Blåst


Jag har precis varit ute en lång runda med hundarna. Det blåste kallt som attan, men det var ändå skönt att komma ut en sväng.

Om en stund ska jag, pappa, Martin och Julia köra till sjukhuset och hälsa på ÄLSKADE mamma. Det känns bra att få komma dit och vara nära henne samtidigt som det känns fruktansvärt att se henne med alla slangar.

Kram


Kommentarer
Postat av: josefine

Jag känner verkligen med er! Var hos henne en stund idag och det känns hemskt att se henne det håller jag med om :(. Håller tummarna för henne! Massa kramar till dig maria!

2009-02-10 @ 19:52:02
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag beklagar verkligen din mamma. Jag håller tummarna för att hon blir frisk så snart det bara går!! Följer din blogg dagligen och tycker den är kanon, har själv en liten chihuahua tik. ska para henne nu i veckan så nu vart man ännu mer sugen när en av dina också skulle ha puppies =) Kram Sara

2009-02-10 @ 20:24:30
Postat av: Lena

Det kommer att gå bra med din mamma ska du se. Jobbigt när någon närstående är sjuk. Lite intravenös antibiotika och vätska samt massor med besök :) brukar göra underverk efter några dagar. De brukar pigga på sig lite i taget. Tröttheten hänger dock i en längre tid.

2009-02-10 @ 20:51:09
URL: http://www.min.st/zimba
Postat av: Maria

Sara: Tack så mycket! Jag håller också tummarna för henne. Roligt att du gillar bloggen :).

Så kul att din tik ska ha valpar. Spännande :). Var kommer hon ifrån??



Kram

2009-02-10 @ 22:11:46
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja hon kommer ifrån Amqus kennel. http://www.freewebs.com/amqu/akullen.htm hon är tik nummer 2 där Altea men kallas Nova. Tänkte bara höra hur din tik mådde under tiden? Illamående i början? Är så nervös för allting just nu, men man får bara ta sakerna när dom kommer istället, ingen mening att hettsa upp sig nu =D



Kram

2009-02-11 @ 09:12:51
Postat av: Maria

Sara: Aha okej :). Ja hon var lite illamående, kräkte lite. Sen så drack hon jättemycket, skulle upp tidigt på morgnarna och dricka och ut och kissa.

Ja, är det första gången så är det klart att det känns nervöst. Men det går säkert bra ska du se! :)



Kram!

2009-02-11 @ 22:02:33
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0