Varm oboy och promenad i ösregnet

Hejsan!

Sitter här med en kopp varm oboy, lite kex och en halvblöt Jasny i knäet. Har varit ute på långpromenad med hundarna i ösregnet. Jasny var pigg och glad, som vanligt. Det bästa han vet är att få komma ut och gå oavsett vilket väder det är.
Diesel tycker inte alls om när det regnar. Han ville egentligen inte gå i detta vädret. Fast han behöver ju komma ut, så han får lära sig att promenera i regn också.
Lime satt först i bärväskan och sen fick han prova att gå lite. Det gick bra, men han tycker inte heller om regnet. Han pep lite i mellan åt. Sen fick han krypa ner i bärväskan igen. Han är ju trots allt bara 10, 5 veckor.

Lime ska vaccineras nu i september. Både den vanliga vaccinationen och rabies, så att han kan ställas ut utomlands :).

Diesel och Lime ligger och tuggar på varsitt ben på en varm och skön filt. Dom älskar ben båda två. Jasny däremot är inte lika glad för det. Visst kan han tycka att det är gott med ett ben ibland, fast han tuggar inte flera gånger om dagen som småttingarna gör.

Ikväll ska vi kolla på film (X-Men 2). Vi såg X-Men 1 igår kväll när den gick på TV. Idag visar dom 2:an :). Jag tycker inte att 1:an var speciellt bra. Hoppas att 2:an är bättre.

Strax ska jag baka en kladdekaka, som får bli tilltugg till filmen ikväll ;).


En gammal bild på Häxa & Jasny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0