S ö n d a g


Hej på er!

Då var det söndageftermiddag och hitentills har det inte hänt särskilt mycket. Vi vaknade kl 10.00 och gick ut med hundarna. Sen blev det en gó frukost.
Vi har även varit en sväng på Elgiganten och tittat lite. På vägen hem svängde vi inom Mc donald´s där vi köpte varsin Mc flurry med smarties. Smarrigt.

Det är riktigt fint väder idag, så vi passade på att gå ut med hundarna i hagarna innan. Det såg så härligt ut när dom sprang omkring som små "galningar" i solen :).

Snart ska vi kolla på film och därefter ska vi börja på kvällsmaten, som blir urgröpt franskt bröd med köttfärsfyllning. Mums.

För övrigt så är jag fortfarande sjuk... :( Det känns väldigt trist, men vad ska man göra.

Trevlig söndag!

Jason & Jasny sommaren 2006.



Kommentarer
Postat av: josefine

Tack så mkt :) är jätte nöjd med det! absolut har jag haft det! du sjdå? hur mår du nu? händer i veckan? Jag har precis ätit god middag med familjen och ska nu duscha och sen sova :P dudå? kram

2009-02-01 @ 20:09:20
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/
Postat av: josefine

Tråkigt :/ hoppas du blir frisk snart ju. Martin e inte heller helt frisk än.. o din mamma verkade inte alls bra .. Hemsk influensa som går nu. I veckan blir det praktik och träna m.m. .. ingen skola för dig i veckan då? Okej, beck skulle man kanske se. Men jag och martin har sett den som ska gå ikväll :P. Praktik imorgon ja, tredje veckan börjar nu :) kram

2009-02-01 @ 20:34:41
URL: http://jooseeefiine.blogg.se/
Postat av: Linda

vilken härlig sommarbild!

2009-02-02 @ 09:24:58
URL: http://linda120.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0