Dripp dropp

Vi har slappat i soffan hela eftermiddagen. Kollat på film, fikat, och haft allmänt mysigt :).

Regnar som bara den här för tillfället. Dörren står öppen så vi hör och ser hur det öser ner. Tråkigt :(. Var ju soligt och fint väder när vi vaknade i förmiddags.

Snart är det dags att börja på maten. Känner hur hungrig jag är när jag tänker på mat. Har inte ätit på några timmar (förutom en massa godis).


Min underbart vackra Diesel. Här är han 5 månader gammal.


Kommentarer
Postat av: Natalie

Heloo!!



Det kommer säkert att gå jätte bra att pendla. Har du och din kille varit tillsammans länge?



Ja är 25år gammal. Jag äger inte Myra, egentligen inte Gucci heller. Min syster står som ägare på båda. Har tänkt att skriva över dem på mig men har bara aldrig blivit av. Min syster har ju 3andra hundar (springer spaniels) så försäkringen blir ju mycket billigare när hundarna står på henne. Destu fler destu billigare. =)



Om du vill ha lite tips och råd i ringen hjälper jag dig gärna. Många tror inte att det är så svårt att ställa hund men det är många små knep man använder sig av för att komma fram. Speciellt när man har en ras som är så stor så måste man sticka fram. Ibland önskar man att man hade en riktigt ovanlig ras som det inte fanns så många av. Men samtidigt kul med konnkurans.



Hoppas jag får ledigt på söndag så vi ses.



Kjamis

N

2008-07-19 @ 22:07:59
URL: http://guccilove.blogg.se/
Postat av: josefine

Hej! Jag köper tågkort på knutpunkten inne på skånetrafiken. sen fyller man bara på det varje månad. Det kan man göra när man vill i princip. 990 kr kostar det per månad, men efter årsskiftet så höjer dem priserna, TYVÄRR! Kram

2008-07-19 @ 22:36:00
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0