Lille Lime är förkyld


Lille Lime har gått och blivit förkyld... Det rinner från både nosen och ögonen plus att han nyser emellanåt. Inget kul alls. På lördag ska vi till Hässleholm på utställning där Lime ska ställas, så jag hoppas att han är bättre då! Stackaren :(. Lime har ju även sin juniorpremiär på lördag, vilket vi ser fram emot :).

Jag och doggsen har myst hela förmiddagen och varit ute i skogen. Snart ska jag ta mig något att äta innan jag beger mig till mami.






Kommentarer
Postat av: Josefine

ja skönt att vara ledig :) blir att plugga en del :P vi har ett fördjupningsarbete m.m nu i skolan BLÄ :/ .. Okej=) låter bra. Har tvättstuga nere i källaren . Har inte använt den än, mamma tvättar så länge =) då kanske din mamma kommer hem till helgen? kram

2009-05-11 @ 13:24:30
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/
Postat av: Gizmo & Leeloo

Lilla Leeloo e oxå förkyld, nyser hon med och känns ltie snuvig och seg:(

krya på dig Lime!

2009-05-11 @ 13:53:20
URL: http://gizmo-leeloo.se
Postat av: josefine

okej :D! skönt när hon är hemma igen sen ju. inte mkt .. jag och mamma har handlat mat och så :) är hos dem nu, sen ska nog syrran sova hos mig sen. När får du veta om du kommit in på utbildningarna lr så? kram

2009-05-11 @ 20:31:25
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Det måste gå nåt för mina hundar har också varit förkylda. Hostar fortfarande. Kompisens hundar har också varit förkylda. Inget kul! Vi ses nog på lördag, för jag ska försöka följa med till Hässleholm även om jag inte ställer någon hund själv. :)

2009-05-11 @ 21:52:28
URL: http://safirasmatte.blogg.se/
Postat av: Anneli

Håller tummarna att Lime snart att frisk från sin förkylning.

2009-05-11 @ 22:40:08
URL: http://chitassar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0