Valpar, valpar... :)

Hejsan!

Är allt bra med er idag? Här är det bara bra :). Dricker iskall Cola nu, vilket smakar helt underbart i detta varma vädret.

Igår tog jag, mami och papi en tur till Malmö. Vi kollade var jag ska gå i skolan till hösten och jag måste säga att det var en fin skola. Den ligger vid hamnen och det tar bara ca 10 min att gå från tågstationen ;).
Vi gick även och tittade lite i affärer och till sist tog vi varsin glass innan det var dags att åka hem ;).

Ikväll ska vi och titta på rottis-valparna igen :). Nu är det inte långt kvar tills Evie får hem sin lilla tjej. Tror att det blir nästa fredag, om jag inte minns fel.
Efter titten på rottis-valparna ska vi en sväng till Gunilla Ryhle och titta på hennes små valpisar. Jag kommer dö när jag ser dom, för jag älskar chihuahuor så sjukt mycket!!! Och när det är valpar smälter man ju sååå...

Ha en skön kväll!

Nybadade Jason (golden) och lille Jasny är riktiga bundisar :).




Hundsim & bad

Har varit på stranden (hundbadet här i Rydebäck) med Martin, Evie, Jasny, Diesel & Pinglan. Martin & Evie skulle dit och bada med Pinglan också frågade dom mig om jag ville följa med. Först var jag lite tveksam, eftersom jag trodde att det skulle vara kallt i vattnet. Tur att jag följde med, för det var riktigt skönt i vattnet! :) Inte ett dugg kallt.
Hundarna tyckte nog också att det var härligt att bada och få simma lite. Diesel gick i helt av sig själv. Sen när han märkte att han inte bottnade längre så började han simma :).
Jasny & Pinglan var lite mer reserverade. Dom ville inte gå i av sig själva, så vi fick bära dom. När vi kommit ut en bit släppte vi dom, så att dom fick simma och svalka sig lite. Tror att dom uppskattade det efteråt i alla fall ;).
När vi kom upp på stranden igen så rullade dom sig i sanden och var inte så mesiga längre.

Som tur var hade jag kameran med mig, så jag fick till lite bilder ;).

Lille Diesel simmar.




Grabbarna i vattnet.


Vovvarna vilar hos Martin & Evelina en liten stund :).


Jasny simmar på ;).




Evie och en blöt Pingla ;).


Våta Jasny =).


Grabbarna grus och Martin under vattnet.


Disse-mannen igen :).




På stranden efter badet.


Har man rullat sig i sanden måste man såklart rista av sig också ;).


Ännu en solig dag

Tjenamås!

Det är inte dåligt varmt idag heller. Gud vilken hetta :).
Har varit ute i trädgården och badat hundarna nyss. Pinglan och Diesel får sånna ryck när dom har badat. Dom börjar springa som idioter, fort som bara den. Ser väldigt roligt ut må ni tro :).

Mormor och morfar är här idag och umgås med oss. Trevligt. 

Jag är väldigt sugen på att bada, men tycker att det är för kallt i havet. Synd att man inte har någon pool :). Det hade ju varit helt underbart nu!
Ska ta en stor portion glass istället :P.

Ikväll ska vi nog inte göra något speciellt. Niklas var riktigt trött igår när han kom hem från jobb, så antar att han kommer vara det idag också, med tanke på värmen. Längtar tills han har semester. Det är bara drygt en vecka kvar  ;).

Nä, nu ska jag ta den där glassen och sätta mig och njuta ute i trädgården.


Grabbsen slappar i solen.


Jason tycker bäst om att vara i skuggan när det är så här varmt.


Disse har badat ;).




Hjärtat.


Häxa tycker att det är jobbigt med värmen.


Disse med leksak.


Grillkväll & hundbad

Hejsan på er!

Har precis kommit hem från Rydebäck, där jag och hundarna har tillbringat dagen idag. Vi har varit ute i trädgården hela dagen :). Trevligt att både mami och pappa har semester nu.

Jag låg i solen ett tag vid middagstid. Låg dock inte där så länge, eftersom det var alldeles för varmt. Det var helt vindstilla, vilket gjorde att det blev ännu varmare.

Hundarna har fått bada idag :). Vi tog en balja och fyllde den med vatten, så att dom fick svalka sig. Det tyckte dom var skönt.

Igår kväll grillade vi och hade trevligt. Vi var ute på ballkongen och njöt av det underbara vädret. Så svalt och skönt på kvällen.

Så trött man är nu av värmen. Man blir slö och dåsig. Inte minst hundarna ;). Ska bli skönt när det börjar svala av nu ikväll. Kvällarna är ju så ljuvliga :).

Bilder från igår kväll ;):




Sally (Niklas rottis) och Niklas passar grillen ;).


Diesel & Jasny tycker att det luktar gott med grillad flintastek :).




Diesel äter och Jasny njuter av solen.


Skönt med kvällssol tycker Jasny.


Diesel med benet i munnen.




Peeeps ;)

Som ni vet så passade ju jag och Niklas lille Peps (rodesian ridgeback-valpen) i torsdags kväll. Han var så himla gó och söt :). Jag visade ju er bilder på honom för några dagar sedan. Hittade även några till på Niklas kamera, som ni får se nu ;).

Sussar så sött.


Ligger hos Niklas :).


Peps & Disse.


Jasny, Peps & Disse =).


Utställning i värmen

Hejsan!

Gick upp vid halv 7 imorsse, för att bege oss till hundutställningen i Falkenberg.
Det var utan tvekan den sämsta utställningen jag har varit på! Domaren tyckte inte om små hundar, det märkte man. Han kunde inte heller bedömma dom. Han skrev i princip likadan kritik på både Pinglan, Häxa och Diesel. Troligen var han bättre på brukshundar. Där var nästan bara sånna också.
Diesel fick en 1, Häxa fick 1med HP och blev Bästa tik 2. Pinglan blev BIR. Trots att dom fick dessa placeringarna, så var deras kritik skriven likadant i stora drag. Men, men...det var ju bara en inofficiell i alla fall.

Det var väldigt dåligt organiserat på denna utställningen (därför jag skrev att det var den sämsta utställningen jag varit på). Dom hade bara en ring och endast en domare. Det gjorde så att det tog väldigt lång tid. Diesel ställdes tidigt på förmiddagen. Sen fick vi vänta flera timmar tills det blev dags för Häxa och Pinglan. Det var riktigt dåligt!! Vi var så sura allihopa.
Det som var bra med utställningen var att där var en massa träd, så att hundarna fick skugga.

Förresten jag skrev igår att mami bara skulle ställa Häxa, men hon hade glömt att hon anmält Pinglan också.. Haha. Så det var ju tur att vi tog med Pinglan! Först hade vi tänkt att hon och Jasny skulle få bli hemma.

Diesel & jag i ringen.




Diesel på bordet.


Står fint.


Diesel ligger i pappas knä.


Lille Jasny.


Jag.


Fina Pinglan som blev BIR.


Jag och Diesel.


In the shadow ;)

Så här har Jasny och Diesel det nu. Dom ligger och myser på balkongen (där det är skugga just nu).





Lite utsikt från balkongen.


Vilken hetta!

Hej på Er!

Gud så varmt det är. Jobbigt för hundarna. Man ser på dom att dom tycker att det är för varmt på dagen (förutom Diesel, som fullkomligt älskar solen!..).

Jag och Niklas har badat idag ;). Det var första gången jag badade i år. Vi badade i Björns (syrrans pojkvän och Niklas kusin) pool. Där vara bara 22 grader. Först när man bara kände på vattnet tyckte vi att det var ruskigt kallt. Fast när man väl doppat sig var det inte så farligt. Skönt att svalka sig i denna hettan.

Vi har även varit en sväng i Rydebäck idag. Fikat och suttit och snackat med mina föräldrar :). Jag sprutade vatten på hundarna, så att dom fick svalka sig lite ;). Det tyckte dom var skönt.

Imorgon är det utställning i Falkenberg som gäller. Jag ska ställa Diesel och mami Häxa. Ska bli kul ;).

Nu är det snart dags för mat. Vi vet inte vad vi ska äta än. Man blir ju inte speciellt hungrig när det är så varmt. Får se om vi grillar eller vad det blir.

Grabbarna ligger och myser på balkongen nu. Där är skugga, så det är skönt att vara där nu. Jag ska faktiskt joina dom med ett glas Cola ;).




Strålande sol

Hejsan!

Vaknade av solens strålar, som sken in genom fönstret. Härligt att vakna av ett strålande väder :).
Jag, mami, pappa och alla hundarna har precis varit ute på en långpromenad. Vi var ute och promenerade i säkert 1 och en halv timme. Det är ju så härligt att vara ute när vädret är så fint.

Idag har jag lite ärenden jag ska göra. Ska bland annat lämna iväg min kamera. Vet inte vad som har hänt med den, men den hänger sig och det kommer inte upp någon bild :(.

Nu ska jag sätta mig i solen en liten stund med glass och solbrillor, innan jag ska iväg på mina ärenden.

Maria och Diesel.


Så underbara!

Som ni vet var vi ju och tittade på rottis-valpar igår. Dom var helt underbara! Så sjukt söta och goa.
Jag hade givetvis kameran med mig. Titta på bilderna här nedanför. Visst är dom underbara? :)


 

Julia sitter med valparna.










"Barnvakt"

Hejsan!

Sitter här med en tallrik glass och en sovande Diesel i knäet :).
Vilket strålande väder det har varit idag. Helt underbart! Ska ju bli fint i helgen också har jag hört.

Jag och Niklas är "barnvakt" nu ikväll till en jättesöt liten Rodesian ridgeback-valp :). Han heter Peps och är bara 9 veckor gammal. Det är Niklas moster och hennes man som äger honom. Dom skulle bort ikväll också frågade dom oss om vi ville passa honom :). Vi blev glada, för vi tycker bara det är roligt. Är ju galna i hundar båda två :).
Niklas är helt salig nu, eftersom han länge har sagt att han vill ha en Rodesian. Blir nog att han skaffar det sen när vi har hus och mer plats.

Det går bra mellan Jasny, Diesel och Peps. Diesel blev dock lite sur på Peps när han tog hans ben innan :). Han morrade och skällde på stackars lilla Peps, som blev rädd för Diesel. Haha.

Nu ska jag och Diesel joina Niklas, Peps och Jasny i soffan. Mys pys! :)


Lille Peps :).


Jag håller Peps.


Niklas klappar Peps.


Jasny och Peps.




Rotweiler

Ikväll ska vi iväg och titta på små söta rottis-valpar :). Dom är bara 5 veckor gamla. Tror jag kommer smälta när vi är där :).
Nu tror ni säkert att jag ska skaffa en rotweiler, men det ska jag inte. Det är syrran som ska ha en liten tik :). Hon har velat ha rotweiler väldigt länge, så jag är glad för hennes skull. Tror att det kommer passa henne bra med denna hundrasen, därför att hon kan vara väldigt bestämd och tycker att det är kul att fostra hundar. Hon är medveten om att hon måste fostra den till 100 % och ska bland annat gå lydnadskurs hos uppfödaren.

Måste säga att jag tycker att rotweiler är en av världens vackraste hundar.



Diesel 7 månader

Hej på Er!

Idag fyller min lilla älskade Diesel 7 månader :). GRATTIS ÄLSKLING! Han väger precis 1, 4 kg och har precis börjat lyfta på benet när han kissar ;).
Lille prinsen har fått oxfärs och korv idag blandat med sitt foder. Det tyckte han var mumma. Jasny och tjejerna fick också såklart :). Verkar vara väldigt poppis bland chihuahuor :P.

Jag och mami började dagen idag med att ta en skön morgonpromenad med hundarna. Sen körde vi till Petab (eller Plantagen som det heter nu) och inhandlade lite fina blommor. Sedan rullade vi vidare till Hemköp för att handla frallor, Pepsi och lite annat i matväg som mamma behövde.
När vi kom hem blev det fika och ta det lugnt en stund. 

Vi har även fixat med papper på ägarbyte på Diesel idag. Mamma står ju som ägare på honom, vilket jag tycker är väldigt dumt eftersom lille Diesel är min. Jasny står på mig och jag vill ju såklart att båda mina hundar ska stå på mig :). Så jag ska skicka in papperna till SKK senare om ägarbyte.


Diesel springer på stranden.

Spanar på något :).



På promenad.


Gjädjespridare

Mina hundar är små glädjespridare. Dom gör mig så lycklig!  När jag inte är med dom känns det så tomt och jag saknar dom enormt mycket.
När jag har dom små liven i mitt knä och när dom tittar upp på mig med sina små trogna ögon önskar jag att jag hade kunnat förklara för dom hur mycket dom betyder för mig...- Att jag älskar dom av hela mitt hjärta och att jag gör vad som helst för dom.

Tänk att två så små hundar kan ge så mycket glädje och kärlek.


Mina älsklingar.


Solsken

Hejsan!

Idag känner jag mig mycket bättre. Inte alls lika hängig som igår. Kanske mår jag bättre för att det är fint väder och solen skiner idag? :) Härligt, härligt ;).

Det var kul att hänga med syrran till hennes sommarjobb (på en förskola) idag. Gick dock upp redan vid kvart över 6 imorsse, för att hinna köra till Rydebäck och lämna grabbarna först. Syrran börjar jobba halv 8. Detta är hennes sista vecka där, sen är hon också ledig :).
Så söta barn där var. Där var en jättesöt liten kille som jag fastnade för :).

Nu i eftermiddag har jag myst i trädgården med mami, pappa och alla hundarna. Har slappat och ätit massa glass. Jag och mami tränade även lite utställningsträning med Diesel och Häxa. Dom ska ju ställas på söndag i Falkenberg. Det är bara en inofficiell utställning, men ska bli lika kul för det ;).

Vad händer ikväll? För vår del har jag ingen aning alls. Vi får helt enkelt se vad som händer :).


Älskade lillprins!



"Brossorna" ;)


En liten Pingla ;)

Sitter bara här och slappar nu. Känner fortfarande mig hängig :(. Har inte gjort något speciellt idag. Bara tagit det lugnt i Rydebäck. Både mami och pappa har semester nu, så får passa på att umgås med dom nu i veckorna :).

Imorgon ska jag följa med syrran till förskolan (där hon jobbar). Jag ska ju börja läsa till förskolelärare nu till hösten, så är kul att få komma ut på en förskola och se hur det är :).

Snart är det matdags och sen bara ligga på soffan framför TV´n.


Vår vackra lilla Pingla på kennelträffen :).


Bilder från kennelträffen

Hejsan!

Allt bra med er idag? Jag mår lite illa och känner mig lite krasslig. Hoppas att man inte håller på att bli sjuk.

Här kommer bilderna från kennelträffen (blev en hel del) :P:

Massor med fantastiska vavvor.


Jag som sitter med rosa tröja på marken och fottar :).



Pinglan, Kicker och Diesel.






Gaston, Kalle och Diesel.




Jizza, någon annan vavva och lilla Häxa :).


Diesel, Motalas och Benny.




Diesel hoppade upp i fotografens (från HD) knä. Ni kan läsa om träffen i
dagens HD förresten :).



Benny, Diesel, Häxa och en till vavva.




Söta Tindra och söta Häxa :).


Alice och Diesel.




Busiga :).


Diesel, Benny och en till vavva busar :).


Puss puss ;)


Jasnys enormt söta syster Bella.


Benny och Diesel.


Kicker, Diesel & Benny.


Jasny & rottisen "Nuckie" :).

Kennelträff

Tjenis!

Vaknade halv 9 idag och kunde inte somna om. Fast jag låg kvar i sängen till halv 10, då Niklas vaknade. Han körde iväg och köpte frallor till oss och jag gick ut med mina fantastiska hundar :).

Kennelträffen hos Gunilla Ryhle var jättetrevlig :). Vi gick först en tipsrunda med kluriga frågor. Det var inga lätta frågor kan jag säga :P. Sen fikade vi och alla vovvarna sprang och busade och hade väldigt roligt. Där var 54 st hundar! Inte dåligt det. Kul att få se alla fina vavvor (både valpar och de äldre hundarna).
Tog en hel del fotton, som jag kommer att lägga upp här så fort som möjligt :). Det blir kanske imorgon, så håll utkik ;).

Nu ska vi parkera oss i soffan för att kolla på film :).


Diesel och Ebba (Diesels kullsyster). Vet faktiskt inte hur gamla dom
är på denna bilden.
Fast dom är helt otroligt underbara!! :) Diesel till
 vänster och Ebba till höger.


Bedtime

Vi har kollat film hela kvällen. Är inne på vår andra film nu :). När den är slut ska vi krypa till sängs.
Har precis varit ute på sista kisse-rundan med grabbarna. Dom har redan somnat dom små liven :).

Imorgon ska vi på kennelträff hos Gunilla Ryhle. Ska bli riktigt kul ;).

Sov gott! :)



Dripp dropp

Vi har slappat i soffan hela eftermiddagen. Kollat på film, fikat, och haft allmänt mysigt :).

Regnar som bara den här för tillfället. Dörren står öppen så vi hör och ser hur det öser ner. Tråkigt :(. Var ju soligt och fint väder när vi vaknade i förmiddags.

Snart är det dags att börja på maten. Känner hur hungrig jag är när jag tänker på mat. Har inte ätit på några timmar (förutom en massa godis).


Min underbart vackra Diesel. Här är han 5 månader gammal.


Ljuvliga som få

Jag är så sjukt förälskad i mina killar!! Dom är obeskrivliga!!
Vet inte vad jag skulle gjort utan dom. Älskar dom sååååååååå!!...







Lördag, I love it!

Tjena!

Vaknade av att solen sken in genom fönstret imorsse. Tittade på klockan, som bara var lite i 8. Så jag somnade om igen och vaknade vid halv 10. Gick upp och klädde på mig, för att sen gå ut med hundarna i det fina vädret.
När vi kom in igen blev det frukost på balkongen i solen. Mysigt.

Vi har tvättat och städat bilarna i förmiddags. Jag städade min bil under tiden som Niklas tvättade sin. Sen fick han ta över och tvätta min bil också :). Jag erbjöd mig att hjälpa honom, fast han ville göra det själv :).

Vädret ser inte lika fint ut längre. Det är väldigt molnigt och mörkt på vissa håll. Ser nästan ut som det ska börja regna. Skulle ju inte bli förvånad om det gör det...

Har nyss varit och handlat lite mat (inför kvällen), fika och godis. Vi ska skämma bort oss med fin mat ikväll :). Lövbiff och något med potatis, bearnässås och sallad. Mums.

Snart ska vi fika med chokladbollar och små bageutter :).



Vavva-mys

Här är alla våra underbara vavvor. Mina små prinsar och mammas ljuvliga prinsessor :).
Dom är så underbara och goa allihopa, var och en på sitt sätt. Ligger och myser tillsammans i sängen nu. Ska strax skämma bort dom med leverpastej :). Man kan ju inte låta bli när dom är så fantastiskt underbara.



Regn och regn...

Hejsan!

Skönt att det är fredag idag :). Gick en morgonpromenad tillsammans med mamma och hundarna tidigt imorsse. Det regnade inte då som tur var. Har regnat större delen av dagen här.

Vi var iväg och "stor-handlade" mat innan. Jag hjälpte mor min ;).
Har även varit och tittat på syster Julia idag också när hon red. Det ösregnade, så hon fick rida inne i ridhuset. Grabbsen var med även idag och tyckte att det var spännande.

Ikväll: Ja, då vet jag inte vad vi hittar på. Vet bara så mycket som att vi ska köpa pizza ;). Fast jag kan tänka mig att det blir en kväll framför TV´n med en bra film, eftersom vädret är som det är.

På söndag är det kennelträff hos Gunilla Ryhle :). Längtar... Det är alltid så trevligt på de träffarna. Roligt för hundarna också :).

Har nyss fikat med en stor tallrik glass och cola. Duschen väntar nu.

Kram

Julia rider.


Grabbarna tittar på Julia när hon rider :).


It´s raining. Skönare inne i ridhuset :).




Tittar på ridningen.




Mami och Jasny.




Diesel tycker om hästar.


I fönsterkarmen

Lille Jasny ligger i fönsterkarmen och har somnat... Haha. Han är så underbart gó.
När jag sitter vid datorn i Rydebäck brukar Jasny vilja komma upp och lägga sig i fönsterkarmen. Där ligger han och spanar (när han inte sover), för det kan ju gå förbi en söt liten tik.


Sovande Jasny i fönsterkarmen. Ser inte så värst skönt ut att ligga på
detta vis... :)



Vaknat upp :)


Det funkar äntligen...

Nu funkar det att lägga upp bilder igen. Knepigt. Jag är i alla fall glad att det går igen ;).
Skulle ju visa er de fina utemöblerna som vi fick av Niklas farfar igår. Kolla på bilden här nedanför. Visst är dom fina? :) Det ser mycket trevligare ut på vår balkong nu när vi äntligen fått upp bord och stolar. Jag tycker att det är lagom storlek både på bordet och stolarna. Passar helt perfekt på vår balkong :).


Lägga in bilder

Varför går det inte att lägga in bilder här längre?.. Tråkigt :(. Måste vara något tillfälligt fel eller nåt.
Har försökt flera gånger nu, men det funkar inte. Får prova senare igen.




Lyfter på benet

Hej på Er!

Är i Rydebäck nu. Passar mammas vovvar idag, eftersom dom är iväg på Falsterbo horseshow.

När jag och doggarna var ute och gick innan så lyfte Diesel på benet för första gången när han kissade. Haha :). Så nu börjas det också :P.

Städade större delen av kvällen igår. Lika bra att få det överstökat, så man slipper det sen. Niklas stod inte ut med att höra på ljudet från dammsugaren, så han begav sig en runda ner i garaget.
När städningen var klar tog jag en välbehövlig dusch. Strax därefter blev det film-mys i soffan med Niklas, hundarna och Is-the´. 

Det blir nog en sväng till Väla ikväll. Niklas behöver lite nytt i klädväg.


Looking, looking

Igår var vi även och tittade på lillasyster Julia när hon red. Grabbsen tyckte att det var spännande att titta på. Dom är ju så vana vid hästar, eftersom vi bor på landet och har hästar i vår omgivning dagligen. Niklas mamma och syster har ju många hästar och hans mormor och morfar har ridskola. Plus att vi har hästar i hagen utanför vår ballkong. Fast där är dom bara i mellan åt.
Grabbsen.


Grabbarna tittar när Julia rider.








Kiviks marknad

Hej på Er!

Är allt bra med er? Här är det bara bra :).

Igår var vi (jag, mami & Julia) ju på Kiviks marknad. Det var väldigt trevligt. Mycket folk och massor med stånd och grejor. Det var väldigt varmt att gå där, så vi gick bara där i ca 2 timmar. Det var lagom. Vi var rätt trötta sen.

Imorsse gick jag och mami en härlig promenad med doggsen. Sen följde jag med mami till frisören, när hon skulle klippa sig. Jag skulle nämligen prata med frisören om mitt hår :). När vi var klara där körde vi vidare till mammas vännina som fyller år idag. Fikade och satt och snackade lite.

Ikväll ska jag och Niklas till hans farfar och hämta ett bord som vi ska få. Så snällt av honom.


Här kommer bilderna från Kivik:

Jag och Julia.












Vacker utsikt från en kulle:





Full rulle

Hej!

Har inte skrivit här sedan i för går. Har nämligen haft fullt upp och inte orkat sitta vid datorn :P.
Igår var jag så sjukt trött hela dagen. Vet inte vad det var med mig. Jag låg och vilade med hundarna och gjorde lite ärenden.

Idag har jag först varit med mami och Julia och tittat på Julia när hon red en jättesöt häst. Jag är inte glad för hästar annars och brukar inte tycka att dom är söta, men denna hästen (Royal som han heter) är verkligen söt.

Har även varit på Kiviks marknad större delen av dagen :). Där var svinmycket folk och vaaarmt. Vi åt Langos och massa godis :). Köpte faktiskt inget, för jag hittade inte något som jag tyckte om.

Bilder kommer inom kort både från marknaden och när vi tittade på Julia som red. Doggisarna var också med och tittade ;).

Jag ska joina Niklas nu, som ligger i soffan och kollar på film.
Ha en skön kväll!

Kram

Söndag

Hejsan!

Denna dagen har gått i ett... Vi vaknade vid halv 11. Jag gick ut med vovvarna och sen åt vi frukost.

Vi har varit ute och kört hela eftermiddagen. Först körde vi en lång runda och sen körde vi till Rydebäck och hälsade på mamma & pappa. Vi åt glass och satt och pratade.
Vi bestämde med mami att vi ska komma och grilla hos dom ikväll :). Trevligt, trevligt.

Igår kväll körde vi till en sjö här i närheten och fiskade med Evie & Björn. Vi var inte där så länge, så vi hann inte få någon fisk :P. Sen körde vi en runda till Mc donald´s och köpte glass, för att sedan placera oss i soffan hemma hos oss.

Förresten Häxa mår mycket bättre nu :). Hon är pigg och glad igen. Det är så härligt :).

Ska snart ta en dusch innan det bär av till Rydebäck för grillning.


Vid sjön där vi fiskade :).


Jasny älskling.




Lördag

Hej på Er!

Sitter här med lilla Disse i knäet, ett stort glas Cola och en godispåse :). Det kan inte bli bättre ;).

Vaknade vid halv 10 idag. Tog en promenad nere i skogen med grabbarna. Det åskade samtidigt som det var sol och inget regn. Det har inte börjat regna än i alla fall. Fast det ser ut som det ska börja regna. Men vi får se :P.

Vi har varit och handlat lite i förmiddags. Var bland annat på "Pang!" (den nyöppnade butiken i Hyllinge) och köpte billigt lösgodis :).

Niklas håller på att fixa med sin pappas bil nu, som hade gått sönder på nåt vis.
Vi har inga planer alls idag. Får se om vi hittar på något senare eller ikväll.

Jag hade velat vara i Tvååker idag med :(. När vi anmälde oss, så trodde vi att det bara var chihuahuor på fredagen. Fast sen fick vi höra att det var på lördagen också, men då var det tyvärr för sent :(. Tråkigt.
Nästa utställning för oss blir en inofficiell i Falkenberg den 27 juli. Ska bli kul.


Grabbarna myser i solen på balkongen:








Fredag och utställning i Tvååker :)

Hejsan!

Har varit i Tvååker hela dagen på utställning som ni vet :). Det har varit jättetrevligt.

Imorsse när vi körde till Tvååker så ösregnade det. Som tur var blev vädret bättre när vi började närma oss Tvååker. Solen sken också ;). Vädret har varit växlande mellan sol och moln idag.

Diesel fick en 1:a och fin kritik. Jag är nöjd. Han är ju trots allt i "rangelåldern" och behöver växa till sig.
Dagen har i alla fall varit helt underbar :). Många fina vavvor och trevliga människor :). Träffade Diesels pappa Gucci också ;). Kanonkul!

Nu är man lagom trött kan jag tala om för er. Jag ska snart lägga mig på sängen en stund och vila lite innan vi ska äta kvällsmat :). Det blir nog en lugn kväll för oss framför TV´n. Orkar inte göra så mycket idag.

Ha en härlig kväll!


Bilder från idag:

Jag och min älskade prins.


Jag, Diesel & Julia.


Jag och Diesel i ringen.


På bordet.


Diesel står fint.


Mini-prinsen :).


Jag älskar dig Diesel!


Värmen

Grabbsen är lite trötta nu av värmen. Dom har gott in och lagt sig tillsammans på en dyna. Dom är så enormt underbara :). Åhhh..., vad jag älskar dom!!

Nu ska vi strax ta och köra hem till Åvarp. Niklas ska och handla mat till oss efter sitt jobb. Han fick med en handle-lista imorsse på vad vi behöver. Duktig karl man har ;). Hehe.

Här ligger dom nu, mina små liv.




Torsdag

Hej på Er!

Idag mår jag lite bättre. Har inte ont i magen längre och är piggare :).
Häxa verkar också må lite bättre. Hon har ju fått medicin, så det är skönt.

Gick en morgonpromenad med vovvisarna när vi vaknat. Sen körde vi till Rydebäck och är fortfarande här :). Ska köra hem senare i eftermiddag.

Jag och vovvarna har varit ute och myst i trädgården nästan hela dagen. Underbart :). Det har varit soligt och fint väder, fast just nu är det molnigt.

Imorgon är det utställningen i Tvååker som gäller. Ska bli kul och spännande :). Det är ju Diesels första officiella utställning. Nyttigt att träna på en större utställning också :). Kommer ju som sagt att ta denna utställningen som träning, eftersom Diesel är så opropertionerlig och gänglig nu. Men vi får se hur det går :). Jag hoppas i alla fall att vädret blir fint och soooligt. Det ska bli kul att se alla andra vavvor också ;).

Ikväll blir det till att bada hundarna och packa ner allt som ska tas med till utställningen. Sen ska vi nog mysa vid TV´n med lite gottis :).

Nu ska jag ta en iskall Cola och hjälpa syrran att skriva ihopa ett mail :).


Kvällssol i Åvarp.


Två små prinsar

Prinsen 1.


Prinsen 2.


Jag älskar er av hela mitt hjärta, mina fantastiska doggar!

Ni finns alltid där för mig och sviker mig aldrig. När jag är ledsen försöker ni trösta mig och när jag är glad så är ni också det. Ni är min livsglädje. Jag är så rädd för att förlora er. Ni är bäst i världen! Min kärlek till er går inte att beskriva...

Bus med Sessan

Hundarna tycker att det är så roligt att busa med vår katt Sessan. Haha. Dom springer och jagar henne och leker med henne. Sessan tycker att det är roligt :). Hon hoppar upp i luften när vovvarna försöker "ta" henne. Ser så himla roligt ut :).

Sessan.


Kolla in så fint både Jasny & Diesel står på denna bild.




Pinglan & Diesel jagar Sessan, som är på väg att hoppa upp på staketet.




Onsdag

Hej på Er!

Idag har jag ont i magen och mår lite "halv-kasst" :(. Därför blir det nog mest att jag vilar och tar det lugnt idag.

Har varit ute på en lång promenad med grabbarna för en stund sedan. Skönt väder och skönt med frisk luft :). Vi gick en sväng ner om stranden. Hundarna älskar att springa omkring i sanden och busa :). Dom blir så glada när vi går ner där.

Har även hunnit med att utställningsträna Diesel lite idag. Det gick ganska bra. Han rör sig mycket bättre nu än vad han gjort tidigare. Fast idag är det soligt så då visar han sig mycket bättre. När det är sämre väder och blåsigt, så är han inte alls lika duktig.
Jag räknar inte med att det kommer att gå särskilt bra för Diesel i Tvååker på fredag. Han är ju så opropertionerlig och gänglig nu. Man får ta det som träning istället :). Han behöver ju träna, så det är nyttigt för honom att komma ut på en större utställning.
Tycker att det är så tråkigt att inte Häxa kan vara med :(. Men, men... så är det. Hälsan är ju nummer 1!

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila med alla vavvorna. Det är så sjukt mysigt att ha alla hundarna där :).

 

Lilla Diesel :).



Min sötnos.


Regn, regn, REGN...

Ja, här i Billesholm regnar det för fullt just nu. Tråkigt, men sant. Värmen och solen som precis hade kommit har nu övergått till regn igen... :( Jag hoppas innerligt att det blir fint väder igen!

Har städat och tvättat nu ikväll. Blev precis klar, så ska sätta mig framför TV´n nu med hundar, sambo och godis :).

Ha en skön kväll gott folk!







Tisdag

Hej på Er!

Sitter här med ett stort glas Cola, en fralla och en chokladboll :). Mums.

Jag och pappa har varit på Djursjukhuset med Häxa hela dagen idag. Det var akuttid, så vi fick vänta några timmar trots att vi var där när dom öppnade. Tyvärr kan inte Häxa ställas ut på fredag (vill inte skriva vad det är med henne här). Känns väldigt trist, men tyvärr inte någonting att göra åt det. Hon får i alla fall följa med till utställningen :).

Vi var hemma från Djursjukhuset vid ca 13:15. Då åt vi och sen körde jag pappa till hans jobb.
Strax därefter kom mami hem och vi körde och hämtade medicin på apoteket till Häxa.

Ikväll händer inget särskilt. Det blir nog lugnt framför TV´n.

Nu ska jag strax ta en promenad med doggsen ;).

Jag och älsklingen Jasny :).


Åter regn

Det blev inget "njuta av det fina vädret" idag, som jag skrev att jag skulle göra tidigare. Det har nämligen börjat regna här nu :(. Så himla tråkigt. Men, men.. ingenting att göra nånting åt. Fast det är konstigt att vädret kan ändra sig så fort från sol till regn.

Vad ska man nu hitta på när det regnar? Sätta sig framför TV´n och päsa lite kanske? :)


Grabbarna ligger i uterummet och slappar nu när det regnar.




Myskillen

Lille Diesel är lite dåsig :).


Trött liten prins. *Zzzz*


Måndag

Hejsan!

Då var det dags för en ny vecka igen.

Gick upp tidigt idag, för att ta en morgonpromenad med hundarna. Vädret var inte speciellt bra imorsse, fast nu har det klarnat upp och solen gassar på :). Härligt!

Har nyss ätit en tallrik glass ute i solen. Syrran har börjat jobba nu, så det är lite tomt här i Rydebäck. Fast hon ska bara jobba i 3 veckor.

Idag har jag inga planer alls. Ska bara ta dagen som den kommer och passa på att njuta av det fina vädret. Dock tänker jag inte ligga och steka i solen :P. Kanske sätter mig och solar en liten stund, men jag tycker ju som sagt inte om att ligga i solen när man inte badar.

Ha det gott i det vackra vädret idag! ;)


Lilla underbara Häxa.


I love You!


Söndag

Hej hej!

Vi vaknade vid halv 11 idag, men låg kvar i sängen ett bra tag och myste innan vi gick upp :). Sen gick jag ut med hundarna. Det var riktigt kvavt ute och det är det fortfarande.

För en stund sedan körde vi till en nyöppnad affär som heter "Pang!". Dom har allt möjligt skit där och billigt är det. Vi köpte massor med lösgodis, som bara kostade 4, 90 kr/hg. Köpte även lite annat smått: kakor, hundben, plåster m.m

Nu börjar snart Formel 1 på TV, som Niklas ska se. Jag ska väl också kolla lite. Sen ska jag sätta mig på ballkongen med grabbsen, en tidning, cola och godis ;).

Jag gav hundarna de nya benen nyss. Diesel blev så himla glad. Jasny hade bara sitt ben en liten stund, så Diesel tog hans ben också och skiftade mellan att tugga på sitt eget och Jasnys. Haha.

Ikväll blir det nog pizza-krängande och slappande. Kanske ser vi någon bra film? :)



Här är vårt godis, som vi sitter och kränger nu :).


Såhär mysigt har grabbarna det nu :).


Jag just nu :).

Chihuahuasäker ballkong

Vovve-mys på ballkongen :).


Jasny solar och Disse tuggar ben.


Disse spanar på hästarna.






Lördag

Hejsan!

Gud så mätt jag är nu! Har precis krängt massor med daim-glass, bulle med bulle, chokladbollar och kanelgifflar. Jag åt nog för mycket, för känner mig spy-färdig.. :P

Igår kväll var vi ute och körde en runda. Var ju underbart väder på kvällen också :). Vi körde bland annat in till stan och kollade på lite fina bilar och åt glass.

Vi har varit ute och kört idag också ;). Vi tog med doggarna och körde bland annat till Västersjön. Där var verkligen fint. Sen körde vi och tittade oss omkring på vackra omgivningar och fina små hus :).
När vi kom hem skulle jag ta glassen från frysen. Smart som jag är hade jag glömt att jag hade lagt en Cola-burk där på kylning igår kväll. Gissa vad som hade hänt? Jo, Cola-burken hade "sprängts", så där va frusen Cola i hela frysen... Inte så trevligt, men det var bara till att försöka få bort det.
 
Ikväll ska vi grilla med Niklas föräldrar, Evie & Björn och några till i deras släkt. Ska bli trevligt :). Synd att det har börjat blåsa nu bara. Det var ju så fint och vindstilla tidigare idag.

Grabbarna myser ute på ballkongen med varsett ben nu :).

Bilder från igår kväll när vi var ute och körde:





Bilder från Västersjön idag:














Stå-bilder :)

Fick till lite stå-bilder på Diesel tidigare idag, som jag tänkte dela med mig av ;). Han är så opropertionerlig och gänglig nu. Hans huvud är så litet i förhållande till kroppen. Han har kommit i den så kallade "rangelåldern". Längtar tills han är 2 år, då han har vuxit ifrån den rangliga åldern.















En runda

Var ute och gick en runda innan och hade givetvis kameran med mig, så passade på att fotta lite vacker natur ;).
Gick förbi stranden. Där var en del folk redan vid 10-tiden i förmiddags.

Det har blivit lite molnigt här i Rydebäck nu. Tråkigt :(. Man vill ju inte att värmen ska försvinna nu när den äntligen kommit!








Mina små hjärtan

Så här söta är vi :).


Kul att busa med varandra. Jasny ser stolt ut :P.


Pinglan: -Nu ska jag ta dig, Jasny!.. Jag biter dig med mitt stora gap ;).



Det tar på krafterna när man busar.

Fredag

Tjenis!

Fredag idag och vädret är lika underbart som det har varit de två senaste dagarna :). I just love it! ;)

Jag och syrran har nyss varit ute med doggsen i värmen. Man märker på dom att dom tycker att det är för varmt, för dom flåsar och bäftar så mycket. Fast samtidigt så trivs dom när det är varmt, men dom orkar inte vara ute hela tiden (förutom Diesel som fullkomligt älskar att vara i solen ;)).

Det var väldigt trevligt hos kusinerna igår kväll. Vi grillade och åt god tårta och glass till efterätt.

Vi pratade igår om att vi kanske ska göra något ikväll. Fast vad vet vi inte.
Mamma slutar tidigt från jobb idag, så ska umgås lite med henne sen ;).

Nu ska jag köra iväg och handla lite gottis och Cola tänkte jag ;).





A little bit of Jasny

Lite bilder på min bedårande Jasny.



















Älskar dig så oförståligt mycket, min lilla underbara, fina och goa hund!

Torsdag

Godmiddag! ;)

Hoppas att allt är bra med er idag. Här är det kanon :).

Vädret är lika vackert idag som det var igår. Så härligt! Nu känns det verkligen som det är sommar på riktigt :). Det doftar till och med sommar ute. I love it!

Jag och syrran har varit på promenad med hundarna (som vanligt :P). Så varmt det är för dom nu. Fast dom trivs i värmen, men orkar inte vara i solen för länge.

Senare i eftermiddag ska jag och sola. Ska bli nice :). Ikväll ska vi till vår kusin Linus som fyller 15 år idag.  Detta är vad som står på listan över dagens planer :).

Längtar tills nästa fredag när vi ska på hundutställning i Tvååker! ;) Ska bli så kul. Jag ska ställa Diesel och mami ska ställa Häxa.

Ska nog en sväng till Hemköp nu och köpa lite god dricka. Cola, tänker ni säkert nu. Hehe. Nepp, jag tänkte faktiskt prova Festis på flaska. Ska finnas en med päron-smak, som ska smaka precis som Piggelin-glassen :).

Ha det så bra i värmen idag! :)

Den lilla Marian.


Älsklingen Jasny.


Guldklimpen Diesel.


Onsdag

Hejsan!

Vilket underbart väder det är idag! :) Hoppas, hoppas att det håller i sig nu!

I förmiddags gick jag och Evie en lång runda med hundarna ner till stranden. Där var mycket folk idag när det är så fint väder. Fast det är ett hundbad, så vi gick ner till havet med vovvarna. Jason var den enda som badade. Dom andra hundarna var inte så sugna på det idag. Är ju inte speciellt varmt i vattnet nu om man säger så.

Har även legat en liten stund i solen nu i eftermiddags. Skönt att få känna på värmen, nu när den äntligen är här :). Låg där bara i ca 20 minuter. Sen gick vi upp till mormor & morfar och hälsade på. Åt lite glass och hade det mysigt på deras altan.

Igår kväll klippe jag Niklas, så nu är han fin i håret igen :). Han var ju ganska långhårig innan, så det var på tiden att han blev klippt nu ;).

Om en stund ska jag och Evie köra till Väla en sväng. Där är nog svalt och skönt idag... hehe. Evelina ska handla en bikini och jag får väl se om jag hittar något :).

Nu ska jag ut i trädgården och ta för mig av vinbären :). Mums.




Mina fina killar...

...gud vad jag älskar er!! Kan inte leva utan er. Ni är det värdefullaste jag äger!











En trött Pingla :)

Lilla (eller lilla och lilla, hon är en stor tik) Pinglan är inte allt för pigg idag.



Tisdag

Hallå!

Idag är jag obeskrivligt trött. Tror att jag blev det när jag och Evie var ute och gick. Först tog vi en powerwalk och sen tog vi alla doggarna på en promenad. Det var ju alldeles för varmt för att powerwalka idag... Man ska ju inte klaga på vädret nu när det äntligen börjar bli varmt :). Fast jag håller mig nog ifrån att powerwalka då :P. Får se hur varmt det blir och så.

Annars händer det inget särskilt idag. Har skickat med en handle-lista till Niklas, så han ska handla efter jobb. Hoppas att han hittar allt vi behöver :P. Haha.

Har räknat ut på Diesel enligt tabeller att han kommer att väga kring 1,6-1,7 kg när han är vuxen. Fast det är ju inte alltid att det stämmer. Fast i så fall blir han en väldigt liten hane. Han är ju liten nu också, så det är inte omöjligt.

Nu ska jag ta något att äta :).






RSS 2.0