Diesel ♥


Underbara lilla Disse trivs på den stora stenen.
Där låg han och solade idag när han inte busade med Lime.











Ljuvliga lördag


Vilken mysig lördag det är :). Jag och Niklas har varit ute och kört en runda. Först blev det en tur till "Din bil" (Wolkswagen) där vi tittade på fina bilar. Jag är förälskad i Golf (har även en sådan själv) och fick syn på en metallic-blå GTI- 07. Jag föll för den direkt när jag såg den. Fast vi åkte endast dit för att ta oss en titt :)haha.
På vägen hem körde vi inom en mysig kiosk och köpte varsin mjukglass med karamellströssel. Fruktansvärt gott. 

Väl hemma igen så gick vi ut här utanför med hundarna. Vi satt och myste med fika medan vi tittade på hundarna när dom sprang omkring i solen. Jag tog även lite pics på de små liven.

Lime & Disse är på "bus-humör" idag :).










Jasny myser i solen.


Lime letar efter flugor i gräset, för att
sedan kunna jaga dem
:).




Disse & Lime på vift.



Äntligen fredag :)


Jag har städat i flera timmar (känns det som) nu. Blev precis klar och är trött som en gnu nu. Fast det blir ingen vila för mig än, för snart ska grabbarna få komma ut på en promenad. Det är skönt väder ute. Dessutom har dom lovat att det ska bli fint i helgen :). Härligt!

Ikväll ska vi till Josse (brossans flickvän), som nyligen har flyttat till en superfin lägenhet. Det ska bli jättetrevligt.

Någon gång under dagen imorgon ska vi köra och köpa färg till min bil, eftersom någon knäppgök har gjort en STOR repa på bakluckan :(. Jag blev så arg när jag såg det. Att man inte kan få ha sina saker i fred...

Nä, nu väntar grabbsen. Ha en riktigt trevlig helg! :)

Josse & jag, nyårsafton 2008.



Tears


Ibland är allt bara hemskt. Tur att jag har mina hundar, som ÄR min livsglädje. ♥  Förstår inte hur jag skulle kunna klara mig utan dom?
Det finns inget liv för mig utan mina älskade hundar.




Zzzzz


Jasny och Lime tar en tupplur i buren :).



Vi blåser iväg


Grabbsen och jag kom precis in från en promenad i blåsten. Det blåser sjukt mycket. Både jag och hundarna höll på att blåsa iväg.
Snart ska jag ta något att äta och sen ska vi bege oss till Rydebäck en sväng. Troligtvis blir det en lugn dag. Dock ska jag och Niklas masa oss ut och handla på Maxi ikväll.

Have a nice day!




Two lovely boys


Två av mina godingar. ♥  Niklas och Diesel.


Älskar Er!



Grabbsen in action


Några pics från hagen idag:

Tre små galningar :). Kutar fort som bara den.


Bus.




Lilla Disse som ligger och myser i gräset, får en puss
på magen av brossan Lime.


Två små söta vavvarumpor.







Familia


Jag har varit på Familia tidigare idag. Skulle endast handla ny hundmat, fast jag kunde inte hålla mig från att även köpa ett par fina högklackade sandaler. Dessutom var dom billiga, så jag tyckte att det var lika bra att investera i ett par.
Det blev även en sväng inom Maxi för att handlade lite mat. Bland annat ingredienser till lasange, som vi ska äta ikväll :). Mumma.

Grabbsen och jag har precis varit ute i hagen och busat. Det tyckte dom var superkul, som alltid :).

Igår var vi i Rydebäck hela dagen och hjälpte mami en hel del. Hon kan gå helt själv nu och det är så himla kul. Fast hon orkar inte gå särskilt långt, eftersom hon fortfarande lätt blir trött.


Grillning pågår


Vi håller på att grilla på balkongen. Hundarna ligger i bädden och har det gott :). Titta på bilderna här nedanför, så ser ni hur dom har det just nu.






Min sourz apple-drink :).



Brasa mitt i regnet


Vilken kväll vi hade igår tillsammans med Martin, Josse, Evie, Björn och alla hundarna. Vi var ute i hagen och grillade, drack några drinkar och killarna drack öl. Bord, stolar, mat, dryck, grillen och buren till hundarna hade vi släpat ut i hagen. När vi satt och åt började det helt plötsligt att regna. Vi blev kinkiga, eftersom vi hade tänkt att göra en brasa i hagen senare på kvällen.
När vi insåg att det inte skulle sluta att regna tände vi brasan i alla fall. Niklas hällde på lite bensin och elden blossade upp. Det värmde med en brasa mitt i regnet och vi hade trevligt :).

Niklas, jag och doggsen har spenderat hela eftermiddagen framför ett antal Prison break-avsnitt. Efter att ha sett hälften av alla avsnitten tog vi en paus och jag knallade ut en runda med hundarna.

Nu har vi precis ätit pizza och ska snart titta på det sista Prison break-avsnittet. Resten av kvällen blir antagligen också lugn med massa mys och gottis. Trevlig kväll! :)








Ego-dag


Idag har jag haft en riktigt "pyssla-om-mig-själv-dag". Jag har blonderat håret, gjort ansiktsmask och inpackning, noppat ögonbrynen, rakat benen och smörjt in hela kroppen med en bodylotion som doftar underbart gott. Nu känner jag mig riktigt fräsch och snygg. Härligt.

Doggsen och jag har även varit ute på långpromenad. Vi traskade i skogen i cirka 1,5 timme, så när vi kom hem igen var både jag och doggsen trötta. Hundarna gick och la sig i bädden och jag tvingade mig själv till att storstäda lägenheten. Jag fick muta mig med en coca cola för att jag skulle vara duktig och städa. hehe. Hur som helst är här sprillans rent nu och det är skönt.

Niklas är ledig både imorgon och på fredag så det blir en långhelg för oss. Hur härligt som helst.
Ikväll ska vi äta pizza och ha det gott :).




Mer shopping


Igår var jag en sväng på Väla. Jag kom hem med två olika rosa klänningar, hundtandkräm och varsin rökt grisknorr till doggsen.

Klänning (eller lång top) 1 och klänning 2.



I det långa gräset


Idag har vi varit hos mormor & morfar större delen av dagen eftersom morfar fyller år :). Det har varit supertrevligt. Vi har ätit god mat, varit ute och gått en sväng, fikat och suttit ute och pratat medan hundarna strossade omkring. Med andra ord har vi tagit dagen som den har kommit. Skönt.
Jag och hundarna gick till en stooor åker utanför mormor & morfars hus där det var väldigt långt gräs. Hundarna sprang omkring som små kaniner. Det såg för roligt ut :). Jag passade på att ta några bilder som kommer här nedanför.





Lime prylar Disse.


Bus-Lime.




Lilla underbara Disse.






Jasny, prinsen.













Pinky


Jag har införskaffat mig lite nytt i klädväg.
Syns det att jag älskar rosa?!  hehe.

Rosa och svarta leggings.

Kort leopard-kjol.

Svart klänning och svart kjol.

Rosa långt linne/klänning.



Certifikatkvalitet


Vi är hemkomna från Hässleholm sedan några timmar tillbaka. Vilken dag det har varit :). Lime blev 2a med CK och Kelli 2a med HP. Av alla hanarna (i ALLA han-klasserna för korthåriga chihuahuor) var det endast tre hanar som fick CK och Lime var en av dom :). Det känns superkul då det var väldigt många som deltog.

Nu är vi lagom trötta. Niklas har somnat på soffan, Jasny & Lime ligger i bädden och lille Diesel sover här i mitt knä. Han är så liten och söööt, min lilla prins. ♥

Troligtvis blir det en kväll vid TV´n bänkade framför Eurovision song contest med pizza, cola och gottis. Mys på hög nivå.



Utställning tar på krafterna.



ÄNTLIGEN!


Nu är mami hemma för gott! Det känns UNDERBART!! Idag är det den lyckligaste dagen på länge :).

Imorgon är det dags för utställning i Hässleholm. Jag är lite nervös, fast det ska bli jätteroligt. Evie ska ställa Kelli och jag Lime. Det är mycket bättre med honom nu. Han är i princip som vanligt igen :). För tillfället ligger han inbäddad i filtar i soffan då han är nybadad inför morgondagen.

Nä, nu ska vi titta på film och mysa.

Godkväll!


Animal Planet


Under kvällen har vi tillbringat större delen framför TV´n. Vi har bland annat tittat på gamla avsnitt av "Vänner". Den serien är så grymt bra! En av de bästa serierna jag vet. Nu ska vi fortsätta kvällen med att titta på "Djurpolisen" på Animal Planet. Jag älskar den kanalen.

Good night!


Mys och bus i hagen


Grabbsen och jag har nyss varit ute i hagen. Där är så skönt nu när solen är framme, riktigt varmt och gott :). Hundarna sprang omkring och lekte och var allmänt busiga. Själv satt jag på en filt med solbrillor, en tidning och coca cola. Mys.

Igår skickade jag in en blankett till skolan om att jag vill ta ett studieuppehåll. Jag har missat alldeles för mycket under tiden när mamma har varit sjuk, så det går inte att ta igen det nu. Fast jag är inte ens säker på om jag vill fortsätta på denna utbildningen, så det känns rätt att ta ett uppehåll. Hoppas bara att de godkänner det.
Jag har suttit en del framför datorn idag och tittat efter andra utbildningar. Har dock inte hittat någon särskild ännu.

Snart kommer Niklas hem från jobb och då ska vi köra till Maxi för att inhandla lite nytt i matväg.




Lille Lime är förkyld


Lille Lime har gått och blivit förkyld... Det rinner från både nosen och ögonen plus att han nyser emellanåt. Inget kul alls. På lördag ska vi till Hässleholm på utställning där Lime ska ställas, så jag hoppas att han är bättre då! Stackaren :(. Lime har ju även sin juniorpremiär på lördag, vilket vi ser fram emot :).

Jag och doggsen har myst hela förmiddagen och varit ute i skogen. Snart ska jag ta mig något att äta innan jag beger mig till mami.






Slappe-time


Just nu slappar vi hela högen. Niklas ligger på soffan och tittar på Formel 1, Jasny sussar i ena buren och jag sitter här med Diesel & Lime sovandes i knäet och ett täcke över oss. Har även en stor godispåse samt ett glas cola till hands :). Smarrigt.
Senare ska vi köra en runda och förhoppningsvis stanna någonstans och köpa glass :).

Som ni vet så kom ju mami hem på permission igår. Det gick jättebra och var så himla kul att se henne hemma igen! Det var ju över 3 månader sedan hon var hemma sist, innan hon blev sjuk... Inatt har hon sovit i Rydebäck och ikväll ska hon åka tillbaka till rehab. Troligtvis blir det bara denna veckan också som hon stannar där, innan hon kommer hem för gott :). Dock krävs det ändå fortsatt rehab-träning när hon kommit hem.

Vi grillade i Rydebäck igårkväll och spenderade hela dagen där, eftersom mami var hemma. Mysigt.






Två godbitar


Här är två nya godbitar som jag har införskattat mig :).
Den lila med paljetter är en klänning/ lång top och den rosa är ett linne. Fast eftersom jag är kort kan jag ha även den rosa som en miniklänning ;).




Permission, äntligen!


Det känns som att dagen har passerat väldigt fort idag och ändå har vi inte gjort något särskilt. Doggsen och jag körde till Rydebäck i förmiddags för att hjälpa papi med en sak. Jag och papi tog även en promenix med alla hundarna. Därefter körde jag till Maxi och köpte lite goda onyttligheter inför kvällen. Bland annat chips, glass, strössel, choklad och cola. Mums.

Jag har även storstädat. Härligt att ha rent och snyggt här i helgen :).
Vi har precis klämt i oss varsin pizza och är nu "propp-mätta" båda två. Framför oss väntar en riktig myskväll med film och alla godsaker som jag införskaffat under dagen ;).

Imorgon kommer mamma hem på permission. Det ska bli ska grymt kul! Vilken glädje både för mamma, för oss och för hundarna.

Trevlig helg!




Skogen är avkoppling


Jag har nyligen ätit en god lunch bestående av spaggetti och köttfärsås (bolognése). Det är utan tvekan en av mina favorit-maträtter :). Smaskens.

Under förmiddagen har jag och grabbsen gått i skogen. Det är alltid lika härligt att traska där. Både jag och hundarna älskar det. Man hör fåglarna som kvittrar, bäcken som porlar, känner alla vårdoftor från träden och växterna runt omkring. Luften är frisk och man kopplar av av den underbara naturen.

Efter skogsrundan tog jag en powerwalk och nu är jag "skönt trött" i kroppen :). Har även tvättat, vikt tvätt och hängt upp tvätt.
Nu ska jag gå ut med hundarna en liten sväng innan jag ska köra till mamma.

Ha det gott!




Busväder


Det är riktigt "busväder" ute med regn och mycket blåst... Tur att hundarna och jag hann ta en promenad i skogen innan det började att blåsa. Däremot började det att ösregna när vi var ute, så både jag och hundarna blev genomblöta. När vi kom in till värmen igen så virade jag in alla tre i filtar och efter bara någon minut somnade de gott :).

Strax ska jag köra till älskade mami. Det går framåt med stormsteg för henne. På lördag ska hon hem på permission, vilket innebär att hon ska vara hemma över helgen. Hur härligt som helst! Dessutom behöver hon kanske bara stanna på rehab. i 1-1,5 vecka till efter att hon har varit hemma på permission :). Vi hoppas på det bästa.

Ikväll ska jag och Niklas köra och handla mat och sen blir det att slappa framför TV´n.

Diesel & Jasny, våren 2008.





Darlings


Diesel & Pinglan- jag älskar er så obeskrivligt mycket! 


Jasny, "pinkemannen"


Vi har varit hos svärföräldrarna ikväll och tittat på matchen mellan HIF-Malmö på TV. Det har varit trevligt. Dessutom vann HIF med 1-0 och det var Henke Larsson som gjorde målet. Nice.

Både Diesel och Lime hade "pinke-skydd" på sig ikväll, fast Jasny fick vara utan eftersom han inte brukar pinka inomhus när vi är borta. Fast ikväll ställde han sig och pinkade på svärföräldrarnas gardiner....  Pinsamt, men det var ingen fara :).

Imorgon förmiddag kommer papi hit för att bli klippt av mig. Sen ska vi bege oss till mami och vara där hela eftermiddagen.

Nä, nu har det blivit dags för bingen!

Gonatt på er!

Den fruktansvärt söta "pinkemannen".



M å n d a g


Doggsen och jag har precis kommit in från en långpromenad nere i skogen. Nu känner jag mig så där härligt trött i kroppen (framför allt benen). Vädret är ganska trist, fast det var ändå skönt att komma ut.

Nu ska jag äta en sen frukost (klockan är ju över 12.00...), eftersom jag inte har hunnit äta tidigare. Därefter blir det en dusch innan jag kör och hälsar på mami.

Have a nice day!  


Djur och natur ♥


Vi har varit iväg och köpt en ny grill nu i eftermiddag. Den andra var uppsleten och gammal, så det var lika bra att investera i en ny. Vi var även en sväng på Maxi där vi handlade påfyllning till kylen ;).

Tidigare under dagen har vi gått i skogen tillsammans med doggarna. Dom gick lösa hela rundan. Jag måste säga att det är helt underbart att ha skogen precis här utanför och en sådan vacker natur att njuta av. Djur och natur är det bästa jag vet!

Ikväll ska den nya grillen invigas med marinerade kotletter. Till det ska vi ha pomes, sallad och god sås. Yammie.
Nu ska jag ta och hälla upp ett stort glas cola och sätta mig framför TV´n en stund innan det blir dags att börja på kvällsmaten.






Ännu mer trevligheter


Grillkvällen igår blev väldigt lyckad. Vi åt gott och senare på kvällen gjorde vi en liten brasa i grillen som vi myste framför och grillade marshmallows i. Hundarna var givetvis också med. Dom tyckte att det var mysigt att ligga invirade i en filt i mitt knä framför brasan :).

Niklas, jag, Evie och Björn har varit och tittat på rally hela dagen. Jag och Evie följde mest med för våra kära karlars skull :). Fast vi har haft jättetrevligt. Niklas underbara syster Malin har varit snäll och gått ut med grabbsen två gånger under tiden som vi har varit borta. TUSEN TACK för hjälpen Malin!

Nu är vi lagom trötta efter dagens bravader. Niklas har slockat på soffan tillsammans med hundarna och jag tänkte också ta en liten tupplur alldeles strax. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om än... Hoppas att ni får en härlig kväll i det fina vädret ! :)




Strålande dag


Vi har varit iväg hela dagen tillsammans med Evie, Björn och alla hundarna. Först var vi hos mami där även pappa befann sig. Vi gick en promenad tillsammans och stannade på ett fint ställe och fikade i solen. Mamma var på så bra humör idag, vilket var otroligt kul :).

Därefter körde vi till något som heter "Finstorp-dammarna". De stora hundarna badade och vavvorna sprang omkring och luktade överallt. Emellanåt la de sig på filten med varsin pinne, som de hade hittat. Vi har haft en grymt härlig dag tillsammans!

Igår var det ju Valborg. För vår del hände det inget särskilt. Vi hade tänkt att göra en brasa här ute i hagen, men eftersom det är eldningsförbud nu struntade vi i det. Istället grillade vi och var ute och myste på kvällen :).
Hoppas att ni hade en trevlig valborg :).

Nu ska vi snart tända grillen och invänta Evie & Björn med hundar. Nice.

Trevlig helg!

Irja, Kelli och Jason. Tyvärr syns bara halva Jason på bilden...



RSS 2.0