Strålande dag


Vi har varit iväg hela dagen tillsammans med Evie, Björn och alla hundarna. Först var vi hos mami där även pappa befann sig. Vi gick en promenad tillsammans och stannade på ett fint ställe och fikade i solen. Mamma var på så bra humör idag, vilket var otroligt kul :).

Därefter körde vi till något som heter "Finstorp-dammarna". De stora hundarna badade och vavvorna sprang omkring och luktade överallt. Emellanåt la de sig på filten med varsin pinne, som de hade hittat. Vi har haft en grymt härlig dag tillsammans!

Igår var det ju Valborg. För vår del hände det inget särskilt. Vi hade tänkt att göra en brasa här ute i hagen, men eftersom det är eldningsförbud nu struntade vi i det. Istället grillade vi och var ute och myste på kvällen :).
Hoppas att ni hade en trevlig valborg :).

Nu ska vi snart tända grillen och invänta Evie & Björn med hundar. Nice.

Trevlig helg!

Irja, Kelli och Jason. Tyvärr syns bara halva Jason på bilden...



Kommentarer
Postat av: Natalie

Det kommer säkert att gå jätte bra. Man får tänka att de inte är så gamla och man gör det för att det är kul så man får ta det som det kommer. Har inte blivit så mycket träning med Louis. Får väl hårdträna lite i veckan. Ska ju ställa redan nästa helg. Första utomhus utställningen för Louis. =) Trevlig helg!

Kram

2009-05-02 @ 01:36:59
URL: http://guccilove.blogg.se/
Postat av: Josefine

Okej .. absolut, vi hade skojj i Ekeby. Kul att ni hade det bra också! Idag ska jag flytta helt och hållet. Vi ska köra dit säng med mera och bara fixa allt klart typ :P .. imorgon får vi se vad som händer. sjdå? kram

2009-05-02 @ 10:57:59
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0