vi har långa dagar i stort sätt varje dag.

Jag var hemma vid 14.30 idag. Efter att jag hoppat av tåget tog jag en sväng inom Hemköp och köpte Cola och Marabou choklad ;).
När jag väl var hemma stoppade jag i mig några mackor och sen tog jag en promenad med grabbarna.

Har inget planerat inför kvällen. Blir nog ganska lugnt.
Är ledig imorgon :). Då ska Lime vaccineras och sen ska jag och mami fixa lite ärenden.


Lilla plutten Diesel, min hjärtehund :).




Still here

Vi är fortfarande kvar i Rydebäck.
Har varit med hundarna hela dagen och pluggat en hel del. Skulle ha bakat också, men har inte hunnit det. Istället stoppade jag i mig några chokladkakor och drack cola, för att hålla blodsockret uppe när jag skulle koncentrera mig på studierna ;). Det brukar funkar för mig.

Vi ska snart köra hem till Åvarp. Då blir det först att duscha och sen slappa hela kvällen.

Imorgon är det skoldags igen. Börjar tidigt och slutar 12.00. Dock ska vi stanna kvar med gruppen efter föreläsningen, för att påbörja vår nya uppgift. Den handlar om barns olika uppväxtvillkor.

Ha en skön kväll! Det tänker jag ha ;).




En härlig, ledig dag!

Hej på er!

Är ledig från skolan idag, vilket känns helt underbart :). Vaknade vid kl 9.45 och gick ut med hundarna. Sen begav vi oss till Rydebäck, där vi fortfarande befinner oss. Ska vara här idag och passa mamis hundar och syrrans lilla Kelli.

Har nyss ätit frukost. Blev sen frukost idag, eftersom vi sov länge och sen körde direkt till Rydebäck.
Snart ska jag och doggsen ut på promenad i det fina vädret :). Solen skiner, härligt!

I eftermiddag blir det kanske att baka något och försöka hinna plugga lite. Är inte så pigg på att plugga idag, så får se senare. Däremot är jag grymt sugen på att baka. Det ska vara något med choklad, som går ganska fort att baka ;). Kanske kladdekaka eller chokladbollar?


Ska ge lilla Kelli mat nu. Sen blir det promenad med grabbarna bus.

Kram



Kelli har lagt sig i vavvornas bädd :).




Denna tisdag

Hej på er!

Dagen idag började med att jag gick upp kl 5.30, klädde på mig och fixade till mig. Körde sen till Rydebäck och lämnade grabbsen. Därefter tog jag tåget till skolan och hade två långa föreläsningar. Det var jobbigt att sitta och lyssna från kl 8.15 till kl 12.00. Var väldigt trött i huvudet efteråt och var allmänt irriterad. Hade inte ätit något under denna tiden, vilket förklarar min irritation.
På tåget hem stoppade jag i mig Marabou choklad med lakrits. Har ni smakat den sorten? Den är riktigt god! :)

Eftermiddagen har spenderats tillsammans med hundarna och lite framför datorn.
När jag kom hem till Åvarp lagade Niklas mat till oss. Underbart sweet :). Härligt att få maten serverad när man är trött.

Ikväll blir det att ligga på soffan och slappa framför TV´n med Niklas, grabbsen, Cola och Ballerina-kex ;).

Vad tycker ni om min nya design på bloggen förresten? :) Jag tycker om den. Love pink!

Ha en skön kväll!

Kram



I skolan

Hejsan!

Jag sitter i skolan nu. Har väldigt lång håla (mellan kl 10.00-13.15). Känns trist. Vad ska man hitta på nu?
Funderar på att ta en tur på stan. Gå och titta i affärer och kanske köpa något fint ;). Ska hinna med att äta något också.

Igår kväll tog vi bara det lugnt. Åt god mat och hade det mysigt. Antar att det blir en lugn kväll idag också. Jag är så trött efter utställningshelgen, så orkar inte göra så mycket.
Är ledig på onsdag och fredag ;). Då ska jag sova ut kan ni tro ;). Är ju inte fel att vara ledig på en fredag heller! :)

Ha en bra dag!

Utställningshelg!

Hejsan!

Hoppas att allt är bra mer er. Här får det gå. Känner mig så frusen och har lite ont i halsen. Håller kanske på att bli sjuk?

Hela helgen har det varit utställning på Sofiero och Eket. Har varit jätteroligt :). Diesel fick en 2:a båda dagarna. Jag hade  inte väntat mig något annat, så det känns okej. Han tycker inte alls om att visa upp sig och är så gänglig i kroppen just nu. Han behöver växa till sig och sen hoppas jag att han kommer vilja visa upp sig bättre när han blivit äldre ;).

Ska umgås med Niklas nu, eftersom vi inte träffats speciellt mycket i helgen.

Ha en skön kväll! :)

Kram


Jag & Diesel i ringen.




En trött Diesel, efter utställning och mycket nya intryck och doftor.


Dagens...

...Maria, helt enkelt! ;)

Min look today:







Såhär soligt och fint har vi det i Åvarp nu ikväll ;).
Fotot är taget från vår balkong.




Världens sötaste småttingar! :)

Lime och Diesel, mina små pluttar =).




Tyvärr skymmer Diesels öra lite av Limes huvud på denna bild. Fast jag
tycker ändå om denna bilden :).




Diesel får en puss av lillbrossan... :)


För övrigt så väger dessa små gryn lika mycket nu ;). Vågen visar 1,4 kg på dom båda två. Diesel är snart 9 månader och Lime är 13 veckor på söndag. Trots denna åldersskillnaden väger dom lika mycket. Diesel är en väldigt liten hane. Lime kommer snart vara större än lillplutten Diesel :).

Fredag! :) :)

Hejsan!

Måste säga att det känns underbart att det är fredag idag :). Jag känner mig så glad ;).

Var hemma från skolan vid 12.30. Hundarna blev överglada när jag kom hem. Dom hoppade på bakbenen och svansarna gick som bara den på dom :). Dom utstrålade en sådan glädje.
Diesel blir rent stollig när man kommer hem. Han slickar en i hela huvudet och vill upp till en hela tiden. Sen så är han glad fler minuter efter att man kommit hem :). Dessa underbara hundar ger mig så mycket glädje och kärlek! Ingen kan någonsin ta deras plats hos mig!

Nu under eftermiddagen har vi utställningstränat och varit ute och busat i trädgården.
Har nyligen ätit en stor tallrik glass med strössel och ett marabou mjölkchoklad :). Mumma.
Snart ska jag och mina gryn ut på en promenad.

Ikväll blir det bara lugnt med pizza och en skön hemmakväll helt enkelt. Jag ska ju upp tidigt både imorgon och på söndag, eftersom vi ska på utställning.

Ha en trevlig fredagkväll! :)

En sommarkväll i Åvarp.



En härlig, ledig dag!

Hej på er!

En ledig dag även idag :). Känns jätteskönt att få sova ut och spendera dagarna tillsammans med vovvarna.

Idag gick vi upp vid 9.45. Gick ut med hundarna på morgonrundan och strax därefter åt dom frukost ;). Sen körde vi till Rydebäck och är fortfarande kvar här. Vi har tränat lite utställning, slappat och varit ute på promenad i det fina vädret :). 

Hela kommande helgen kommer att bli en "utställnings-helg" ;). På lördag är det Sofiero och söndag Eket. Ska bli jättekul! För min del är det Diesel som ska ställas och mami ska ställa Häxa. Diesel är ju inte speciellt fin i kroppen just nu (ni vet rangelåldern :P), så vi tar det som träning ;). Det är ju väldigt nyttigt för honom. Ska hur som helst bli grymt kul :).

Imorgon är det en kort dag i skolan, vilket jag tycker är väldigt skönt när det är fredag. Vi börjar 8.15 och går till 11.00. Däremot får jag gå upp redan 5.15, för att hinna lämna hundarna i Rydebäck och hinna till tåget. Inte så kul att gå upp så tidigt, men vad gör man inte för sina älskade små prinsar?

Nu ska vi sätta oss framför TV´n hela gänget och bara ha det gott ;).


Jasny, jag älskar dig min ljuvliga, underbara hund!



Plugga på bara! :P

Hej på er!

Idag är jag ledig från skolan :). Likaså imorgon. Härligt, härligt ;). Dock har jag pluggat större delen av dagen idag. Känns i alla fall bra att jag äntligen har kommit en bit på det som ska vara klart på måndag.
Hundarna har hållt mig sällskap hela tiden när jag pluggat. Dom är för goa mina små :). Dom vill vara hos mig hela tiden och jag förstår verkligen att dom tycker om mig. Fast har svårt att tro att dom tycker om mig så mycket som jag tycker om dom :P.

Ska ut på en promenad i regnet med grabbarna nu tänkte jag. Däremot tror jag inte att dom är så pigga på att promenara när det regnar. Fast dom behöver kom ut och få lite motion, så det får dom tåla :).

Sen blir det att tillaga kvällsmat och ha en skön kväll tillsammans med Niklas och vovvarna.

Kraaaam

Min godispåse från i fredags :). Jag blir grymt godissugen när jag ser den på bild ;).
Får kanske ta och köpte lite godis till ikväll?


Zombie

Hejsan!

Är grymt trött idag. Har känt mig som en zombie hela dagen.
I förmiddags var vi på studiebesök med skolan. Det handlade bland annat om barn som har det svårt i andra länder. Var faktiskt väldigt intressant.
Efteråt träffades vi med gruppen och "övade" lite inför den kommande redovisningen.

Har varit och införskaffat mig en bok nu ikväll, som jag ska hinna läsa tills på tisdag. Hur fasen ska jag hinna det? Är verkligen ingen "bokslukare". Ska även hinna skriva om boken... Nåja, det löser väl sig.

Skönt att vara ledig imorgon och på torsdag i alla fall! :)

Kram

Ny vecka, nya tag!

Hej på er!

Då var det måndag igen. Veckorna går grymt fort. Skönt att veckorna knallar på, men helgerna däremot kunde gått lååångsammare! Dom går alldeles för fort...

Var en kort dag i skolan idag. Skönt. Efter föreläsningen som slutade kl 10.00 stannade vi kvar med gruppen två timmar, för att planera och förbereda vår redovisning som är på fredag.
Imorgon är det studiebesök som gäller. Sen blir det att stanna kvar med gruppen för att fixa de sista förberedelserna inför fredag.

På onsdag och torsdag är jag ledig. Känns underbart! :) Blir nog till att plugga lite (om jag har fått mina böcker som jag har beställt) och att umgås med mina små gryn hela dagarna långa ;). Får se vad som mer kan tänkas hända.

Har varit ute med hundarna för en stund sedan. Vi gick ner till stranden, där grabbsen fick busa och springa omkring :).
Dom har nyss ätit och nu ligger dom ute i trädgården i solen.

Kram!

 

Min alldeles egen lilla prins :).
Behöver jag säga att jag älskar honom med varenda cell i min kropp? :)
Och mina andra två små prinsar förstås!! I love you!



Lime 12 veckor!

Hej på er!

Vaknade vid 10.40 i förmiddags av att Lime pep inne i buren. Klädde på mig och gick ut med grabbsen. Därefter blev det frukost och sen lite fotografering av hundarna :). Lime är 12 veckor idag, så jag ville ha lite bilder på honom ;). Niklas fick vara fotograf och ta en ståbild på lillkillen.

För övrigt så har dagen varit lugn och skön. Har suttit en del framför TV´n med godis som blivit över från igår :). Har även städat och tvättat. Brossan och hans kompis kom och hälsade på en stund i eftermiddags. Tittade på Niklas nya BMW och fikade :).

Vi hade jättemysigt igår kväll på vår 5 årsdag :). Lagade potatisgratäng, ryggbiff, sallad och bearnässås. Mums. Sen blev det film, godis, pop corn och cola. Grymt mysigt hade vi.

Nu är vi i Rydebäck och har grillat.
Imorgon börjar jag 8.15. Får gå upp vid 5.15. Det är inte roligt att gå upp så tidigt. Som tur är är det ingen lång dag. Slutar redan 10.00. Dock ska vi stanna kvar ett tag med gruppen och planera inför vår redovisning på fredag.


Älsklingen :).


Ståbild.




"Flyger" efter benet... haha.

Gott med ben tycker lillprinsen :).


5 underbara år!

Hejsan!

Idag har jag och Niklas varit tillsammans i 5 år! :) Tiden har gått så fort. Känns som det inte var så länge sedan vi träffades för första gången.
Vi ska fira ikväll med att laga god mat tillsammas och massa mys. Kanske blir det även en film och godis?

Idag fyller även Malin (Niklas syster) 20 år! Jättegrattis till dig söta Malin! Du har en present som väntar på dig här ;).

Niklas är ute och tvättar våra bilar nu. Jag har precis varit ute på promenad med doggsen i skogen och nu när vi kom tillbaka placerade jag mig här :). Hundarna verkar trötta. Dom gick och la sig i buren alla tre :).
När Niklas är klar med bilarna ska vi köra och fixa lite gott tills ikväll ;).

Ha en underbar dag!

Kram

Jag och Niklas för ungefär 4, 5 år sedan. Här hade vi bara varit
tillsammans i ett halvår :).








Jag Älskar Dig sååå Niklas!

Tröttast

Hejsan!

Är så trött så att det bara snurrar i huvudet på mig och ögonlocken nästan "ramlar ner". Gick upp klockan 5 imorsse, eftersom Jasny fortfarande är dålig i magen och behövde gå ut.

Har varit en kort dag i skolan idag. 8.15-10.00. Skönt :).

Nu bär det av till Rydebäck för att umgås med mina föräldrar.
Återkommer imorgon.

Kram

Kexchoklad

Hejsan!

Är allt bra med er idag? Jag mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår.

Idag blir det ingen skola för mig. Vi skulle gå från 13-16 och eftersom jag ska vara hos tandläkaren kl 16.00 är det inte lönt för mig att åka ner till Malmö idag. Hade ju bara blivit dit och vända i princip.

Är i Rydebäck nu och har alla hundarna hos mig :). Det är lycka må ni tro. Jag blir så glad av att ha dom runt omkring mig. Diesel och Lime ligger här i mitt knä och tuggar på varsitt ben :).
Jasny är inte bra i magen. Han har varit dålig i några dagar. Han har väckt mig ett par gånger både i natt och i förgår natt och velat ut. Tycker så synd om honom. Ska koka oxfärs och ris till honom sen och hoppas på att han äter det. Han är ju väldigt kräsen, men oxfärs brukar han inte tacka nej till :). Har även köpt ett "special-foder" till honom, som är för känsliga magar. Fast han är inte glad för det fodret, tyvärr. Han vill hellre ha valpfoder... haha.

Var på Hemköp innan och handlade läsk och 4 kexchoklad för 20 kr :). Det är så grymt gott med kexchoklad! Börjar jag äta det kan jag inte sluta... Har redan ätit 3 av mina 4 :P.

Nu ska jag titta igenom en bok som vi ska ha läst tills imorgon. Hinner dock inte läsa hela, så det blir att "skumma igenom" den.

Kram

This is love.

På min student juni 06.

Sad

Hej på er!

Denna dagen har inte alls varit bra. Har mått dåligt i stort sätt hela dagen av olika anledningar, som jag inte vill berätta här. Hoppas bara att det löser sig, för jag orkar inte gå och må så här.

Slutade redan klockan 13.00 idag, vilket var väldigt skönt. På tåget hem underhöll jag mig själv genom att läsa lite i vår kursguide och mumsa på choklad.

Snart kommer mami hem. Då ska jag följa med henne och handla.

Nu ska jag kolla lite kurslitteratur, som jag ska klicka hem.


 

Jag älskar dig Diesel, så sjukt otroligt mycket!.. Min lilla godbit :).
Vad hade livet varit utan hundar? Jag hade inte klarat mig utan mina små prinsar. Trots
att jag inte är så glad idag, får mina hundar mig på bättre humör. Dom är min livsglädje.


Lååång dag

Hej på er!

Idag har det varit en riktigt lång dag i skolan. Började vid 10.15 (tog tåget vid 9.00) och skulle ha slutat vid 17.00. Fast det kom ingen lärare till den sista lektionen, så jag hann med ett tåg tidigare hem ;). Var hemma vid 17.30. Egentligen skulle jag ha varit hemma vid 18.30. Skönt att komma hem lite tidigare :).

Det går bra i skolan tycker jag. Vi har ju inte hunnit "komma igång" riktigt än.

Nu ska jag ta en skön promenad med mina ljuvliga hundar! :). Gud som jag saknar dom om dagarna...

Ha en skön kväll!

Kram

Idag smäller det!

Hej på er!

Idag börjar jag i skolan. Börjar inte förän 14.15 och slutar 17.00. Vi har konstiga tider nu i början. Det blir bättre sen. Jag ska ta tåget vid 12.35 till Malmö. Är lite nervös med samtidigt ska det bli väldigt spännande :).
Tåget hem går inte förän 17.37, vilket innebär att jag inte kommer vara tillbaka i Rydebäck förän vid ca 18.40... Det är hårt, men sånt man får ta om man vill satsa på något. Det är ju inte alla dagar det kommer vara så. Det är väl ca 2 dagar i veckan nu det två första veckorna. Sen blir det kanske en gång i veckan. Vet inte helt 100 än. Sen så är man ju inte i skolan alla dagar i veckan heller (förutom de två första veckorna). Vi är lediga någon/några dagar i veckan också, och skönt är väl det när man pendlar :).

Sitter här med alla tre grabbarna i knäet. Dom är världens underbaraste! Vi är i Rydebäck nu. Ska strax ta en promenad med mina små liv innan det är dags att ge sig av mot tågstationen. Ska hinna ge mat till lilla Kelli också, plus att jag ska äta något själv också.

Kram

Lillskruttan Häxa :).



RSS 2.0